- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.361
kizlar kusura bakmayin ay benim komsum geldi birden cikmak durumunda kaldim
hosgeldin canim sende
allah bagislasin bebislerini canim cok tatlilar
hepimiz ayni dertten gidiyoruz canim dogum sonrasi kilolar kabusumuz oldu artik ama biz yavas yavas basardik sende bize katil kilolardan kurtul
nasil reklam yaptim ama kizlarr
guzel olmus....ama benımkı dogum kılosu degıl...ahh ahh bogazımı tutamadım ondan oldu yoksa ne guzel dogumdan sonra 70 kıloydum 12 kg aldım sonradan...ama az az verıyorum ıste...vermezsem zaten neslıhan döver....
kaydirigubbakcemile3
valla doverim haberin olsun gozum ustunde bu hafta ne olacak n ebitecek hepinizin listesini cikartacam gorun siz
insallah donersin canim donmezsen sende yersin bir sop aolur biter yani buraya geldigin zaman mecbur vereceksin isin icinde sopa yemek var haberin olsunteşekkürederim hepinize,
inşallah bende eski halime dönerim,
hala emziriyorum, emzirenler çabuk kilo verir derler ama tanıdığım kimse emzirirken kilo vermedi aksine aldı:1closedeyes:
neyse sizlerle başaracağıma inanıyorum.
şimdilik hoşçakalın, yemek yapmaya çalışıyorumda kaydirigubbakcemile3
bencedezaten bısey dıyeyımmı eger burayı bırakırsan otomatıkmen ıkı katını alıyorsun...:)
o yuzden mezun olsanda arada takılmak lazım bence...
kolay gelsın canım....bu arada nıckının anlamını cok merak ettım?
valla ben bugunde 1 saat yuruyeyım bırde aksama guzel bır haşlama yersem yarına guzel bır kılo bıldırımı yaparım...az az verıcem ama ıyı verıcem kuralım bu...
:roflol: söyliiim ama gülme
ZeaMays bildiğin mısır'ın latincesi oluyor.
:roflol: söyliiim ama gülme
ZeaMays bildiğin mısır'ın latincesi oluyor.
hadi bakalim bende kosmaya gidecem aksam insallah dayanirimda yemem neyse guzeller ben kactim yemek yapacam yemegi ocaga koyup gelebilirsem gelirim
bence 1,5 saat koş....ne yemek var aksama?
yok canım nıye guleyım ben bır ara eşinın yabancı oldugunu ve kızlarının ısımlerı oldugunu dusundum benım daha komık hahhaa kaydirigubbakcemile3
valla bende merak etmistim iyi oldu soylemn ama ne alaka onu anlamadim:uhm:
valla bencede iyi kaytardi yarinda yokum dedi ohh hanfendi kimbilir neler yediiafıyet olsun canım yarın görusuruz ıyı aksamlar bende yarım saat sonra cıkıcam...tugba da bugun ıyı kaytardı hee..
botanik dersi almıştım orda latince bitki isimleri geçiyor, zeamays yazılış ve söyleniş olarak çok hoşuma gitmişti, hem mayıs doğumluyum çağrıştırıyor diye kullandım işte:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?