Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız bu bu neeeee :1shok:
arkedeş bu şekilde kg vermek çok sakıncalı bi bıraksan 8 kgloyu birden alırsın bana doktor 5 ayda 20 kiloyu bile fazla verdin dedi

çok süper vermişsin canım ya.düzenli spor yapıyor musun.benim kilo vermem nerdeyse 3 haftadır durmuş durumda sendede oldu mu kilo vermesi belli dönemlerde?

offfff al bendende o kadar.şok diyet neymiş bende mi uygulasam stresten deli olcam.hedefime 3-4 kilo kaldı veremedim haftalardır

14.TAKIM 99.ETAP SONUCLARI
s2000(67.8/67.5/0.3/ 0.42%)
haysem (61.0/60.5/0.5/0.82 )
rose14 (80.0/80.0/0.0/0.0%)
neslihan ( 69.0/69.0/0.0/0.0%)
eylulce(81.9/ 81.9/0.0/0.0%)
spagot(64.8/64.0/0.8/1.23%)
destinam(77.0/78.5/-1.5/-1.95)
sıyah24 (72.5/70.3/2.2/3.03%)
sedaaa21(69.3/68.1/1.2/1.73%)yeni uye
guleysa(67.7/67.7/0.0/0.0%)yeni uye
14.TAKIM TOPLAM KILO (711.0/707.5/3.5/0.49%)

bu arada destinam canim senin durumuda konusacaz hep beraber cunku cok biraktin kendini canim sorun ne bir bakalim hep beraber anliyalim seni sonrada tam gaz ilerii oldumu hadiyin cekistiriliyorul cocuklarim tarafindan

valla ya bır tek ben sırıtmısım tabloda....gıdıp gelıyorum var bır hata ya bakalım nerde...cok sevınırım neslıhan..kolay gelsın...

kilo veren arkadaslari tbr ediyorum benim gibi yine takilip kalanlara sabir diliyorum elbete verecez ....tugba diyeti degistirelim bu hafta ikimizde ne gibi bilmiyorum ama takilip kalinca metabolizmayi sasirtmamiz lazim okular tatil o yuzden yuruyuz yapamadim bu hafta bukuy etkisi oldu aksama kosturunca aksam da spor yapmadim bedelini fena odedim bu hafta ... hafta sonu dusunelim hemsom naisl bi diyet uygulayalim fikirlerin varsa paylas bende bi arastirayim bakalim...

hemsom sok diyet cozum degil bence baska bi caresine bakalim vucudu yipratmadan sonra boyle kilo vermemekle intikam aliyo bizden sabir yaza daha var

az sonra bebisleri sinemaya goturecem malum okular tatil sonra bi yere gideriz yemek yemege gece gorusuruz artikkaydirigubbakcemile5

selam herkese bende okuldan geldim akşam yemeğimi yedim önceleri 7den sonra bişe yemiyordum buhafta dahada indirdim 6dan sonra bişe yemiyorum sadece bitki çayı,sıcak su felan içiyorum çok acıkırsamda 1meyve yiyorum..bugün yediklerim
sabah:1kase sütlü kellogs k
ara:3kuru incir
öğlen:2 yağsız ızgara köfte,2 dilim ekmek,yoğurt
ara:5çilek
akşam:1kase kısır,bol yeşil salata(yağsız,bol ekşili)

Tuğbacım dert arkadaşım benim bende aynıyım kız eşime diyorum hiçmi yememem lazım acaba:çok üzgünüm:dikkat ettim aradad akaçamak yaptım ama dengeledim hep dün sabahı yemedim öglen 1 kepekli ekmekle sucuklu kaşar yedim ama daha yatana kadar çilekle salata harici bişe ağzıma koymadım sabah şok oldum :1shok:
tartıyı 3 degişik yere koydum beki yanlıştır banamısın demedi ben verdigim yarım kiloyu bir oturuşta alırım tam bi hüsrandı bu hafta vallla :çok üzgünüm:

çok süper vermişsin canım ya.düzenli spor yapıyor musun.benim kilo vermem nerdeyse 3 haftadır durmuş durumda sendede oldu mu kilo vermesi belli dönemlerde?
güleysacım kiloyu bir dönem verdim ozamanlar çok düzenlii olmasada spor yapıyordum spor oolmayınca şu halde olduğum gibi sürünüyorum işte ben dikkat ettigimde kilo vermem hiç durmadı sadece bu hafta dikkat etmeme ragmen yarım kg verdim oda spordan olsa gerek birtürlü başlayamadım

herkese merhaba.. nasılsınız.. geçmişe daha bakamamdım..
sabah klasik kahvaltı.. aralarda kayısı kurusu bitki cayı kahve süt tozu yok şeker yok
öglen et döner salata ayran.. etinden az yedim salata bitti ayranı bitirdim ekmek yemedim..
akşama gelince fazla gitti galiba... lahana haşladım yogurt düktüm üzerine.. dayanamadım makarna vardı 4 yemek kaşıgı makarna bir ince dilim cavdar ekmegi..
sabah bir bucuk saat akşama bir bucuk saat yürüdüm..
geçmişe bir bakayım.. gelen olursa buralardayım kaçmasın Şeniz

yuh yanı arkadasım naptın sen yaa...bır ayda 8 kılo verdı hatun....helal olsun dıyorum baskada bısey demıyorum..
maşallah diyin yavvv :1rolleyes:
Kız bu bu neeeee :1shok:
arkedeş bu şekilde kg vermek çok sakıncalı bi bıraksan 8 kgloyu birden alırsın bana doktor 5 ayda 20 kiloyu bile fazla verdin dedi
yediklerim belli günde 2 bucuk saat yürüyorum olsun bu kadar maşallah maşallahhhhh diiiiiiii:roflol:
[/B][/QUOTE]

kizlar gunaydin bu hafta bende degisiklik yok siyah kacamaklarla beraber 8 kilo supersin neslihan demisti zaten siyah cabuk verir diye hakliymis
nazar degecek valla furacam sizi ona göre maşallahhhhhhhhh:roflol:
günaydın bayanlar a.s.
bi kilo veremesem de 800 gram vermişim:dance:

siyah napmıssın sen yaa :1shok:
maşallh maşallahhhhh:roflol:
günaydın şekerler
nasılsınız bakim
siyah napıyon kuzuuum az yavaşla olurmu
ağır ver ki geri gelmesin kilolar

Şeniz

yarım kilo azmı be niye küçümsüyorsun yarıum kilo yagı düşün bir.. moralini bozma cok ii gidiyon sabırrr
harikasın canım yaptıgın spora bayılıyorum valla
kilo veren herkesi tebrik ederim a.s.

teşekkür ederim Şeniz
bende kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum aynı kiloda kalanlarıda öle... veremiyenleri ha gayret kıslar diyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…