- Konu Sahibi Pinarbartu
- #5.581
spora devam güzel gidiyon sonuc güzel olacak bak gör :teselli:benım 78,5 dun 79 yazın demıstım ama sabah tartı sagolsun benı böyle cıkardı...ama aksam yemedım ve 1,5 saat yurudum sabahda gercektende 7 de cok dınc bır sekılde uyandım ...:)
roseem yediklerini yazsana bir defter tuthayırlı cumalar arkadaşlar.ya benim morlim bozuldu şimdi.yine 80 geldim.okadrada dikkat ediyorum.acaba tamamamne aç susuz mu gezmeem gerkiyo.bide geçen hafta 3 gün bişey yemediğim halde böyle.dün ikindi bi dilim kekek ve börek yedim.akşamda çok az et yedim salatayla.78 olmuşumdur diye tahmin ederlken 80 çıktım yine.olmazsa 10 gün sonra bi şok diyet felan uygulıycam artrık.
bellki bir yerde hata yapıyorsun.. acaba cok az yedinde metobolizmanmı durdu bir kaç gün normal yemeye calış bence sonra diyete devam az sık sık yemeye calış bir iki gün spora başla eminim üstesinden geleceksin...
tşk ler canımcımkaydirigubbakcemile5kilo veren herkesi tebrik ediyorum a.s.
arada duruyor metobolizma bekle sabret eminim sen başaracaksın.. sakın poes etmem çözülür bu durum hemde senin lehi,nde sonuclanır dur bak görürsün devam et sen kaydirigubbakcemile5kızlar üzgünüm biraz geç geldim.ben hiç kilo verememişim.67.700 de takıldım ya.çok moralim bozuldu.yürüyüş yapıyrm yediklerime dikkat ediyrm hiç veremiyrm
selam herkese bende okuldan geldim akşam yemeğimi yedim önceleri 7den sonra bişe yemiyordum buhafta dahada indirdim 6dan sonra bişe yemiyorum sadece bitki çayı,sıcak su felan içiyorum çok acıkırsamda 1meyve yiyorum..bugün yediklerim
sabah:1kase sütlü kellogs k
ara:3kuru incir
öğlen:2 yağsız ızgara köfte,2 dilim ekmek,yoğurt
ara:5çilek
akşam:1kase kısır,bol yeşil salata(yağsız,bol ekşili)
incir dedinde aklıma geldi.. bu sabah bende arkadaşta yedim.. özemişim valla.. markete gittimde baktım bulamamdım .. başka yerede ugramadım.. ama en kısa zamanda alayım insanı baya tok tutuyor şekerden iyidir en azından kaydirigubbakcemile5