• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim benim cok tesekkurler verdigin bilgiler icin
bu arada burda bekcilik yapmissin bugun resmen ama bizde is yok canim baksana kimse gelmemis bende icinde dedigim gibi arkadaslara gittik mangal keyfien ordanda arkadasin dogumgunuymus oraya gittik simdide anca gelebildim ama pasta felan yeemedim okadar mangaldan sonra
insallah bu hafata bende basina gecersem yeni uygulamalar getisrecegim takima sizinde onaylarinizla tabi ustunde calsiiyorum simdilik ya allah izin verirse bakacagiz
ayrica destinam icinde bazi cezalarimiz olmasi lazim dimi ama bu iki oldu verip geri aliyo bakalim cozum bulacagiz sizde bu arada dusunun olurmu

tatlım bugün dengelersin inşallah.yeni uygulamalar getir tabi canım ben kabul ederim ne düşünüyorsan..gerçekten çok cansız burası dün kilo bildiriminden sonra doğrudürüst giren olmadı bugün herkes gelir inşallah öptüm herkesi Şeniz

herkese günaydın..:sm_cool:güzel haftasonları kaydirigubbakcemile2 .. bugün uyumuşum sabah yürüyemedim.. o yüzdenmi uyuşuk uyuşuk dolanıyorum bugün.. işe geldim kronerdeyim bugün arada slm yazarım size..
sabah bir kayısı ve ceviz yedim.. az evvel kronerde cok güzel bir coban salatası yapmışlardı kendime ayırdım azcık yag döktüm bir nice dilim cavdar ekmegiyle peynirle yedim.. ama ne hikmetse acım gene... neyse öglen yemegi 12,5 da... bitki cayı koydum içecegim.. iş çıkışı mutlaka yürümeye gidecegim.. sabah yürüyemedim en az 1,5 saat yürümem gerekli..hihoyyyt

dün buradayken bir yazı okudum kadının biri diyetten sacları dökülmüş ... tahlilleri baya kötü çıkmış... gerçi benim öle bişey olmadı ama tahlillerimi gören doktor baya şaşırmıştı kolostor baya düşükdü kandaki yag gene öle olmaz baya kötü demişti.. o yüzden sabahları ceviz incir yemeye başladım.. şu 65 bir görsem başkada bişey istemiyorum.. bu arada bu aralara millet zayıfladıgımı yavaş yavaş sölemeye başladı buda hoş benim açımdan hihoyyyt

ne rastlantı benim de akşam menüm domatesli bulgur pilavı ve salata ama ben içine soğan ve kırmızı biber de doğradım çok güzel oldu
inciri de sabah aç karnına yerim ben..miktarıda mesela iki gündür çeyrek incir yiyorum..hemen kesiyor çünkü fazlasını yiyemiyorum
sabahda ben yedim baya güzeldi kayısı yüyordum şimdi ceviz ve incirde ekledim..bulgur pilavını bende cok severim.. hele köy ekmegi olacak offffffffffffffffff
canım süper yürümüşsün yaptığı sporu yazan birini görünce çok seviniyorum çünkü ben yapınca kendimi çok iyi hissediyorum eminim sende öyle hissediyorsundur kaydirigubbakcemile5

iyi hisettmekmi bak bu sabah yürüyemedim uyuşuk uyuşuk dolanıyorum.. birde ben senin gibi degilim... sabah 5,45 kalkıyorum.. millete kahvaltıyı hazırlıyıp evi toplayıp 6,30 da yürümeye cıkıyorum 8 kadar yürüyorum.. akşamda gene öle işden cıkıyorum işi uzatıyorum yürüyorum bir bucuk saat .. bugün kalkamadım baya üzgünüm...artık yarına inşallah..

ne rastlantı benim de akşam menüm domatesli bulgur pilavı ve salata ama ben içine soğan ve kırmızı biber de doğradım çok güzel oldu
inciri de sabah aç karnına yerim ben..miktarıda mesela iki gündür çeyrek incir yiyorum..hemen kesiyor çünkü fazlasını yiyemiyorum
sabahda ben yedim baya güzeldi kayısı yüyordum şimdi ceviz ve incirde ekledim..bulgur pilavını bende cok severim.. hele köy ekmegi olacak offffffffffffffffff
canım süper yürümüşsün yaptığı sporu yazan birini görünce çok seviniyorum çünkü ben yapınca kendimi çok iyi hissediyorum eminim sende öyle hissediyorsundur kaydirigubbakcemile5

iyi hisettmekmi bak bu sabah yürüyemedim uyuşuk uyuşuk dolanıyorum.. birde ben senin gibi degilim... sabah 5,45 kalkıyorum.. millete kahvaltıyı hazırlıyıp evi toplayıp 6,30 da yürümeye cıkıyorum 8 kadar yürüyorum.. akşamda gene öle işden cıkıyorum işi uzatıyorum yürüyorum bir bucuk saat .. bugün kalkamadım baya üzgünüm...artık yarına inşallah..

selam canlarım.ben çok kötüyüm.dün kermese gitmiştim .ordan gelirken bi arkadaşı gördüm.konu benim diyete geldi yine.aaaaa sen daha diyet yapıyomusun.bence yapma normal yemene geç çünkü aynı duruyon boşuna kendine şgence bari yapma dedi.ayyyy bi zoruma gitti.eve zaten akşam 9 d< gelmiştim.oturdum ağladım.sonra eşime melemn yapmıştım.allah ne verdiyse yedim yedim yediiimmm.galiba ben bu işi dediği gibi beceremiycem.bugün sabah yürüyüşe de gitmedim o yüzden.sabah ta yedim bi güzel.ister takımdan çıkarın ister diskalifiye edin.naparsanız yapın.gitmiyo kilo.takıldım 80 lerde.neyse çıkıyorum.mutfağı temizliyorum bugün de çok işim var.dolapları felan silcrem.haydi görüşürüz.

tugba sitttttttt!!!!!! toparla hemen kendine salmak yok tamam ara ver ama pazartesi basla yine bak sedaaa guzel tavsiyelerde bulunmus yuz de yuz katiliyorum sedaa ya pazartesi bide bunu dene yok oyle birakacam senin ne eksiyin var milleten herkes 3 ayda veriyorsa sen 1 sende de ver ama ver iradesi kuvetli birisin sen yapma boyle bak sana iki gun izin pazartesi basliyorsun ..... bide herkese rejimdeyim deme millet zaten alay edecek lafin pesin kosar gitigin misafirlikte iki kasik al birak rejim diyet lafini acma bile .... simdilik opuldun hemsom k.i.b

kilo vermesi duran arkadaşlara birkaç öneride bulunmak istiyorum..buhafta
hergün enaz 1saat spor yapmalarını,
gün içinde bol bol sıcak su içmelerini,
hergün 2fincan yeşil çay içmelerini,
mutlaka ara öğünde bişe yemelerini,hafif ve sık beslenmelerini,
elmalı metabolizma çayını kaynatıp içmelerini ve
7den sonra hiç ama hiçbirşey yememelerini öneriyorum..
1hafta hergün deneyin şekerler,aksatmadan hepsini yaparsanız ben işe yarayacağına inanıyorum..çünkü ben bunları yapıyorum ve kilo vermem durmadı lütfen sizde deneyin işe yarar belki..birde lütfen kimse umutsuzluğa kapılmasın hep birlikte üstesinden geleceğiz bu işin hihoyyyt

tsk sedaaa.s.[/B]

selam canlarım.ben çok kötüyüm.dün kermese gitmiştim .ordan gelirken bi arkadaşı gördüm.konu benim diyete geldi yine.aaaaa sen daha diyet yapıyomusun.bence yapma normal yemene geç çünkü aynı duruyon boşuna kendine şgence bari yapma dedi.ayyyy bi zoruma gitti.eve zaten akşam 9 d< gelmiştim.oturdum ağladım.sonra eşime melemn yapmıştım.allah ne verdiyse yedim yedim yediiimmm.galiba ben bu işi dediği gibi beceremiycem.bugün sabah yürüyüşe de gitmedim o yüzden.sabah ta yedim bi güzel.ister takımdan çıkarın ister diskalifiye edin.naparsanız yapın.gitmiyo kilo.takıldım 80 lerde.neyse çıkıyorum.mutfağı temizliyorum bugün de çok işim var.dolapları felan silcrem.haydi görüşürüz.
offfffffffffff gene başa dönmüşsün bırak şu milleyi ya ben 8 kilo verdim diyom millet inanamıyor.. sen milletin lafına ne bakıyon hem bu kelimeler seni yıldırmak yerine daha bir motive etmeli.. cık dışarı be yürü bak evde bile yürüme bandın varmış.. bu senin için muhteşem iyi bişey.. dahada hırs et göster milete gününü.. biz sana inanıyoruz sen milleti bırak.. hem diyemedinmi en azından kilo almadım aynıyım.. bu ne kadar büyük başarı bir bilsen.. gene diyorum ben de takımda sana güveniyor sen başaracaksınnnnnnnn:oklava:
tugba sitttttttt!!!!!! toparla hemen kendine salmak yok tamam ara ver ama pazartesi basla yine bak sedaaa guzel tavsiyelerde bulunmus yuz de yuz katiliyorum sedaa ya pazartesi bide bunu dene yok oyle birakacam senin ne eksiyin var milleten herkes 3 ayda veriyorsa sen 1 sende de ver ama ver iradesi kuvetli birisin sen yapma boyle bak sana iki gun izin pazartesi basliyorsun ..... bide herkese rejimdeyim deme millet zaten alay edecek lafin pesin kosar gitigin misafirlikte iki kasik al birak rejim diyet lafini acma bile .... simdilik opuldun hemsom k.i.b

bak ne güzel sölemiş.. ama yanlışları var.. pazar kaçamak yok dikkat edecek pazartesiye gene moda girecek..:1hug:

bu arada öglen yemegimi yedim...peynirli makarna sebzeli patatesli havuclu bezelye portakal.. makarnaya dayanamadıgım için sadece ekmeksiz peynirli makarna yedim bir tabak dayanamadım napım:delphin: şakkıdı :roflol:

canım boşver milleti eylulcenin söylediği gibi kimseye diyetteyim deme ama hergün mutlaka spor yap..1hafta bırakmadan hergün yapsan gerçekten faydasını göreceksin bence tatlım kim nederse desin sen zaten kendin için zayıflayacaksın millete ne bakıyorsun bazı insanlar çok düşüncesiz davranabiliyor gerçekten önemseme tatlım pes etmek felan yok..evinde aletler var akşam tv izlerken bile yapabilirsin 2saat spor biz yapabileceğine inanıyoruz gerçekten Şeniz

buarada ben arkadaşa kahvaltıya inmiştim ya herşeyden yedim 2aydır böyle bir kahvaltı yapmamıştım iyi oldu..ama bugün sabah yürüdüğüm 1buçuk saat yetmeyecek,yediklerimi yakmam lazım şimdi ders çalışıyorum ama birazdan evde 1saat egzersiz yapacam, akşamda tekrar yürümeye yada koşmaya çıkarım

gunaydın arkadaslar

neslıhancım kaptan olarak bana sahıp cıktıgın ıcın sana cok tşk ederım....elımden gelenı yapacagım ınan...senın yuzunu kara cıkarmıycam...gecen haftaböyle olmasının sebebı anlatmıstım...hıc spor yapamadım ve kabızlıktan dolayı şişlik vardı...dun gıttım kuru uzum,ıncır,kayısı aldım sabahları yıyorum..aksam yemeklerını bıraktım...ve 1,5 saat yurudum...ben sızın gıbı ne yazıkkı gunduz fırsat bulamıyorum...işim masa bası ve sabah 8 aksam 6 hıc kalkmadan calısmak zorundayım...belkı bunlar bahane degıl sızın ıcın ama kılo almamın en buyuk sebeplerı bunlar ne yazıkkı...ama dıyorum ya elımden gelenı yapacagım...herkese ıyı hafta sonları..
canim herhalde lafini bile etme iannaki buraya cok gelebilsem daha cok ilgilenecem ama gelemiyorum iste malum hepiniz biliyorsunuz
sende artik kendine bir program yap guzelim iyice motive ol oldumu bakalim ben birseyler dusunuyom ama hala kafamda birseyler planlayamadim canim oyuzden bir rahatlayipta gelim suraya bakacagiz hepimizin durumuna ayrica sanada ceza verecem unutma zor kurtulamassin elimden haberin olsun

tatlım bugün dengelersin inşallah.yeni uygulamalar getir tabi canım ben kabul ederim ne düşünüyorsan..gerçekten çok cansız burası dün kilo bildiriminden sonra doğrudürüst giren olmadı bugün herkes gelir inşallah öptüm herkesi Şeniz
ah be guzelim insallah dengelerim bugun lapa yapiyom dunku uediklerimi eritmem lazim 7 li rakamlari gordum tartida kafaml beynim oynadi
bana bak simdi san abirsey yazmiyom esim tlf etti asagi in diye oyuzden cikmam lazim ama seni elime alacam dur sen akilli oyle denildikten sonra oturup yenilirmi ac kalman lazimdi ulan ben sana gosteririm gicik diyip yamammen lazimdi sen 10,kiloda alsan seni cikartmiyoz sen bekle oyle cikartirlar diye gicik bosuna cabalama bu hafta 7 li rakamlara inmade gor gulunu

kız nesli banamı vurduruyon kız lafı..
1o kilo aldım ve çıkadaılar beni bak..:))
tubacım yapma böyle kırma azmini sen..bak seda güzel demiş..
spora son hız devam et canım az ama kalıcı kilo ver ve herkese diyette olduğunu söyleme ve diyette yapma zaten herşeyden ye ama az ölçülerde mesela meyve sebze bol diğer şeylerde daha az olsun hem daha sonra yani kilo verdikten sonra tekrar almazsın çünkü aynı şeyleri yemeye devam edersin şeker..vercez burda bu kiloları sen hiç merak etme şeker

bugün ben tam iki saat aralıksız yürüdüm evde de 1 saat aralıksız temizlik yaptım ve ara ara da temizlik devam etti birde misafir..yediklerim de bana enerji oldu çünkü yakmışımdır eminim hepsini hiç durmadım çünkü..
diyette olduğumda daha az hareket ediyorum çünkü hiç halim olmuyor eee o zaman ne anladım tabiki vücut sadece su ve kas kaybediyor açlıktan ama şimdi çook enerjikim çoook

Tuğbam canım benim:teselli: bukadar niye takıyosun ne ağlaması ya senağlama
kendine gel bende 60larda takıldım ne olmuş yani boşver bende bugün akşam misafirm vardı yedimde yedim pizza 2 dilim kek kısır helva turşu sabahta börek yedim herkes evdeydi birlikte herzaman kahvaltı yapamıyoruz diye :utangac: bu hafta hemen hemen hergünüm inan dolu canım bak senden daha vahimimkafamçokkarıştı toparlarız kız üzme kendini öyle diskalife falan düşünme sen ben buranın demirbaşı kaydirigubbakcemile5oluruz dert arkadaşım benim:1hug:
takma kafana başkalarının dedigini ben hiç alınmam öyle şeylerden umursama belli olmaz olurmuymuş insan 2 - 3 kiloyla belli olur sende inandın ona önemli olan senin nasıl gördügün başkalarının degil banada eski güzelligin gitti diyolar bende onlara naparsın önceden yüzüm güzel öbüe taraflar çirkindi şimdi öbürtaraflarım güzel yüzüm çirkin olsun hepsini bi arada vermiyolar diyorum daha bişe demiyolar ama ben kendimi yine güzel buluyorum ne derse desinleryerimseniben (bu arada çok güzel bişe olduğum anlaşılmasın :roflol:)

Son düzenleme:
ne güzel demişsin şeker
işte böyle umursamamak lazım böyle diyenleri en iyi biz biliriz kendimizle alakalı şeyleri dimi ama

iyi geceler herkese ugramadan yatmıyım dedim
dünden beri tam giriyorum internetim gidiyo giremiyorum kusura bakmayın
şimdi gecmisi tam okuyamadım cok yorgunum yarın sabah ugrucam
iyi geceler..

gunaydin oglen oldu uyaninnn .....sabah kahvaltimi yaptim bi guzel..... coktan beri yapmamistim artik pazar bole olsun gezmzyz gidecem sonra gorusuruz..... tugba ya burdan baska yoldan ulasabilecek arkadaslar varsa bi hatir sorsun boyle birakmazdi o ne oldu merak etim.....

Back
X