Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok anam vermedim henüz yürüyüşe başladım acaip yürüyorum ee bide acaip yiyorum ve bu yiyişle almadım aynıyım çokşükür ama bugünden sonra sadece acaip spor yapıp az yicem
neslihan kork benden bacı seni ve siyahı geçicem
duydunuz zilin sesini oldumu

nesli anlamadım ben
en iyi arkadaşın benmiyim

anammm takımı adanalılar bastı şu an
adanaliyik allahin adamiyik eyvallahh sekerim
ne guzel valla budurum beni cok mutlu ediyo

inşallah canım tabi çok isterim görüşmek büyük ihtimal orda olurum..ama bu yaz staj yapacam oyüzden nerede olacağım kesin değil henüz

tamam canim bakariz caresine ben 5 haftaligina gidiyom gidince ozaman gelsin bakariz belki bende gelemem belli olmaz

ne güzel ız seda keke bende bilsem de sürsem imrendim varya
ama acaip spora başlicam yaa fena sinir ettiniz beni

neslii bu arada 4. takımda başlayabilirim bu hafta oraya takılıyorum bir kaçgündür boş yerleri de var mezun verdilerya hayırlısı artık şeker

hadi baaklim biraz zor bence hii ne dersin beni gecmek okadar kolay degil kizim bakalim su siyahin dedigi l carnitili arastirip bulimde gor sen ise yararmi sence kzi bu arada
duyduk hadi zilin sesini nasil olacaksa

hatunlar ben çıkıyorum arkadaşım geldi beni bekliyor bisiklet sürmeye gidiyoruz öpüyorum çok çok sizi
tamam canim benim isin icinde spor var hadi cabucak git cabucak gel bol bol yag yakmalar dilerim sana guzelim benim
nesli anlamadım ben
en iyi arkadaşın benmiyim
he aferim kzi nerden bildinn

ne güzel ız seda keke bende bilsem de sürsem imrendim varya
ama acaip spora başlicam yaa fena sinir ettiniz beni

seni sinir etmek cok guzel be seker
bayiliyom seni sinir etmeye ya bakalim simdi senbneden fazlasinya amanin bir hosuma gidiyo once siyah simdide sen imkansizlar oluyo hayatimda valla super bu duyguyuda bana yasattiniz ya artik siz dusunun

kız niye üzülecen ki
sevin tabiii
yoksa burda olmamımı isterdiiin:))

selam baynalr bu hafta evde değildim yeni geldim bu yüzden hafta sonu hiç giremedim.bugün çok aşırı yedim kızlar ve çok pişmanım gelir gelmez soda içtim eritir biraz diye.rose şok diyet buldun mu ben kilo veremiyrm diye kendime çok stres yaptım valla

anacım pc dondu sana cevap yazarken nesli..
güleysa şok diyet felan yapma canım spora başla hergün artır
zamanla gider kilolar

kız neslii oyundamısın bi bakim bakalım bende

rose canım neden çıkmasın ki
zaten böyle diyerek kendimizi eve hapsetmişiz ve gelmiş kilolar ve gitmemişler maalesef..
kısıtlamamak en güzeli..

yok kiz geldim burdayim msnde arkadaslarla konusuyordum
simdide esim geldi cikmam lazim gorusuruz yarin oldumu opuldunuz

ben geldim ama herkes gitmiş 1buçuk saat bisiklet sürdük..
rose canım erkek arkadaşımla gidiyoruz bisiklet sürmeye yalnız değilim yani birde burda yürüyüş ve bisiklet parkuru var akşamları orda sürüyoruz merak etme yani şekerim sürülemeyecek biyer olsa çıkmam bu saatte hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…