- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.381
guzel bencede
mayisida cagiristiriyo gercekten sen simdi evedesin sanirim aksamlarida girebiliyormusun peki sorun olmuyo degilmi internete girmen ?
akşamları pek giremiyorum canım,
bütün gün bebişlerden iş yapmaya fırsat olmuyor, akşamları onları yatırdıktan sonra yapmaya çalışıyorum ya da eşimle zaman geçiriyoruz :asigim:
bu arada ben hep online gözükebilirm ama aslında yoğumpc hep açık oluyor.
selam kızlar bugn tatildim 11:30 da uyandım süperdi ya dinlenmek.
sabah kahvaltı yapmadım
öğlende pek bişe yemedim 3 tane bisküvi
akşam yemeğine mercimekli köfte yaptım biraz yerim
kimsecikler yok ben kaçtım hepinizi kocaman öptüm şekerler.
afıyet olsun canım yarın görusuruz ıyı aksamlar bende yarım saat sonra cıkıcam...tugba da bugun ıyı kaytardı hee..
valla bencede iyi kaytardi yarinda yokum dedi ohh hanfendi kimbilir neler yedii /I]
botanik dersi almıştım orda latince bitki isimleri geçiyor, zeamays yazılış ve söyleniş olarak çok hoşuma gitmişti, hem mayıs doğumluyum çağrıştırıyor diye kullandım işte:smiley-cool:
sağol bacım iyi olmaya çalışıyorum.ah ahhhhh yarama bastın.ama bak hala anlammaışlar.nesliii ben geliyorum sen gitmiş oluyon kıııı
rose cum nasılın bacım napmış bunlar günahını almışlar senin iyice
sanki neslinin kendisi götürmüyo gibi
kız yemedimmm.ısırdım kızma verdim pidelerin gerisinide arkadaşın annesine verdim dedim.okumadınmı.anam senin koşarken gözüne oksijen gitmedimi.doğru oku.ıspanakla salat yeedimm.ne koşacam.koşacak havada yok zati burda.ama cumartesiden itibaren dışarda yürümesemde evde yürümeye başlıyorumm.kızlar ıyıaksamlar ne var ne yok?tuba yemıs yıne pıdeyı bacım sonra koşsaydın yaa....askolsun....
kız yemedim ısırdım gerisini kızımla arkadaşın annesine verdim diyorum anlamdınmıııı.doğru oku bakkk.bi ısırtıkla ne koşacam.zaten koşacak hava yok.cumartesi dışarda yürüyemesem bile evde yürüyüşe başlıyorum artııık.
bende kısır yedım sımdı yağsız bıseyede benzemıyor bee...1.15 dk yurudum.....cok mutlu hıssedıyorum kendımı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?