• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

seda ve siyah bravo diyorum size başka bişi demiyorum
sedacım ne zaman kk da olcaksın şeker
ve kaçgün kalcan adanada
mersine de beklerim şeker

seda ve siyah bravo diyorum size başka bişi demiyorum
sedacım ne zaman kk da olcaksın şeker
ve kaçgün kalcan adanada
mersine de beklerim şeker

teşekkürler canım 8gün kalacam sonra burdayım şekerimm..ay canım benim çok sağol yaza görüşürüz inşallah çok isterimm

kızlar benim sayfa açık ara ara gelip bakıyorum son toparlanmaları yapıyorum gitmeden bir ortalığı düzenleyeyim gelince temiz olsun dedim

BEN GELDIM kizlar ne habersiniz bakim
valla siyah kiz cok sinir oldum sana haa lan yaklasti yaklastiu derken gecti beni gordunuz degilmii
olmek istiyorum

destinam hedefimi değiştirmedim şeker
hedefim aynı

tatlım ben başında değilim ara ara gelip bakıyorum boşver canım haftaya siyahı geçmek için hırs yaparsın işte gene öne geçersin ama akşam siyahın gıcık vermelerine hazır ol bence yerimseniben
hic sorma valla kiz bencede ben ugramayim haftaya kadar en iyisi -tatlicadiarzu-
destinam hedefimi değiştirmedim şeker
hedefim aynı

kiz seker sen ne yaptin hani verdinmi bu hafta kilo

hehehehe nesliiiii
sıra bende şekeeeeeeeeeeeeeeeeer

neslicim siyah gecer aminAlllahh ondaki azimmmmdelikafadulden
sende sporyap sende verrrrrrrrrr :utangac:

hosgeldin oncelikce
ay canim bneim biliyorum ben siyahi eskidende fena rakiptik yin ekazanmisti okadar kiloyla gelince sevinmidtim ben kazandim diye ama nerde bir ayda geldi gecti beni gicik
bende yapiyom canim spor iki haftadir hic durmuyom dersem yalan olmaz ama onun azmine hayranim inanki
ay duymasin boyle dedigimi havalara girer simdi

hosgeldin oncelikce
ay canim bneim biliyorum ben siyahi eskidende fena rakiptik yin ekazanmisti okadar kiloyla gelince sevinmidtim ben kazandim diye ama nerde bir ayda geldi gecti beni gicik
bende yapiyom canim spor iki haftadir hic durmuyom dersem yalan olmaz ama onun azmine hayranim inanki
ay duymasin boyle dedigimi havalara girer simdi

hoşbulduk cnm
valla ben de sasırdım bukadar kısa zaamanda büyük basarı
valla sımarsın hakkııı ama bidaaaha almak yokkk ona :delphin:
sabah erken kalkıyor siyah 5.30 DA Ayakta eehaliylede mEEtobolİZma da hızlı çalışıyr bu kg veremsnde çok büyük etken

bende önce 6 da kalkıyorum
şimdi siyah yüzüne bende 5:30 da kalkıyorum
daha fazla spor yapabilmek için anca vakit aklıyor çünkü

hoşbulduk cnm
valla ben de sasırdım bukadar kısa zaamanda büyük basarı
valla sımarsın hakkııı ama bidaaaha almak yokkk ona :delphin:
sabah erken kalkıyor siyah 5.30 DA Ayakta eehaliylede mEEtobolİZma da hızlı çalışıyr bu kg veremsnde çok büyük etken

ya guzelim bende o saatte ayaktayim surekli kosusturmaca icindeyim bilmiyom onun metabolizbasi super calisiyo
simarmasin kiz ne simarmasi ben ona sorarim haftaya

nesliiiiii kurabiyeleri unutma kurabiye canavarım benimmmmmmmmm

Back
X