- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.561
kızlar nasıl zayıflıyorsunuz, bir diyet listeniz varmı:uhm:
ben tam bir rejim cahiliyimde. söylemesi ayıp şimdiye kadar ihtiyacım olmamıştı hiç,:jeyyar:
ben öncelikle süt yapsın diye bol bol tükettiğim abur cuburu kesmekle başladım. bakalım ne kadar işe yarayacak:sm_confused:
kızlar nasıl zayıflıyorsunuz, bir diyet listeniz varmı:uhm:
ben tam bir rejim cahiliyimde. söylemesi ayıp şimdiye kadar ihtiyacım olmamıştı hiç,:jeyyar:
ben öncelikle süt yapsın diye bol bol tükettiğim abur cuburu kesmekle başladım. bakalım ne kadar işe yarayacak:sm_confused:
haysem kirmizi kart (-2.5)kilo aldigi icin haftaya kilo kaybedemezse diskalifiye olacaktir
rose14 sari kart(0.0)kilo vermedigi icin ilk karti 101.etapta almistir
eylulce sari kart(0.0)kilo veremedigi icin 101.etapta almistir
destinam sari kart(0.0)kilo veremedigi icin 101.etapta almistir
siyah24 sari kart(0.0)kilo veremedigi icin 101.etapta almistir
sedaa21 sarikart(0.0)kilo veremedigi icin 101.etapta almistir
14.TAKIM BIR AYDA NELER OLDU
EN IYILERI EN KOTULERI
KULLANICI ADI 98.ETAP 99.ETAP 100.ETAP 101.ETAP sonucu
HAYSEM (0.0) (0.5) (0.0) (-2.5) (2 kilo aldi )
ROSE14 (-1.0) (0.0) (-2.0) (0.0) (3 kilo aldi)
NESLIHAN (0.2) (0.0) (0.0) (0.2) (0.4 gr verdi)
EYLULCE (1.0) (0.0) (0.0) (0.0) (1.0 kilo verdi )
SPAGOT (0.0) (0.8) (0.2) ( 0.5) (1.5 gr verdi )
DESTINAM (1.0) (-1.5) (1.0) (0.0) (0.5 gr verdi )
SIYAH24 (1.4) (2.2) (1.5) (0.0) (5.1 gr verdi )
SEDAA21 ((__) (1.2) (1.5) (0.0) (2.7 gr verdi )
guleysa (__) (0.0) (0.5) (0.1) (0.6 gr verdi )
14.TAKIMIN SON 4 ETAPTA EN IYI KILO VERENLERI1. siyah24 (5.1):hooray:a.s.
2. sedaa21 (2.7) a.s.
3. spagot (1.5) a.s.
14.TAKIM SON 4 ETAPTA EN KOTULERI
1.ROSE14 (-3.0 )klava: klava: klava::mymeka:
3.HAYSEM (-2.0)klava:
4.NESLIHAN (0.4)klava: -tatlicadiarzu-
tebrık ederım neslıhan önce senı sonra haysem ve sıyahı tabıkı sedayıda....
dılerım mayıs ayındada bırıncı oluruz...
evt haysem senden dıyet lıstesı ıstıyoruz nedır sırrı?
benım iştahım ıyıce kapandı canım hıc bısey ıstemıyor...
sıyah senınde moralın duzelmıs gıbı geldı bana takma kafana cumaya verırsın sen....ben ınanıyorum...
kız ne takacam.. ta kaç kilodan geldim onu geçtim.. o taksın kafaya beni.. en fazla 2 hafta gecerim ben onu kafaya koydum 75 bile olsam bu ay sonu 65 kesin olacamsiyahhh hoşgeldin bacııımm.geçmiş olsun.kilo aldıysanda takma kafanaa.sen veririsin.
haaaaa neslihanıda hiç sorun etme.iyiki bi 70in altına düştüüü.havasından geçilmiyo.ayyy ayyyyy.
kızlarr akşama yoğurtlu pazı kavurması yedim ekmeksiz
ikindiye 1 kayısı yeşil çay içmiştim nasipse yatana kadar 1kivi yeşil çay birde su içerim
tuğba yinede liste yap bence misafirin haricinde uysanda yeter bak bir zaman sonra okadar alışıcaksınki ilaç alır gibi uymak isteyeceksin ben öyleydim kızlar çıkıyorum bi ara yatmadan uğrarım diktiklerimi ütülüycem yarına hazırlamam lazım öpüyorum
kız ne takacam.. ta kaç kilodan geldim onu geçtim.. o taksın kafaya beni.. en fazla 2 hafta gecerim ben onu kafaya koydum 75 bile olsam bu ay sonu 65 kesin olacam
tşk ler canım.. listen güzelmiş...
neyse kıslar bu sefer kesin kaçtım .. msn de bayadır görmedigim bir arkadaşa rastladım cıkamadım.. ama valla dondum.. inşallah yarına hasta olmam.. sabah tartılacam bakayım kaç olmuşum.. ama ben 71 gözden cıkardım .. kesin kilo vermem lazım bir daha sarı karta tahammulum yok... bence sizlerinde olmasın..
bu arada haysem katılıyorum sana.. buranın destegi baya büyük.. bak gelkemedim kaç gündür döküldüm neredeyse.. nesli şişkosu bile beni gececek.. olmaz olamazzzz. olmamalııııııııııııııııııııı... yarına görüşürüz allaha emanet olunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?