- 8 Ağustos 2008
- 35.420
- 42.951
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.681
adanaliyik allahin adamiyik eyvallahh sekerimanammm takımı adanalılar bastı şu an
inşallah canım tabi çok isterim görüşmek büyük ihtimal orda olurum..ama bu yaz staj yapacam oyüzden nerede olacağım kesin değil henüz
hadi baaklim biraz zor bence hii ne dersin beni gecmek okadar kolay degil kizim bakalim su siyahin dedigi l carnitili arastirip bulimde gor sen ise yararmi sence kzi bu aradayok anam vermedim henüz yürüyüşe başladım acaip yürüyorum ee bide acaip yiyorum ve bu yiyişle almadım aynıyım çokşükür ama bugünden sonra sadece acaip spor yapıp az yicem
neslihan kork benden bacı seni ve siyahı geçicem
duydunuz zilin sesini oldumu
tamam canim benim isin icinde spor var hadi cabucak git cabucak gel bol bol yag yakmalar dilerim sana guzelim benimhatunlar ben çıkıyorum arkadaşım geldi beni bekliyor bisiklet sürmeye gidiyoruz öpüyorum çok çok sizi
he aferim kzi nerden bildinnnesli anlamadım ben
en iyi arkadaşın benmiyim
neslii bu arada 4. takımda başlayabilirim bu hafta oraya takılıyorum bir kaçgündür boş yerleri de var mezun verdilerya hayırlısı artık şeker
ne güzel ız seda keke bende bilsem de sürsem imrendim varya
ama acaip spora başlicam yaa fena sinir ettiniz beni
kız niye üzülecen ki
sevin tabiii
yoksa burda olmamımı isterdiiin:))
hatunlar ben çıkıyorum arkadaşım geldi beni bekliyor bisiklet sürmeye gidiyoruz öpüyorum çok çok sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?