Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kizlar herkeze iyi pazarlarrr .............
neler yaptiniz gorusmeyeli bende kziimi yatirip yurumeye gidecem aksamda iki saat bisiklet surdum
ama tarti hala ayni dellendim oyuzden sabah yemedigim sey kalmadi sini roldum simdide pismanim vede yakmaya gidecem

anam ne alakasi var kzi sende onunla benim aramda baksana ister cikartin beni diyo ya oyuzden dedim gecende boyle bunalima girip izin istemisti hatta cikmak istemisti oyuzden dedim canim benim uzerine alinma alakasi yok aklimdan bile gecmedi

selam herkese ben dünden beri giremedim b.sayar dondu kaldı şimdi arkadaş yaptı geldim.. sabah yarım saat yürüdüm 1saat koştum..

slm kzlar nasılsınız bakalım kimseler pek ugramamış.. rosse hiç ugramamış.. dünden beri takıldı kafama bu kız.. bak rose ne geldi aklıma biliyormusun.. hani arkadaşın dedi ya hiç vermemişsin.. aslında düzenli spor yapsaydın canımcım.. kilo vermesen bile vucudun incelecekti.. senin evde alatlerin var öle güzel fırsatların varkii...guruptanda uzaklaşma niye ugramamışsın.. bak olmuyo böle haberin olsun...
kıslar bugün sabah tam 70 gördüm şükür... ama cok açım.. bugün kaçamak yapmak istiyorum nedense canım yürümekde istemedi işden geldim direk eve.. ama sabah bir saat yürüdüm.. kaçamak yapımmı. yapım dimi.:roflol:..hatta kendimi haklı cıkarmak için dedim belkide bu kaçamaklarım işe yaradı kilo vermem durmadı sürekli verdim diye.. nasıl kendimi haklı cıkarıyorum dimi:roflol:... neyse buralardayım gelen olursa dursun Şeniz

herkese iyi pazarlar arkadaşlar.hepinizden allah razı olsun.teke tek hepiniz cevap vemişsiniz.dün dediğim gibi çok kötüydüm.az öncede memlektten arkadaşımla görüştüm dahada kötü oldum.havasını attı attı kapattı teli.58 kiloya düşmüş.kot üstünede bady felan giyiyorum dedi.sen nasılsuın dedi.bende bilerelk kilomu fazla söyledim.87 dedim.bi sevindi bi sev,in di anlatamam.o sevindikçe bende hırslşandım.bugün spora felan gitmedim.evi tamizliyom.yediklerimi hiç yazmıyayım.zaten tartıda da acayip fazla çıktım.onuda demiyeyim şuan.kendimi toplmaya çalışıyorum.kimse için değilde eşim için.yazık sabh diyoki annemleri abimleri çok özledim nolur biraz gayret ette gidelim dayanamıyorum artık diyo yaa.okadar üzüldümkiii.benim yüzümden anasını babasını kardeşlerine hasret kaldı 3.5 yıldır.zayıflayıpda gidecem derken hep kilo aldım.haliylede hiç gidemedik.msnden görüşürkende hep kendimi saklayıp sesli görüşüyorum.gerrekeirse.1-2 ay bişey yemiycem yağmı sumu ne gidecekse gitsin kilo verip gidecem artık.çok hakkına giriyorum adamcağazın yaaa.

ya rosse anlamamdıgım ne biliyormusun.. neden insanların seni oldugu gibi kabullenmesini istem,yorsun.. kiloluyum diye memlekete gi,tmemek ne allah aşkına... ,insan oglu alırda verirde... bak demin dedigim gibi.. kilo alsan diyetin iyi geçmese bile bu süre zarfında spor yapsaydın vucudun daha zayıf dururdu.. hadi canım kilo aldınsa dert etme.. metobolizman hızlanmıştır iyi tarafını düşün ve gir atık diyet moduna saglıklı beslenme diyelim... milletin lafınada bakma ya... sölesin dursunlar.. senin kilonu dert edinecek tek kişi eşin.. ve oda sana tam destek allahdan daha ne istiyon

siyahım çok haklısın ama insanlar zorla taktırıyo işteee.el gün erkeke dişi dmeden kilomla ilgili sözde şaka yapıyolar.ne inekliğim ne mandalığım ne öküzlüğüm kaldı demdikleri.hemde kayınlarımın ve başkalarının yanındaaaa söylüyolar.her ağzıma bişey alışıomda her su içişimde bile dalga geçtiler.yoksa ben önceden böyle takıntılığı değildim.demiştim daha önce ben üniversite birinci sınıftayken 60 kilodan 76 kiloya felan çıkmıştım.ama yaz tatilinde toplam 50-60 günde yani verdim ve 56 kiloya düştüm.ama şuan bunu bitürlü beceremiyorum işte.artık beklemeye sdabrım kalmadı inana.daha yeni 29 yaşına girdim .ama gençliğimi yaşayamadım.24 yaşında anne oldum.ogün bugündür gençelrin giydiği şeylerden giyemiyorum.haaa bide hamilerliğide katarsak 23 yaşından beri.hgep bol hantal şeyler.etekler zaten belli sadee düzz.normal etekler.hele o bluzlare bi imreniyorum sormaaa.benim giydiğim bulıuzleri 50 yaşındaki komşumda giyiyo .anla artık.inana nerden ve nasıl başlıyacağımı bilmiyorum artıkkk.

canım hiç dert etme söylemesi kolay gerci bende seninkilere benzer seyler yasadım hatta normal davranan insanlar bile benimle dalga geciyo falan zannediyodum :bbo:
hatta dalga gecen insanlar bile oldu ama ben neyaptım daha cok hırslandım
sonucta bu alt tarafı bi diyet kimseyi kafaya takmayınca cok daha kolay gidiyo..
hem bide iyice zayıfladıktan sonra o söyleyen insanların karsısına gecip bu sefer sen laf söylersin onuda düsün. hiç bırakma yani..
sıkma canını biraz daha spor yaparsan hepimiz inanıyoruz vericez beraber kiloları :teselli:

güzelim ben yaşamamdımmı sanıyon bunları... ama bak denedim gene deniyorum... yılmak yok... herkes kahvaltı yada yemek yediginde belkide benden cok yediginde sen eline bişey alınca azz ye azz ye bu kelimeyi defalarca duymadımmı sanıyon.. eşim baya zayıf.. adamın ömrünü yemiş kendi keyfinden 4 köşe olmuş duymadımmı sanıyon.. o öküz lafları gemedimi sanıyon.. bilmiyolarki biz öküz olsak bile zayıflar düzeliriz ama onlar içlerindeki öküzlügü düzeltemezler.. bunlar sana daha bir hırs vermeli koca 2 ay ya her hafta bir kilo versen eder 8 kilo sporda yağpsan gözükürsün 12 kilo vermiş gibi... bu 2 günde aldıgın kiloyu dert etme yerleşmeden hemen verirsin.. sadece dön aramıza bunlarıda at kafana.. ya bu kadar şey söyleniyor etkileniyorsunda.. biz sana güveniyoruz sen başaracaksın lafı hiçmi motive etmiyo seniiiiii

bak buraya geldigimde bir saat önce yazdıklarıma bak bir.. 70 gördüm ama cok acım bugün kaçamak yapacam diye yazmışım.. sonra msn de dagua ile konuştum açlıgım gitti şimdi yemiyecem dedim... biz sana destegiz.. inan senin ve bizler için bulunmaz nimetler bunlar ...sana bana bize öküz diyenlerin gününü göstermeliyizzzzzzzzzkötükedihüsokötükedihüso

spagot bu arada o cizelgendeki 66 yı kıskanmadım dersem yalan sölemiş olurum.naniknanik. az kaldı nesliyi geçip sana yetişecegimmmkötükedihüso :roflol::roflol:

oyyyyyyy siyahııımmm.kız motive olmak için burdayım zatiiiii.evim kalkmış gidiyo.akşam adam gelecek yemek isteyecek.bende geçtim pcnin başına neler yapabilirim diye bakınıp duruyom.sadece 2gündür spor yapmıyoruym.ama salıdan itibaren yine başlıycam.hala pes etmiş değiklim.yola çıktığımız güne kadar devam edecem diyetede spor5ada.sadece moralim bozuluyo böyle lüzumsuzlar olunca.benim de huyum kötüü.canım sıkılınca yemeye başlarım ve doyduğumu felan hiç anlamam.ahh ahhh akşamki yediklerimi sabhki yediklerimi bi duysaannn.klava:klava:klava:

allahhhhhhhhh ay ay ay kimlerde varmis buralarda ne kadar sevindim sizi gordugume helede rose a yapmi soldugunuz destek cok super olmus bende yiyecektim hazirlaniyordum yemeye ama yok artik olsem yine yemem

vall akizlar bende yuruyusten geliyorum 8km yol yurudum bacaklarimi hissetmiyorum ama sabah fena yemistim kek kurabiye felan kahvaltida degil anliyacaginiz oyuzden hirslandim yurudumde yurudum
simdide yemegin pismesini bekliyordum aciktim sabah 8 den bu yana birsey yemedim o dediklerimidesabahin korunde yedim kalakar kalkmaz kitliktan cikmis gibi
simdi artik okuduklariminin ustune yemem salatadan baska birsey

nesliiiiii geldinmiiii gıııııı.1 kilo veriyoz .sonra yişyip 3 kilo alıyoz demiiii.

vallah oyle kiz nezaman akillanacaz biz hi soyle hani ne yapiyoz bakalim guzel bir diyet bulda beraber basliyailim yarin ne dersin sok mok nasil olursa artik
bende 7li rakamlari gordum sinir oldum cok bunalimdayim
okadarda yuruyom ama nasil olmuyo bilmiyom
kiz varya hepimiz senin duydugun sozleri duyuyoz canim sadece sen degilsin biz neden variz o okuz diyen okuzlerin agzinda lafi birakmak icin
bu aralar hepimiz bosladik fazlada gelmeyince karsilikli muhaabbet etmeyince saliyoruz kendimizi oyuzden ne yapip ne edelim verelim su kilolari yaza kadar hadiii

spagot bu arada o cizelgendeki 66 yı kıskanmadım dersem yalan sölemiş olurum.naniknanik. az kaldı nesliyi geçip sana yetişecegimmmkötükedihüso :roflol::roflol:

anam ben senden cok fena tirsmaya basladim bee yavas ol kafani kiracam ona gore suan bak 70 olmus ben bugun tarida 72 yi gordum ne haber kafayi siyirmak uzereyim sende 70 diyince dahada deli oldum
gicik sey

kız benim yediklerimi duysan valla şaşarsın aynı bende senini gibiyim merak etmem yalnız degilsin... 58 kilodan 78 nasıl çıktım sanıyorsun.. ama bak gene devammmmmmmmmmmşakkıdı
allahhhhhhhhh ay ay ay kimlerde varmis buralarda ne kadar sevindim sizi gordugume helede rose a yapmi soldugunuz destek cok super olmus bende yiyecektim hazirlaniyordum yemeye ama yok artik olsem yine yemem
yeye... daha cok yeeeeee sennn
anam ben senden cok fena tirsmaya basladim bee yavas ol kafani kiracam ona gore suan bak 70 olmus ben bugun tarida 72 yi gordum ne haber kafayi siyirmak uzereyim sende 70 diyince dahada deli oldum
gicik sey

evet bugün gördüm 70 şi :sm_cool::sm_cool: ama öle acımki anlatamam yiyecektim ne yalan diyim.. daguayla biraz sohbet ettik.. sohbet sonunda ne dedi biliyonmu.. dur daha nesliyi gececeksin sabır.. öle bir motive ettiki bu cümle :roflol::roflol:.. şimdi hiç yemem hele 72 leri gördün ha
hahahahahaha görüşürüz cumaya 69 bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn:icecream::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…