- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.201
evet bu hafta 3.yuz kızlar
hepınızı tebrık ederıma.s.
Nukeray bıreysel sıralmada 1. olmus tebrıkler canıma.s.
mezun oldum dıye ınsallah bızı bırakmazsın canım herzaman beklerıza.s.
vall abenim hayatta yapmaktan en cok sevk aldigim sey bisiklet surmek canim arkasinda cocuklarin oturagi var beraber geziyoz aradaKız neslihan ne bisikleti:1shok: negüzel kız ben hayatımda bisiklete binmedim ama çok isterdim doğrusu nekadar şanslısınız varyayerimseniben
evet bu hafta 3.yuz kızlar
hepınızı tebrık ederıma.s.
Nukeray bıreysel sıralmada 1. olmus tebrıkler canıma.s.
mezun oldum dıye ınsallah bızı bırakmazsın canım herzaman beklerıza.s.
ayyyy çok yoruldum bee.saat 6:30 da ani bi kararla mutfağın halısını yıkamaya karara verdim.kaptığım gibi yıkadım banyoda. sonrada banyotyuda temizliyeyim boşaltmışken dedim.bide onunla uğraştım .daha şimdi bitti.ama çok yoruldum canım çayyy istiyooooo.hadi bi çay yapınnda içeeekkk.
ellerine sağlık canım,keşke yakın olsakta ben sana yapardım çay valla :içelim:
hanımlar ben geldim sıcak su içiyorum şimdi birazdanda yatarım sabah erken kalkıp koşmaya gidecem bu 2hafta çok dikkat etmeliyim ayın 20sinde memlekete gidecem ozmana kadar biraz daha incelmek istiyorum :Saruboceq:
vall abenim hayatta yapmaktan en cok sevk aldigim sey bisiklet surmek canim arkasinda cocuklarin oturagi var beraber geziyoz arada
bide burda bisiklet kullanmak cok rahat bisiklet yollari felan var oyuzden sorun olmuyo ogren sende canim zor degil helede sana bundan sonra hicirsey zor gelmez bence
bende imremdim vallahi bu fırsatı iyi değerlendir çocukları tak arkana gez ohhh:dance:
valla hepinizi tebrik ederim
nukerayida ayrica tebrik ederim anam simdi birde gelmezse kendisi nasil paylasim alanina yazacak neler yaptigini
kız nukeray beni unuttunmuu.
bende tebrik edrim seni.demedimmi yakafam çok dalgın bugünlerde.dediğinm gibi darısı bizim başımıza.inşlallah kilonu koruru çıtır bi anne olursun hep.ziyeretimize gel heee.hem kendin hakkıındada bşize rapor verirsin arada.yeni fiiziki görüntünle sağülılı mutlu huzurlu günler senin ve seni sevenlerin olsun inşşalalah.
canım benim çok sağol
seni unutmadımda senin dalgınlığına gelmiş tebrik edenleri özellikle belirtmek istedim bu takımda zayıflamasını en çok istediğim kişi sensin nedensekaydirigubbakcemile5
bende senin ömür boyu çıtır bir anne olmanı diliyorumŞeniz
sağol canımii geceler takimin ucunculugu vede nukerayin birinciligini :hooray: supersin nukeray mezunluk torenin icin super oldu tbrrrrrrrr
tugba i geceler nasilsin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?