Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin canım yarın spor yapar yakarsın yediklerini ama bencede şok diyet felan yapma bırakınca geri geliyor zaten kilolar,sende spor yapanlar kervanına katıl canım kaydirigubbakcemile5

nesli msnyiaçtımama görememiştimseni
sedaa bravokız yapmış glmişin sporunu

hayırlı geceler kızlar temizlik yapıyorum o yüzden giremedim yemegi 2 gündür abartarak yiyorum verdiyim yarım kiloyu kat kat geri almak için uğraşıyorum yarın misafirlige gidicem öbürgün misafirim gelecek bu hafta hemen hemen doluyum kafamçokkarıştı

tuğbacım moral için sana yazdığım cevabı okumuşmuydun:1hug:
kızlar yazdıklarımın havada kaldığını düşünüyorum bazen kendi kendime deli gibi yazıp yazıp çıkıyorum kendim çalıp kendim oynuyorum burda bi nevi-tatlicadiarzu-
Kızlar bende istanbul agidicem nasipse 2 ay sonra biletlerimi aldım çok merak ediyolar beni
ediyolarda bu gidişle çokta sengözlerimebaksanabşaşırmıyacaklar 60 da takıldım :çok üzgünüm:

haysem 20 kilo dan fazla verdin naisl sasirmasinlar gormemek imkansiz 20 kiloyu nasil sasiracaklar sen bak hihoyyyt

bende yarin veya sali gun annemlere gidiyorum cuma ya kadar kalirim kilo almadan geri gelmem lazim cunku bol bol arkadas aile ziyareti olacak nasil yapcam bilmiyorum....

canım okadar kilo vermişsin sen nasıl şaşırmazlar 2aya sen halledersin zaten şunun şurasında vermen gereken bikaç kilo kalmış..yemeği kaçırsanda hergün spor yaparak 2ayda verirsin o bikaç kiloyu canım hihoyyyt çizelgen insanı gaza getiriyor valla maaşallah

bende yarin veya sali gun annemlere gidiyorum cuma ya kadar kalirim kilo almadan geri gelmem lazim cunku bol bol arkadas aile ziyareti olacak nasil yapcam bilmiyorum....

canım sendemi gidiyorsun herkes biyerlere gidiyor burası iyice boşalıyor haftaya da ben gidecem..dikkat et tatlım akşamları ağır şeyler yememeye çalış kaydirigubbakcemile5

demi sedaa aksamlari hafif tutup spor yapmam lazim haklisin sen nereye gidiyorsun

evet canım kahvaltı ve öğlenleri yersin abartmadan akşamda hafif yeyip spor yaparsan halledersin tatlım ben öyle yapıyorum :1hug: adanaya gidiyorum canım memlekete yani 2buçuk aydır gitmedim

cevaplar için teşekkür canlar
vermesine veririmde şu misafir işleri beni çok bozuyor kendi halime kalınca yapabiliyorum bide spora başlayabilsem kesin kararımı verdim bu cuma ne olursa olsun nasipse başlıycam

hoşgeldin canım yarın spor yapar yakarsın yediklerini ama bencede şok diyet felan yapma bırakınca geri geliyor zaten kilolar,sende spor yapanlar kervanına katıl canım kaydirigubbakcemile5

canım ben zaten spor yapıyrm genelde 1 saat 15 dk yürüyrm 1 gün var 1 gün yok.diğer günlerdede leg magic yapmaya çalışıydm.hergün yürümem gerekiyr sanırım

herkese gunaydınlar...

ne guzel herkes kaynatmıs...uzun uzun okudum...

tubacım cok takmıssın...arkadaslar ne guzel cok destek olmuslar...ben de katılıyorum onlara...lutfen kendını uzme...

benım hafta sonum cok guzel gectı...cmt gununden berı gunde en az 2 saat yurudum bol bol hareket ettım...yedıklerıme dıkkat ettım..

sıyahın yazdıklarını okudum da cok hırslı bırı sanırım ....ama bırebır onun yedıklerını uygulayamam herhalde....hele sabah 6 da kalkmak ölum gelıyor bana...tebrık edıyorum o konudada...

kayınvalıdem sabah börek verdı yemedım arkadaslara verdım....

görusmek uzere arkadaslar...sık sık gırerım bugun işim az...kib

süpersin canım tebrik ederim haftas onuna dikkat etmen çok güzel

sagol canım...gecen hafta yaptıgım hatayı yapmadım bu hafta...bır hafta ugrastım yıne verememıstım...havalar da duzelınce bol bol yurumek ıyı oldu hoş heryerım agrıyor ama alısmak lazım...birde ben su özurluyum ....bu haftada kendım cıktım pazara engınar , brokolı , taze fasulye aldım bırazda yeme duzenımı degıstırıcem...boyumla kılom orantılı oldugu ıcınde hıc kılolu durmuyorum ama bır 10 kılo verırsem cok memnun olucam...

günaydın bayanlar a.s.
geçmişi okudum amma kaynatmıssınız a.s.
hafta sonu yediklerimi abarttım sanırım daha dogrusu abartmadım da öglen yemedim cok ac kaldım aksam biraz gec saate kaldı yemegim falan.. kötü oldu
bu haftada vermem gerek kilo o yüzden yine bu haftada spora devam..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…