- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.701
rose canım neden çıkmasın ki
zaten böyle diyerek kendimizi eve hapsetmişiz ve gelmiş kilolar ve gitmemişler maalesef..
kısıtlamamak en güzeli..
selam baynalr bu hafta evde değildim yeni geldim bu yüzden hafta sonu hiç giremedim.bugün çok aşırı yedim kızlar ve çok pişmanım gelir gelmez soda içtim eritir biraz diye.rose şok diyet buldun mu ben kilo veremiyrm diye kendime çok stres yaptım valla
nesli msnyiaçtımama görememiştimseni
sedaa bravokız yapmış glmişin sporunu
haysem 20 kilo dan fazla verdin naisl sasirmasinlar gormemek imkansiz 20 kiloyu nasil sasiracaklar sen bak hihoyyythayırlı geceler kızlar temizlik yapıyorum o yüzden giremedim yemegi 2 gündür abartarak yiyorum verdiyim yarım kiloyu kat kat geri almak için uğraşıyorum yarın misafirlige gidicem öbürgün misafirim gelecek bu hafta hemen hemen doluyum kafamçokkarıştı
tuğbacım moral için sana yazdığım cevabı okumuşmuydun:1hug:
kızlar yazdıklarımın havada kaldığını düşünüyorum bazen kendi kendime deli gibi yazıp yazıp çıkıyorum kendim çalıp kendim oynuyorum burda bi nevi-tatlicadiarzu-
Kızlar bende istanbul agidicem nasipse 2 ay sonra biletlerimi aldım çok merak ediyolar beni
ediyolarda bu gidişle çokta sengözlerimebaksanabşaşırmıyacaklar 60 da takıldım :çok üzgünüm:
hayırlı geceler kızlar temizlik yapıyorum o yüzden giremedim yemegi 2 gündür abartarak yiyorum verdiyim yarım kiloyu kat kat geri almak için uğraşıyorum yarın misafirlige gidicem öbürgün misafirim gelecek bu hafta hemen hemen doluyum kafamçokkarıştı
tuğbacım moral için sana yazdığım cevabı okumuşmuydun:1hug:
kızlar yazdıklarımın havada kaldığını düşünüyorum bazen kendi kendime deli gibi yazıp yazıp çıkıyorum kendim çalıp kendim oynuyorum burda bi nevi-tatlicadiarzu-
Kızlar bende istanbul agidicem nasipse 2 ay sonra biletlerimi aldım çok merak ediyolar beni
ediyolarda bu gidişle çokta sengözlerimebaksanabşaşırmıyacaklar 60 da takıldım :çok üzgünüm:
bende yarin veya sali gun annemlere gidiyorum cuma ya kadar kalirim kilo almadan geri gelmem lazim cunku bol bol arkadas aile ziyareti olacak nasil yapcam bilmiyorum....
demi sedaa aksamlari hafif tutup spor yapmam lazim haklisin sen nereye gidiyorsun
sedaa sende supersin masallah
hoşgeldin canım yarın spor yapar yakarsın yediklerini ama bencede şok diyet felan yapma bırakınca geri geliyor zaten kilolar,sende spor yapanlar kervanına katıl canım kaydirigubbakcemile5
herkese gunaydınlar...
ne guzel herkes kaynatmıs...uzun uzun okudum...
tubacım cok takmıssın...arkadaslar ne guzel cok destek olmuslar...ben de katılıyorum onlara...lutfen kendını uzme...
benım hafta sonum cok guzel gectı...cmt gununden berı gunde en az 2 saat yurudum bol bol hareket ettım...yedıklerıme dıkkat ettım..
sıyahın yazdıklarını okudum da cok hırslı bırı sanırım ....ama bırebır onun yedıklerını uygulayamam herhalde....hele sabah 6 da kalkmak ölum gelıyor bana...tebrık edıyorum o konudada...
kayınvalıdem sabah börek verdı yemedım arkadaslara verdım....
görusmek uzere arkadaslar...sık sık gırerım bugun işim az...kib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?