- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.561
Kız bu bu neeeee :1shok:
arkedeş bu şekilde kg vermek çok sakıncalı bi bıraksan 8 kgloyu birden alırsın bana doktor 5 ayda 20 kiloyu bile fazla verdin dedi
hayırlı cumalar arkadaşlar.ya benim morlim bozuldu şimdi.yine 80 geldim.okadrada dikkat ediyorum.acaba tamamamne aç susuz mu gezmeem gerkiyo.bide geçen hafta 3 gün bişey yemediğim halde böyle.dün ikindi bi dilim kekek ve börek yedim.akşamda çok az et yedim salatayla.78 olmuşumdur diye tahmin ederlken 80 çıktım yine.olmazsa 10 gün sonra bi şok diyet felan uygulıycam artrık.
kızlar bulgur diyetini bilen duyan yapan var mı?
hayırlı cumalar arkadaşlar.ya benim morlim bozuldu şimdi.yine 80 geldim.okadrada dikkat ediyorum.acaba tamamamne aç susuz mu gezmeem gerkiyo.bide geçen hafta 3 gün bişey yemediğim halde böyle.dün ikindi bi dilim kekek ve börek yedim.akşamda çok az et yedim salatayla.78 olmuşumdur diye tahmin ederlken 80 çıktım yine.olmazsa 10 gün sonra bi şok diyet felan uygulıycam artrık.
güleysacım kiloyu bir dönem verdim ozamanlar çok düzenlii olmasada spor yapıyordum spor oolmayınca şu halde olduğum gibi sürünüyorum işte ben dikkat ettigimde kilo vermem hiç durmadı sadece bu hafta dikkat etmeme ragmen yarım kg verdim oda spordan olsa gerek birtürlü başlayamadımçok süper vermişsin canım ya.düzenli spor yapıyor musun.benim kilo vermem nerdeyse 3 haftadır durmuş durumda sendede oldu mu kilo vermesi belli dönemlerde?
maşallah diyin yavvv :1rolleyes:yuh yanı arkadasım naptın sen yaa...bır ayda 8 kılo verdı hatun....helal olsun dıyorum baskada bısey demıyorum..
yediklerim belli günde 2 bucuk saat yürüyorum olsun bu kadar maşallah maşallahhhhh diiiiiiii:roflol:Kız bu bu neeeee :1shok:
arkedeş bu şekilde kg vermek çok sakıncalı bi bıraksan 8 kgloyu birden alırsın bana doktor 5 ayda 20 kiloyu bile fazla verdin dedi
nazar degecek valla furacam sizi ona göre maşallahhhhhhhhh:roflol:kizlar gunaydin bu hafta bende degisiklik yok siyah kacamaklarla beraber 8 kilo supersin neslihan demisti zaten siyah cabuk verir diye hakliymis
maşallh maşallahhhhh:roflol:günaydın bayanlar a.s.
bi kilo veremesem de 800 gram vermişim:dance:
siyah napmıssın sen yaa :1shok:
günaydın şekerler
nasılsınız bakim
siyah napıyon kuzuuum az yavaşla olurmu
ağır ver ki geri gelmesin kilolar
yarım kilo azmı be niye küçümsüyorsun yarıum kilo yagı düşün bir.. moralini bozma cok ii gidiyon sabırrrhayırlı sabahlar canlara.s.
Kızlar çok moralim bozuk 1 haftadır inatla tartıya çıkmadım bana yaptığı süpriz sadece yarım kilo :çok üzgünüm:
acaab spor yapmadığım içinmi arada kaçırdım ama yinede rejim modundaydım nerede hata yaptım :uhm:yüzdüm yüzdüm kıyıya geldim karaya çıkamıyorum sinir oldummm:jeyyar:
neyse hepinizi öpüyorum çıkmam lazım yetiştirmem gereken çeyizim var Allahım sadece onların yorğunluğuyla birkaç kilo vermem gerekirdi
harikasın canım yaptıgın spora bayılıyorum vallagünaydın herkese bende sporumu yaptım geldim
1 saat yürüdüm
100 mekik çektim
10 dk.da karışık egzersiz yaptım
şimdi tartıldım 68.100 geliyorum 1kilo 200 gr gitmiş kaydirigubbakcemile2 buarada neslihan gelmemiş sibelde gitti başka kimse liste hazırlamayı bilmiyormu kızlar
kilo veren herkesi tebrik ederim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?