- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.621
kız nesli banamı vurduruyon kız lafı..
1o kilo aldım ve çıkadaılar beni bak..:))
tubacım yapma böyle kırma azmini sen..bak seda güzel demiş..
spora son hız devam et canım az ama kalıcı kilo ver ve herkese diyette olduğunu söyleme ve diyette yapma zaten herşeyden ye ama az ölçülerde mesela meyve sebze bol diğer şeylerde daha az olsun hem daha sonra yani kilo verdikten sonra tekrar almazsın çünkü aynı şeyleri yemeye devam edersin şeker..vercez burda bu kiloları sen hiç merak etme şeker
ayyyyyyy kimsecikler yok hemsom nerdesin kustunmu yoksa......
herkese iyi pazarlar arkadaşlar.hepinizden allah razı olsun.teke tek hepiniz cevap vemişsiniz.dün dediğim gibi çok kötüydüm.az öncede memlektten arkadaşımla görüştüm dahada kötü oldum.havasını attı attı kapattı teli.58 kiloya düşmüş.kot üstünede bady felan giyiyorum dedi.sen nasılsuın dedi.bende bilerelk kilomu fazla söyledim.87 dedim.bi sevindi bi sev,in di anlatamam.o sevindikçe bende hırslşandım.bugün spora felan gitmedim.evi tamizliyom.yediklerimi hiç yazmıyayım.zaten tartıda da acayip fazla çıktım.onuda demiyeyim şuan.kendimi toplmaya çalışıyorum.kimse için değilde eşim için.yazık sabh diyoki annemleri abimleri çok özledim nolur biraz gayret ette gidelim dayanamıyorum artık diyo yaa.okadar üzüldümkiii.benim yüzümden anasını babasını kardeşlerine hasret kaldı 3.5 yıldır.zayıflayıpda gidecem derken hep kilo aldım.haliylede hiç gidemedik.msnden görüşürkende hep kendimi saklayıp sesli görüşüyorum.gerrekeirse.1-2 ay bişey yemiycem yağmı sumu ne gidecekse gitsin kilo verip gidecem artık.çok hakkına giriyorum adamcağazın yaaa.
herkese iyi pazarlar arkadaşlar.hepinizden allah razı olsun.teke tek hepiniz cevap vemişsiniz.dün dediğim gibi çok kötüydüm.az öncede memlektten arkadaşımla görüştüm dahada kötü oldum.havasını attı attı kapattı teli.58 kiloya düşmüş.kot üstünede bady felan giyiyorum dedi.sen nasılsuın dedi.bende bilerelk kilomu fazla söyledim.87 dedim.bi sevindi bi sev,in di anlatamam.o sevindikçe bende hırslşandım.bugün spora felan gitmedim.evi tamizliyom.yediklerimi hiç yazmıyayım.zaten tartıda da acayip fazla çıktım.onuda demiyeyim şuan.kendimi toplmaya çalışıyorum.kimse için değilde eşim için.yazık sabh diyoki annemleri abimleri çok özledim nolur biraz gayret ette gidelim dayanamıyorum artık diyo yaa.okadar üzüldümkiii.benim yüzümden anasını babasını kardeşlerine hasret kaldı 3.5 yıldır.zayıflayıpda gidecem derken hep kilo aldım.haliylede hiç gidemedik.msnden görüşürkende hep kendimi saklayıp sesli görüşüyorum.gerrekeirse.1-2 ay bişey yemiycem yağmı sumu ne gidecekse gitsin kilo verip gidecem artık.çok hakkına giriyorum adamcağazın yaaa.
nesliiiiii geldinmiiii gıııııı.1 kilo veriyoz .sonra yişyip 3 kilo alıyoz demiiii.
spagot bu arada o cizelgendeki 66 yı kıskanmadım dersem yalan sölemiş olurum.naniknanik. az kaldı nesliyi geçip sana yetişecegimmmkötükedihüso :roflol::roflol:
kız benim yediklerimi duysan valla şaşarsın aynı bende senini gibiyim merak etmem yalnız degilsin... 58 kilodan 78 nasıl çıktım sanıyorsun.. ama bak gene devammmmmmmmmmmşakkıdıoyyyyyyy siyahııımmm.kız motive olmak için burdayım zatiiiii.evim kalkmış gidiyo.akşam adam gelecek yemek isteyecek.bende geçtim pcnin başına neler yapabilirim diye bakınıp duruyom.sadece 2gündür spor yapmıyoruym.ama salıdan itibaren yine başlıycam.hala pes etmiş değiklim.yola çıktığımız güne kadar devam edecem diyetede spor5ada.sadece moralim bozuluyo böyle lüzumsuzlar olunca.benim de huyum kötüü.canım sıkılınca yemeye başlarım ve doyduğumu felan hiç anlamam.ahh ahhh akşamki yediklerimi sabhki yediklerimi bi duysaannn.klava: klava: klava:
yeye... daha cok yeeeeee sennnallahhhhhhhhh ay ay ay kimlerde varmis buralarda ne kadar sevindim sizi gordugume helede rose a yapmi soldugunuz destek cok super olmus bende yiyecektim hazirlaniyordum yemeye ama yok artik olsem yine yemem
anam ben senden cok fena tirsmaya basladim bee yavas ol kafani kiracam ona gore suan bak 70 olmus ben bugun tarida 72 yi gordum ne haber kafayi siyirmak uzereyim sende 70 diyince dahada deli oldum
gicik sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?