Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:) yok kılolarda var ama herseyı paylasıyoruz...

bende 1 ay oldu katılalı...bazı arkadaslar neslıhanında dedıgı gıbı ızıne ayrıldı...bır-ıkı hafta ıcınde dönecek olanlarda var....

guzel olmus....ama benımkı dogum kılosu degıl...ahh ahh bogazımı tutamadım ondan oldu yoksa ne guzel dogumdan sonra 70 kıloydum 12 kg aldım sonradan...ama az az verıyorum ıste...vermezsem zaten neslıhan döver....
kaydirigubbakcemile3

bu arad bir haftalik denem suresine alinacaksin canim denem suresinden kasit su paylasimlarin nasil azmin nasil kilo vermeyi kafana koydunmu vs...
bizler burda guzel arkadasliklar kurduk senide aramizda gormekten seninlede arkadaslik yapmaktan memnuniyet duyariz
bu arada kurallara gelince bazi kurallarimiz var tabiki
bide iste yediklerini felan yazacaksin hergun ama sadece bununla tatmin olmuyoruz biz canim cunku insan sadece yediklerini yazip cikinca arkadaslik arada kurulmuyo buda pek guzel olmuyo acikcasi
biz sadece diyettenn degil hayattanda birseyler paylasiyoruz arkadaslarla
cuma sabahida tartilip kilo bildiriminde bulunuyorsun canim
simdi gelelii kurallara kurallarda sooyle ben sana kopyalayim tammami

14.takimin dikkatine....
bundan sonraki haftalarda kilo veremiyen kisi ilk hafta sari kart alacak
ikinci haftada veremezse son sari kartini alacak ve hala devam ediyorsa kirmizi kart alip diskalifiye edilecektir
kilo alan kisiler ilk once sari kart alacak ikinci hafta eger kilo veremezse direk kirmizi kart alip diskalifiye olacaklardir
izin konusunda iki hafta yi gecen izinlerde geri donmek uzere ayrildi ibaresini kullanilacak
su paylasim konusundada hergun en az bir mesaj birakilacak yani nerde oldugunuzu neden gelmediginiz yada neden gelemiyeceginizi soylemek sartiyla aksi taktirde ilk iki kez sari kart gosterilecek dahada gelmeyip paylasimda bulunmuyorsa ucuncusundede kirmizi kart gosterilip diskalifiye olacaklardir
bilginize.............

valla doverim haberin olsun gozum ustunde bu hafta ne olacak n ebitecek hepinizin listesini cikartacam gorun siz

teşekkürederim hepinize,

inşallah bende eski halime dönerim,

hala emziriyorum, emzirenler çabuk kilo verir derler ama tanıdığım kimse emzirirken kilo vermedi aksine aldı:1closedeyes:

neyse sizlerle başaracağıma inanıyorum.

şimdilik hoşçakalın, yemek yapmaya çalışıyorumda kaydirigubbakcemile3

zaten bısey dıyeyımmı eger burayı bırakırsan otomatıkmen ıkı katını alıyorsun...:)
o yuzden mezun olsanda arada takılmak lazım bence...

valla doverim haberin olsun gozum ustunde bu hafta ne olacak n ebitecek hepinizin listesini cikartacam gorun siz

valla ben bugunde 1 saat yuruyeyım bırde aksama guzel bır haşlama yersem yarına guzel bır kılo bıldırımı yaparım...az az verıcem ama ıyı verıcem kuralım bu...

insallah donersin canim donmezsen sende yersin bir sop aolur biter yani buraya geldigin zaman mecbur vereceksin isin icinde sopa yemek var haberin olsun
canim normalde emzirdigin zman 500 kalori bizden fazla harciyorsun oyuzden kolay veriliyo deniliyo ama soyle bi rdurumda soz konusu daha cok acikiyorsun vede surekli yemen gerekiyo bebeleri doyurabilmek icin sen senin yapacagin sadece az ve sik kolorisiz bebelere yarayisli seyler yemek ondan sonra zaten tikir tikir gider birde azmin olacak tabi azmin elinden hicbirsey kurtulmaz
senden istedigim buraya her geldiginde gecmsii okuman vede cevap vermen yazilara boyle boyle tanisir muhabbet ederiz kaynasiriz
simdi sana kolay gelsin bend ecikiyorum cunku benimde yemek yapmam lazim

zaten bısey dıyeyımmı eger burayı bırakırsan otomatıkmen ıkı katını alıyorsun...:)
o yuzden mezun olsanda arada takılmak lazım bence...
bencede

valla ben bugunde 1 saat yuruyeyım bırde aksama guzel bır haşlama yersem yarına guzel bır kılo bıldırımı yaparım...az az verıcem ama ıyı verıcem kuralım bu...

hadi bakalim bende kosmaya gidecem aksam insallah dayanirimda yemem neyse guzeller ben kactim yemek yapacam yemegi ocaga koyup gelebilirsem gelirim

bence 1,5 saat koş....ne yemek var aksama?

yok canim ay okadar kosamam zaten tempolu kosuyorum 7 km yapiyorum gunde aksam vaktide olunca yoruluyorum oyuzden 1.5 saat zor yapamam
aksama barbunye yapacam yanina pilav ama yemekten zaten kesin yemem salata yaparim belkide onu yerim anam ben bu gidisle yapamiyacam yemek hadi kilan ben kactim valla

afıyet olsun canım yarın görusuruz ıyı aksamlar bende yarım saat sonra cıkıcam...tugba da bugun ıyı kaytardı hee..

valla bende merak etmistim iyi oldu soylemn ama ne alaka onu anlamadim:uhm:

botanik dersi almıştım orda latince bitki isimleri geçiyor, zeamays yazılış ve söyleniş olarak çok hoşuma gitmişti, hem mayıs doğumluyum çağrıştırıyor diye kullandım işte:smiley-cool:

afıyet olsun canım yarın görusuruz ıyı aksamlar bende yarım saat sonra cıkıcam...tugba da bugun ıyı kaytardı hee..
valla bencede iyi kaytardi yarinda yokum dedi ohh hanfendi kimbilir neler yedii
botanik dersi almıştım orda latince bitki isimleri geçiyor, zeamays yazılış ve söyleniş olarak çok hoşuma gitmişti, hem mayıs doğumluyum çağrıştırıyor diye kullandım işte:smiley-cool:

guzel bencede
mayisida cagiristiriyo gercekten sen simdi evedesin sanirim aksamlarida girebiliyormusun peki sorun olmuyo degilmi internete girmen ?

ANAM bu zamanalrda kimseler olmuyo ha
bu arada haysem ugradi gitti
guleysa yok
spagot geldi gitti
siyahin akrabasi hasta geldi soyledi gitti
yoklama yapacam hergun beni buna zorluyonuz anacigim
bak tugba dellenmi s durumda herkez nerdeyse isyanlarda ben karismam bakacaz bakalim nasil olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…