Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

guzel bencede
mayisida cagiristiriyo gercekten sen simdi evedesin sanirim aksamlarida girebiliyormusun peki sorun olmuyo degilmi internete girmen ?

akşamları pek giremiyorum canım,

bütün gün bebişlerden iş yapmaya fırsat olmuyor, akşamları onları yatırdıktan sonra yapmaya çalışıyorum ya da eşimle zaman geçiriyoruz :asigim:

bu arada ben hep online gözükebilirm ama aslında yoğum pc hep açık oluyor.

akşamları pek giremiyorum canım,

bütün gün bebişlerden iş yapmaya fırsat olmuyor, akşamları onları yatırdıktan sonra yapmaya çalışıyorum ya da eşimle zaman geçiriyoruz :asigim:

anladim canim aynen bende oyle zaten ama bazi arkadaslar var aksam daha sik giren oyuzden sordum yoksa benimd eesim oluyo oyuzden bende onun yaninda oluyorum
iste yaptirmiyo bana otutturuyo yaninda bazen iste disari ciktigi zaman vaktim olursa gelebiliyorum okadar

neyse bacilar ben yien musadenizi isteyim esim gelmek uzere salata yapacagim
bu arada canim ismin ney gercek ismin zor oluyo nikinden soylemek

iyi akşam larönce geçmişi okudum.ehh bugün daha iyi burası.öncelikle sşiyahım çok ama çok geçmiş olsun.cenabı mevla dermensız dert vermesin inşallah.derdi vern rabbim dermenınıda versin.
zeamays.sende hoşgeldin canım.ve bebklerini gülegüle hayırlı günlerde büyüt inşallahh.
ben bugün öğleden sonra dediğim gibi kuran okumadaydım.orda kıymalı pide dağıttılar bi parça yedim gerisini kızma ve arkadaşın annesine verdim.arkadaştrada ıspanak yemeği ve salata yedim.mantı vardı yemedim.
oo yemiştir diyen arkadaşlara duyuruluurrrrr.alooooooooooooooooooooooooooooo.bak yememişim demii.

selam kızlar bugn tatildim 11:30 da uyandım süperdi ya dinlenmek.

sabah kahvaltı yapmadım
öğlende pek bişe yemedim 3 tane bisküvi
akşam yemeğine mercimekli köfte yaptım biraz yerim

kimsecikler yok ben kaçtım hepinizi kocaman öptüm şekerler.

oldu canım başkaaaaaaaaaaaaaaa.....:tomato::tomato::tomato:
kimse olmasa bile geçmiş oku biyorum yaz.bişeyler yaz.bak yine aynı şeyi yaptın.kimse yok bak aşağıda bi rose 14 görünüyo ama ben yine yorum yazıyorum.buralardayım.bi siyaha geçmiş olsun demişsin.diğerlerinin yazdığı şeyleri kaydadeğer bulmuyomusun.olmuyo ama yaaa.hala yaptığın yanlışda ısrar ediyosun.

afıyet olsun canım yarın görusuruz ıyı aksamlar bende yarım saat sonra cıkıcam...tugba da bugun ıyı kaytardı hee..

:mymeka:busana.
:mymeka:buda nesliahana....
kız deli karılar mazeretimi söyledimyaaa.hadi sıkıysa bu saatlerde de siz gelin heee. oldumu canıımmm.naniknanik

nesliii ben geliyorum sen gitmiş oluyon kıııı
rose cum nasılın bacım napmış bunlar günahını almışlar senin iyice
sanki neslinin kendisi götürmüyo gibi

siyah hastamıymış geçmişi okim bi
destinam senin kız nasıl oldu şeker

kızlar ıyıaksamlar ne var ne yok?tuba yemıs yıne pıdeyı bacım sonra koşsaydın yaa....askolsun....

bende kısır yedım sımdı yağsız bıseyede benzemıyor bee...1.15 dk yurudum.....cok mutlu hıssedıyorum kendımı....

valla akrepcım cok sagol annem geldı ıkı gun evde baktı sonra guzelce terlettık yıkadık guzelce gıydırdık o aksamdan sonra cocuk duzeldı...hala hafıf gıcık kaldı ama neşesi yerıne geldı allaha bın şükür...

botanik dersi almıştım orda latince bitki isimleri geçiyor, zeamays yazılış ve söyleniş olarak çok hoşuma gitmişti, hem mayıs doğumluyum çağrıştırıyor diye kullandım işte:smiley-cool:

zeamays hoşgeldin cnım

nesliii ben geliyorum sen gitmiş oluyon kıııı
rose cum nasılın bacım napmış bunlar günahını almışlar senin iyice
sanki neslinin kendisi götürmüyo gibi
sağol bacım iyi olmaya çalışıyorum.ah ahhhhh yarama bastın.ama bak hala anlammaışlar.
kız yemedimmm.ısırdım kızma verdim pidelerin gerisinide arkadaşın annesine verdim dedim.okumadınmı.anam senin koşarken gözüne oksijen gitmedimi.doğru oku.ıspanakla salat yeedimm.ne koşacam.koşacak havada yok zati burda.ama cumartesiden itibaren dışarda yürümesemde evde yürümeye başlıyorumm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…