- Konu Sahibi Pinarbartu
- #5.981
sadece sebze ve meyve ha.. bunu işde yapamamki.. hafta sonuda bir gün evdeyim onuda evde duramıyorumki.. burada egitim gönüllüleri vakfı var pazar sabahı oraya gidiyorum ögrencilere ders veriyorum.. buda benim dünyada hayrım olsun dedim.. merak ettim.. bunun ne gibi faydaları oluyor sende.. birde sebzeyi haşayıp yiyom ama yogurtsuz imkansız gibi geliyor bana.. bak ne diyecem bögürce bilirmisin onu ben severim onu haşlasam marolla yesem nasıl olur onu yiyebilirim.. yoksa kabak neyin yogurtsuz haşlayıp yiyemem valla .. unutma cevap bekliyom bu sorulara tek tek kaydirigubbakcemile5
eğitim gönüllüleri vakfınamı gidiyorsun süpersin canım eminimki çok dua alıyorsundur..tümgün hafif şeyler yediğim için kendimi iyi hissediyorum birde detoks yapıyorum psikolojisine girip bol bol su bitki çayı içiyorum vücudumdaki ödemi atıyorum fazla sular gidiyor şişlikler iniyor birde vücut temizleniyor gibi geliyor bana..böğürceyi bilmiyorum maalesef canım ama sebzeyse olur tabii..normal günde bende yoğurtla yiyorum daha çok seviyorum ama üzerine 1kaşık zeytinyağı kırmızı biber felan dökünce sadede güzel oluyor tatlım gerçi senin bunu vaktin olmazki öğlenleri mecburen işyerinde yiyorsun zaten..ben normal günlerde sıkı diyet yapmadığım için haftada 1gün böyle yapayım dedim