- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.601
canim benim cok tesekkurler verdigin bilgiler icin
bu arada burda bekcilik yapmissin bugun resmen ama bizde is yok canim baksana kimse gelmemis bende icinde dedigim gibi arkadaslara gittik mangal keyfien ordanda arkadasin dogumgunuymus oraya gittik simdide anca gelebildim ama pasta felan yeemedim okadar mangaldan sonra
insallah bu hafata bende basina gecersem yeni uygulamalar getisrecegim takima sizinde onaylarinizla tabi ustunde calsiiyorum simdilik ya allah izin verirse bakacagiz
ayrica destinam icinde bazi cezalarimiz olmasi lazim dimi ama bu iki oldu verip geri aliyo bakalim cozum bulacagiz sizde bu arada dusunun olurmu
sabahda ben yedim baya güzeldi kayısı yüyordum şimdi ceviz ve incirde ekledim..bulgur pilavını bende cok severim.. hele köy ekmegi olacak offffffffffffffffffne rastlantı benim de akşam menüm domatesli bulgur pilavı ve salata ama ben içine soğan ve kırmızı biber de doğradım çok güzel oldu
inciri de sabah aç karnına yerim ben..miktarıda mesela iki gündür çeyrek incir yiyorum..hemen kesiyor çünkü fazlasını yiyemiyorum
canım süper yürümüşsün yaptığı sporu yazan birini görünce çok seviniyorum çünkü ben yapınca kendimi çok iyi hissediyorum eminim sende öyle hissediyorsundur kaydirigubbakcemile5
sabahda ben yedim baya güzeldi kayısı yüyordum şimdi ceviz ve incirde ekledim..bulgur pilavını bende cok severim.. hele köy ekmegi olacak offffffffffffffffffne rastlantı benim de akşam menüm domatesli bulgur pilavı ve salata ama ben içine soğan ve kırmızı biber de doğradım çok güzel oldu
inciri de sabah aç karnına yerim ben..miktarıda mesela iki gündür çeyrek incir yiyorum..hemen kesiyor çünkü fazlasını yiyemiyorum
canım süper yürümüşsün yaptığı sporu yazan birini görünce çok seviniyorum çünkü ben yapınca kendimi çok iyi hissediyorum eminim sende öyle hissediyorsundur kaydirigubbakcemile5
kilo vermesi duran arkadaşlara birkaç öneride bulunmak istiyorum..buhafta
hergün enaz 1saat spor yapmalarını,
gün içinde bol bol sıcak su içmelerini,
hergün 2fincan yeşil çay içmelerini,
mutlaka ara öğünde bişe yemelerini,hafif ve sık beslenmelerini,
elmalı metabolizma çayını kaynatıp içmelerini ve
7den sonra hiç ama hiçbirşey yememelerini öneriyorum..
1hafta hergün deneyin şekerler,aksatmadan hepsini yaparsanız ben işe yarayacağına inanıyorum..çünkü ben bunları yapıyorum ve kilo vermem durmadı lütfen sizde deneyin işe yarar belki..birde lütfen kimse umutsuzluğa kapılmasın hep birlikte üstesinden geleceğiz bu işin hihoyyyt
offfffffffffff gene başa dönmüşsün bırak şu milleyi ya ben 8 kilo verdim diyom millet inanamıyor.. sen milletin lafına ne bakıyon hem bu kelimeler seni yıldırmak yerine daha bir motive etmeli.. cık dışarı be yürü bak evde bile yürüme bandın varmış.. bu senin için muhteşem iyi bişey.. dahada hırs et göster milete gününü.. biz sana inanıyoruz sen milleti bırak.. hem diyemedinmi en azından kilo almadım aynıyım.. bu ne kadar büyük başarı bir bilsen.. gene diyorum ben de takımda sana güveniyor sen başaracaksınnnnnnnnselam canlarım.ben çok kötüyüm.dün kermese gitmiştim .ordan gelirken bi arkadaşı gördüm.konu benim diyete geldi yine.aaaaa sen daha diyet yapıyomusun.bence yapma normal yemene geç çünkü aynı duruyon boşuna kendine şgence bari yapma dedi.ayyyy bi zoruma gitti.eve zaten akşam 9 d< gelmiştim.oturdum ağladım.sonra eşime melemn yapmıştım.allah ne verdiyse yedim yedim yediiimmm.galiba ben bu işi dediği gibi beceremiycem.bugün sabah yürüyüşe de gitmedim o yüzden.sabah ta yedim bi güzel.ister takımdan çıkarın ister diskalifiye edin.naparsanız yapın.gitmiyo kilo.takıldım 80 lerde.neyse çıkıyorum.mutfağı temizliyorum bugün de çok işim var.dolapları felan silcrem.haydi görüşürüz.
tugba sitttttttt!!!!!! toparla hemen kendine salmak yok tamam ara ver ama pazartesi basla yine bak sedaaa guzel tavsiyelerde bulunmus yuz de yuz katiliyorum sedaa ya pazartesi bide bunu dene yok oyle birakacam senin ne eksiyin var milleten herkes 3 ayda veriyorsa sen 1 sende de ver ama ver iradesi kuvetli birisin sen yapma boyle bak sana iki gun izin pazartesi basliyorsun ..... bide herkese rejimdeyim deme millet zaten alay edecek lafin pesin kosar gitigin misafirlikte iki kasik al birak rejim diyet lafini acma bile .... simdilik opuldun hemsom k.i.b
selam canlarım.ben çok kötüyüm.dün kermese gitmiştim .ordan gelirken bi arkadaşı gördüm.konu benim diyete geldi yine.aaaaa sen daha diyet yapıyomusun.bence yapma normal yemene geç çünkü aynı duruyon boşuna kendine şgence bari yapma dedi.ayyyy bi zoruma gitti.eve zaten akşam 9 d< gelmiştim.oturdum ağladım.sonra eşime melemn yapmıştım.allah ne verdiyse yedim yedim yediiimmm.galiba ben bu işi dediği gibi beceremiycem.bugün sabah yürüyüşe de gitmedim o yüzden.sabah ta yedim bi güzel.ister takımdan çıkarın ister diskalifiye edin.naparsanız yapın.gitmiyo kilo.takıldım 80 lerde.neyse çıkıyorum.mutfağı temizliyorum bugün de çok işim var.dolapları felan silcrem.haydi görüşürüz.
tsk sedaaa.s.[/B]
canim herhalde lafini bile etme iannaki buraya cok gelebilsem daha cok ilgilenecem ama gelemiyorum iste malum hepiniz biliyorsunuzgunaydın arkadaslar
neslıhancım kaptan olarak bana sahıp cıktıgın ıcın sana cok tşk ederım....elımden gelenı yapacagım ınan...senın yuzunu kara cıkarmıycam...gecen haftaböyle olmasının sebebı anlatmıstım...hıc spor yapamadım ve kabızlıktan dolayı şişlik vardı...dun gıttım kuru uzum,ıncır,kayısı aldım sabahları yıyorum..aksam yemeklerını bıraktım...ve 1,5 saat yurudum...ben sızın gıbı ne yazıkkı gunduz fırsat bulamıyorum...işim masa bası ve sabah 8 aksam 6 hıc kalkmadan calısmak zorundayım...belkı bunlar bahane degıl sızın ıcın ama kılo almamın en buyuk sebeplerı bunlar ne yazıkkı...ama dıyorum ya elımden gelenı yapacagım...herkese ıyı hafta sonları..
ah be guzelim insallah dengelerim bugun lapa yapiyom dunku uediklerimi eritmem lazim 7 li rakamlari gordum tartida kafaml beynim oynaditatlım bugün dengelersin inşallah.yeni uygulamalar getir tabi canım ben kabul ederim ne düşünüyorsan..gerçekten çok cansız burası dün kilo bildiriminden sonra doğrudürüst giren olmadı bugün herkes gelir inşallah öptüm herkesi Şeniz
bana bak simdi san abirsey yazmiyom esim tlf etti asagi in diye oyuzden cikmam lazim ama seni elime alacam dur sen akilli oyle denildikten sonra oturup yenilirmi ac kalman lazimdi ulan ben sana gosteririm gicik diyip yamammen lazimdi sen 10,kiloda alsan seni cikartmiyoz sen bekle oyle cikartirlar diye gicik bosuna cabalama bu hafta 7 li rakamlara inmade gor gulunuselam canlarım.ben çok kötüyüm.dün kermese gitmiştim .ordan gelirken bi arkadaşı gördüm.konu benim diyete geldi yine.aaaaa sen daha diyet yapıyomusun.bence yapma normal yemene geç çünkü aynı duruyon boşuna kendine şgence bari yapma dedi.ayyyy bi zoruma gitti.eve zaten akşam 9 d< gelmiştim.oturdum ağladım.sonra eşime melemn yapmıştım.allah ne verdiyse yedim yedim yediiimmm.galiba ben bu işi dediği gibi beceremiycem.bugün sabah yürüyüşe de gitmedim o yüzden.sabah ta yedim bi güzel.ister takımdan çıkarın ister diskalifiye edin.naparsanız yapın.gitmiyo kilo.takıldım 80 lerde.neyse çıkıyorum.mutfağı temizliyorum bugün de çok işim var.dolapları felan silcrem.haydi görüşürüz.
Tuğbam canım benim:teselli: bukadar niye takıyosun ne ağlaması ya senağlamaselam canlarım.ben çok kötüyüm.dün kermese gitmiştim .ordan gelirken bi arkadaşı gördüm.konu benim diyete geldi yine.aaaaa sen daha diyet yapıyomusun.bence yapma normal yemene geç çünkü aynı duruyon boşuna kendine şgence bari yapma dedi.ayyyy bi zoruma gitti.eve zaten akşam 9 d< gelmiştim.oturdum ağladım.sonra eşime melemn yapmıştım.allah ne verdiyse yedim yedim yediiimmm.galiba ben bu işi dediği gibi beceremiycem.bugün sabah yürüyüşe de gitmedim o yüzden.sabah ta yedim bi güzel.ister takımdan çıkarın ister diskalifiye edin.naparsanız yapın.gitmiyo kilo.takıldım 80 lerde.neyse çıkıyorum.mutfağı temizliyorum bugün de çok işim var.dolapları felan silcrem.haydi görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?