Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dün yediklerimi yazamamıstım onları yazıyım
sabah klasik kahvaltıydı sanırım hatırlamıyorum tam :bbo:
öglen brüksel lahanası yedim haslayıp havucla falan yanında da yogurt
aksam hersey mahvoldu :bbo: dısardaydım kocaman hamburger yedim :bbo:
o yüzden bugun hiç kacamak yapmadan dengelemem lazım..
bugun de sabah kekik salatası gibi bişey vardı ondan yedim bi dilim ekmekle
arada su ictim sadece
öglen de yine brüksel lahanası bi kase yogurt bi dilim ekmek
aksam bi tek meyve yemeyi düsünüyorum..

Aslında çok bilgim yok sadece annem 1 yıl önce safra kesesini aldırdı ama öncesi çok sırt ağrısı çekiyordu ciddi bir şekilde okadar doktora gitti anlamadılar sonra safra kesesi sorunu çıkmıştı doktor sırt ağrısının ondan olduğunu söylemiş yani ondan biliyorum canım okadra
sendede inş birşey yoktur ama bi safra kesenden muayene ol en azından ondan olup olmadığını ögrenirsin

Kızlar bende bugün sabah sirkeli su herzamanki gibi 2 kayısı sıcak su kahvaltıya arkadaşa davetliydim orada 2 dilim börek börekler biraz yağlıydı:çok üzgünüm: yanındada sögüş salata yedim öglende yani şimdi yoğurtlu ıspanak yedim bunlarla idare edebilirsem akşama
greyfurthavuç portakaldan karışık meyva suyu içicem

kızlar bu sıkılmış meyva suları hakkında bilgisi olan varmı nette baktım bazı diyetlerde önermiyolar ne derler anlamadım gitti bazıları meyva suyu için der

güya kalori yükseliyormuş normalde diyor 1 portakal yersen daha karlısın çünkü birbardak portakal suyu 3 tane portakaldan oluşuyor sizin fikriniz ne canlar

selam kızlar
ablamdayım bi bakıyım kızlara dedim geçmmişi pek okuyamıyorum malum net yok bende
diet devam desem yalan söylerim pazartesi inşallah başlıcam ama şuanda cok aşırı yemiyorum az az herşeyden diyebilirim ama dieti baş dönmelerimden dolayı bıraktım ayakta duramıyodum biraz bu kiloya alışsın bünyem dye 3-4 haftadır azcık serbestim
nesrin adaşım neslihan sibel nuray ismini unuttugum herkez hepinizi çok özledim sohbet etmeyi özledim net yok sanki ev bomboş gibi sede ve siyah sizlerle sohbet imkanım olmadı ama net olur olmaz burdayım inşallah

nasılsın nesrincim çok özledim sizi çok
valla canım bende öle biliyorum meyva suyunda daha çok kalori oldugunu hatta kilo almak isteyenler tükatsin diyolar
posası gidince daha çok kilo yapıyomuş kendisini yersen içindeki lifler kilo alımını ve acıkmanı engelliyo bence sen kendisi ye meyva suyu içme derimyasakkelime

kızlar 2 sohbet ederim diye geldim ses seda yok kimsecikler yaa
çıkabilirim birazdan sonra by demeden çıkmış demeyin

ben de kilo aldırır diye duymustum daha dogrusu aldırır degilde meyvenin kendisini yemek daha iyi diye..
sonucta bi portakalla 3 portakalın arasında kalori farkı illaki var
sonra sadece su oldugu icin posasından yararlanamıyosun..
yani sonuc olarak portakalın kendisini yemek daha mantıklı kaydirigubbakcemile5

bekliyoruz canım biran önce gelirsin inşallah

hayırlı akşamlar arkadaşlara.ay bugün öğlen 1 buçuktan beri çarşıdayım .çok yürüdüm çoook.6-7 tane ikindin badem yedim.kızm mantı yedi ben de yanında o yedşikçe su içtim.
haysem ve hemşom çok sağolun
eylülcüm içimi biraz rahatlattın.banada kas ağrısı gibi geliyo.çok iş yapınca felan çok ağrıyo.elimdede uyuşma var.neyse dra gidecem ya bakalım nezamn

adaşım geçmiş olsun ya
bende ablamdayken hala bi bakıyım dedim gitmeden bide öğlen girdiğimde baktım akrep almış başını gitmiş bi giriyim 8 takıma ne oldu sana diye soruyım dedim
8 takım baya karışmıştı şimdide neler oldu diye bi bakıyım dedim
ama silmişler bugünki yazıları
sedacım sagol canım inşallah gelicem yakında
bizde kalkıcaz birazdan eşim işte onu bekliyorum kızlar herkeze by

kızlar akşam yemek yemedim hiçcanım istemedi çünkü gene şiş heryerim karnım,ellerim,ayaklarım arkadaşlarla çıkıp birsaat bisiklet sürdüm şimdide mısır püskülü kiraz sapı demliyorum ondan içecem sabaha iner inşallah bu şişlik

selam bayanlar
sabah çook geç kalktım
gezmeye gittim
sabah kahvaltı yapamadım
öğlen 1 kase kısır,1 dilim tavuk gögsü
akşam 5 çatal makarna yarım dilim börek
bugün spor yapamadım ya

sedacım mısır püskülü ve kirazsapını aktardanmı aldın.bende çok istiyorum ama kiraz sapı yerine vişne sapı veriyolarmış.bide 1 yılı geçmemesi lazımmış.yani ömrü 1 yıl. oyüzden güvenemiyom.ama çok ama çok faydası olduğunu biliyorum.bende şimdi sirkeli suyumu içip yatcam.herkese hayırlı geceler.öpüldünüz.

evet canım aktardan aldım daha doğrusu tatilde anneme aldırmıştım memleketten onun tanıdığı aktar var herşeyi ordan alır..gerçekten çok faydalı ödemi atmaya çok yardımcı oluyor..ben şişkinlik olunca yatmadan bikaç bardak içiyorum sabaha şişlik baya inmiş oluyor ama tabi biraz çok tuvalete gidiyorsun...sanada hayırlı geceler canım Şeniz

iyi geceler bayanlar
bu aksam hiç bişey yemedim ben de seda gibi canım istemedi bi ara cok acıktım cok az brokoli attım agzıma o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…