- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.261
hayırlı sabhlarrrrr.ee ben ne yazayım şimdii bişey yemedimki... neyse bende 500mllik pancarlı suyumu içtim.üstüne 1 bardakta sıcak su hüplettim.birazdan eime ve kızıma güzel bi kahvaltı kendimede yeşilçay ve kayısı incir hazırlıycam.laf aramızdaa eşim çok kızyo bu beden temizliği işine bi pazarımız var ondada bizmle sofrayı bile paylaşamıyosun diyo.öğlenede dünden kalmış brokoli var onu yerim.sebze suyu da içmeme gerekiyo bende maydonoz kaynatıp içicem.
haa bu arada nolduu.dün migrosa girdim .ayy nerden girdim.lüzumsuzlar bütün tatlı baklava bülbül yuvası şekerpare fıstıklı sarma daha ismini bilmediğim bir sürü tatlı ve pastalar fındıklı çikolatalardan tabağa koymuşlar.gelen geçen alıyo.bende kızıma bi tatlı bide çikolataymış işte ondan aldım.kızımında yemiyeceği tuttu.ayyy ne gegitler yaşadım bi lokmacık dişimin kovuğuna bile gitmez ama yiyemedim sanki maranki gelip baan arkamdan hişşşşşşşşttt napıyon sen at onu çabul diyecekmiş gibi geldi veeee veeeee veeeeeeeeeeeeeee atmadım tabiii eşim geldi hemen ağzına atıverdim adamın.yaaaa şte böyleee
kızlar sibel 2gündür yok iyidir inşallah biyere gitti de benmi kaçırdım :uhm:
geldım canım geldım, bı dun hıc gıremedım
esım ve ben grıp olmusuz salya sumuk dolasıyoruz evdefisfisfis
kızlar ben zaten haftasonu fazla gıremıyorum
kız kaptaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn nerdesiiin.germinle ilgilensene .nereye gittin hemen.çıkmamışsın yeşil ışık yanıyo çünküüü.yalnızlıktan boğuluyom kaptaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin diyorum ....Ve bi iki bilgi paylaşmak istiyorummm
Yemeğe tuz ile başlanırsa beyin tarafından gönderilen bir uyarı sayesinde, midede mukus denilen sindirimi kolaylaştırıcı bir tabaka oluşturduğunu ve midenin sindirime hazırlıksız yakalanmasını önlediğini…
• Yemek yerken yerde oturarak sol ayağı katlayıp sağ ayağı karna çekerek oturulup yenildiğinde, su ile doldurulmuş balon şeklinde olan midenin ..
--------------------------------------------------------------------------------
çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim.alıntıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?