• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya kızlar kusura bakamyın.elektirkler kersildi de.tamam siyahım lahana mahana yapmıycam.akşam yemeğini kaldıracam.eşim gelmeden ne yiyceksem yiyecem bakalım.ya ben bi haftadır felan su içmiyorum.tamamne bıraktım.öyle oluncada ben hooop şişiyorum hemen.sabah bende kahvaltımı yapcam.öğlene artık ne yerim bilimyom.akşamlarıda haşlama saltayla felan geçiştirecem artıkın.

yakmissindir canim ya
yurumussun birazdan bisiklette surersin ebnde isterimde aksam bugun cocuklarin yaninda kimseler yok oyuzden cikamam ay kiz desene bes gun sonra vatanimdasin
kiz ceyhana hic gittinmi sen biliyormusun orayi

evet canım heyecanlıyım valla 2buçuk ayı geçti bide enson herkes beni 77 yken gördü şimdi 68im bakalım hihoyyyt yok tatlım ben gitmedim hiç ceyhana ama gitmek istiyorum açıkçası insan memleketinin heryerini görmeli aslında

nesliii bende de motor var olurmuuuuuuuu...........:))

ya kızlar kusura bakamyın.elektirkler kersildi de.tamam siyahım lahana mahana yapmıycam.akşam yemeğini kaldıracam.eşim gelmeden ne yiyceksem yiyecem bakalım.ya ben bi haftadır felan su içmiyorum.tamamne bıraktım.öyle oluncada ben hooop şişiyorum hemen.sabah bende kahvaltımı yapcam.öğlene artık ne yerim bilimyom.akşamlarıda haşlama saltayla felan geçiştirecem artıkın.

canım su içmeye tekrar başla mesela şimdi şişeyi doldur koy yanına yoksa insanın aklına gelmiyor içmek benim elimde devamlı küçük şişe var tabi tuvalettende çıkamıyorum delikafadulden ben sıkı diyet işini bıraktım öyle yapınca birgün kaçırınca tekrar aynı kiloya çıkıyoruz bol spor bol su bitki çayları böyle hallediyorum hem sporla çok sıkılaşıyor insan..ben çok yararını gördüm canım eminim sende göreceksin

evet canım heyecanlıyım valla 2buçuk ayı geçti bide enson herkes beni 77 yken gördü şimdi 68im bakalım hihoyyyt yok tatlım ben gitmedim hiç ceyhana ama gitmek istiyorum açıkçası insan memleketinin heryerini görmeli aslında

iyi bu gittiginde git bendende slm soyle oldumu kiz
ah ah cok ozledim inanki
bu arada seni anliyorum canim bende gecen izine gitmeden once 72 kiloydum ondan once 85 kiloyla gormuslerdi amanin herkez ne olmussun sisko demislerdi simdiki gittigimdede herkez hayran kalmisti simdi gitsem ne yapacaklar acaba hayret ederler

iyi bu gittiginde git bendende slm soyle oldumu kiz
ah ah cok ozledim inanki
bu arada seni anliyorum canim bende gecen izine gitmeden once 72 kiloydum ondan once 85 kiloyla gormuslerdi amanin herkez ne olmussun sisko demislerdi simdiki gittigimdede herkez hayran kalmisti simdi gitsem ne yapacaklar acaba hayret ederler

gitmeye çalışacam canım senin yerinede hasret gideririm ben, enkısa zamanda da sen gidebilirsin inşallah Şeniz

kız siyah burçdaşım galeyana getirdin beni varya
gör bak kız bende geliyorum artık
bacı sen ne iş yapıyosun çalışmıyorum demişsin ama çalışıyosun sanırım

gitmeye çalışacam canım senin yerinede hasret gideririm ben, enkısa zamanda da sen gidebilirsin inşallah Şeniz

insallah canim benim ya yaza gidecem allah nasip ederse
yazin ordamisin kiz goruselim seninle hi ne dersin
ben baraj yoluna cok yakinim gorusebiliriz yani eger mumkun olursa tabi

bende su imeyi unutuyorum yaa
nesli kız bizi bir eve tıksalar aslında şu kıtlıktan çıkmış gibi yememize engel oluruz anacım
anlarız birbirimizden alırız elimize oklavaları dimi şeker

benle görüşmek istemiyonmusenağlama

kız siyah burçdaşım galeyana getirdin beni varya
gör bak kız bende geliyorum artık
bacı sen ne iş yapıyosun çalışmıyorum demişsin ama çalışıyosun sanırım

kiz bu siyah arkadas cok fena azimli bir citir citir diyom citir oldu baksana ama onun daha cok vermesi lazim cunku ben onu 60 kiloyken felan gordum superdi simdide eminim iki aya kalmaz verir baksana su bir ayda kac kilo verdi
sen ne yaptin kiz sende oyleydin ama iste kendi kendini boyle yaptin toparlandinmi bari hani kilo vermedinmi canim

inşallah canım tabi çok isterim görüşmek büyük ihtimal orda olurum..ama bu yaz staj yapacam oyüzden nerede olacağım kesin değil henüz

bende su imeyi unutuyorum yaa
nesli kız bizi bir eve tıksalar aslında şu kıtlıktan çıkmış gibi yememize engel oluruz anacım
anlarız birbirimizden alırız elimize oklavaları dimi şeker
valla tersi olmasin kiz
oturup masaya kitliktan cikmis gibi yersek ne olacak bence benim dedigim olur vede oturup yeriz bol bol
en cok neyi ozledim biliyonmi kizartmayi patatesleri kizartacan soyle sonrada uzerien mayonez ketcap ohhh valla ne guzel degilmi bence biz bunlari yapariz gibime geliyo

benle görüşmek istemiyonmusenağlama

kiz niye istemeyim askolsun bizzat mersine gelecem yanina sen dur yaza en iyi arkadasim atsindi oraya gelince muhakkat giderim sende gelirsin zaar gittigim yere

Back
X