• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız susu duyan olacak şimdii.en çok benim çıtır omamı istiyomuşsun yaa.nesliii bi duyarsa dellenebilri yinee.ama çok ama çok teşekkür ederim ve inşallah amin diyeyim..ya sen başta kaç kiloydun ve nekadar zamnda kilo vermiştin bi hatırlatırmızsın.ŞenizŞeniz

vallahi herkez duysun öyle hissediyorum napayım:jeyyar:

canım ben 10 kilyu bu takımdan önce vermiştim

bi 10 kiloda burda bu takımda sizinle beraber verdim:teytey::enbuyukkk:

kızlar ben çıkıyorum
eşimle beraber pc yi açmama kararı aldık bu gece son oğlan pc oyunlarını unutana kadar açmıycaz
bende bu geceyi iyi değerlendirmek için sabaha kadar nette gezerim heralde sabah internet kablosunu çıkarıcaz
ben arada komşudan girip bakarım size kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorumm 14. takım çıtırlarıŞeniz

günaydınlar herkese ben 1kase sütlü kellogs k yedim şimdi sıcak su içiyorum yürümeye ve koşmaya gidecem birazdan

iyi geceler hemşom.iyiyim demk adet olmuş.iyiyyim mi bilmiyorum.sırtım çok ağrıyo.hatta sol arka kürek kemiğimin altı çok ağrıyo.hele yatınca nefes alırken çok zorlanıyorum.çok uzun sureditr hatta 3 sendir felan bu ağrı var.korkumdan bu konuda hiç doktora gideemedim.ama şimdi de dehşet ağrıyo.kas gevşeltici kullanınca biraz rahatlıyodum ama artık onuda kullanmıyorum.nedir acabayaa.inana yatmak istemiyorum .çünkü yatınca daha çok ağrıyo.
sen nasılsın hemşom.

canım geçmiş olsun doktora gitmelisin bence ihmal etme bak 3sene diyorsun bi görün tatlım doktora..haklısın insan bıkıyor ve korkuyor doktora gitmekten ama mecburuz napalım allah dermansız hastalık vermesin :Saruboceq:

uyanmadınızmı hatunlar kalkın hadi sabah oldu bugün geç kalmışsınız..ben yürüyüşe gidiyorum gelene kadar kalkın olurmu hihoyyyt herkes için iyi mutlu kaçamaksız bir haftasonu olur inşallah

canım geçmiş olsun doktora gitmelisin bence ihmal etme bak 3sene diyorsun bi görün tatlım doktora..haklısın insan bıkıyor ve korkuyor doktora gitmekten ama mecburuz napalım allah dermansız hastalık vermesin :Saruboceq:

sağoo öcanım sedam ama çok ama çok korkuyorum.sırf bu yüzden bugün yine başladım berden temizliğine.karaciğer safrakesesi akciğer mide gibi biçok organdaki hastalıkta sırta vuruyomuşyaaa.beden temizliği yaparak belki biraz hafifler yada geçer ağrılarım. sabha kadar ağrıdan uyuyamadım doğrudürüst.bitarafımdam bi tarafıma bile dönemiyorum.kızmın yüzüne baktım baktım ağladım.baktım olmadı kucağıma aldım sarıldım yattım.ya odaha çok küçük.inşallah kötü bişey değildir bu ağrı.
bende sabh saat 8de pancar havuç elma sularını sıkıp 500ml.içinede 2 yemek kaşığı zeytinyağı koyup içtim.şimödide sıcak su çiyorum.birazdan kayısı ve incir yerim.öğlen brokoli haşlıycam hem suyunu içicem hem de kendisin limon sıkıp yağsız tuzsuz yiycem.arda yelşil çay.kayısı incir.akşamda saat 18de salata.ve bol suuu.

tuğbacım geçmiş olsun canım bende ilk mesajını okurken safra kesesi aklmıma geldi

sağol canım.allah razı olsun.safra kesesi hakkında ne biliyosun canım yaa.ama çok tahlil yapıldı bu ağrıyla ilgili ilk sene yani ağrı olduğu zman kan tahlili yapıldı.temiz çıktı.bunu üzerine dr kas gevşeltici hap ve krem verdi.mesela sabh yine krem sürünce ve msaj alteiyle masaj yapınca ya ağrı geçiyo yada kısmen hafifliyo.ya çok korkuyorum çookk.

yürüyüşe gittim geldim bi haysem ve tuğba gelmiş diğerleri uyuyormusunuz hala kalkın gelin hadi ya kaydirigubbakcemile
buarada 1saat yürüdüm,yarım saat koştum geldim duş alıp bişeler yerim

canım alacalı soy istersen.yani pijama gibi
,sonra az suda haşla.afiyet olsunbende brokoli haşlıyorum şimdi

ablacım çok teşekkürler ne yesem diye düşünürken senin tarif aklıma geldi biberle patlıcan haşlayim dedim sarımsaklı yoğurtla yerim..sanada afiyet olsun canım

iyice terkedilmiş kasaba oldu bugün burası herkesin işi var sanırım bugün,şansa bak bugünde ben evdeyim benneyaptımki

slm kizlar ne habersiniz kimseler yok
hafta sonu kimse olmuyo galiba
bende bugun borek yaptim ispanakli ohh valla iki dilim yedim ya neyse aksama birsey yememeyi dusunuyorum hayirlisi
hadi opuldunuz kizlar arada gelir bakarim

slm arkadaslar ben sali gune kadar olmiycam heber vereyim dedim okular tatil bizde dunden beri .....bu arada diyet cok guzel devam ediyo benim....

iyi geceler hemşom.iyiyim demk adet olmuş.iyiyyim mi bilmiyorum.sırtım çok ağrıyo.hatta sol arka kürek kemiğimin altı çok ağrıyo.hele yatınca nefes alırken çok zorlanıyorum.çok uzun sureditr hatta 3 sendir felan bu ağrı var.korkumdan bu konuda hiç doktora gideemedim.ama şimdi de dehşet ağrıyo.kas gevşeltici kullanınca biraz rahatlıyodum ama artık onuda kullanmıyorum.nedir acabayaa.inana yatmak istemiyorum .çünkü yatınca daha çok ağrıyo.
sen nasılsın hemşom.

tugba eger bu agri sende 3 senedir varsa damar sykysmistir bence safra kesesi ve safra oldugunu sanmiyorum ben cunku olsa 3 senedir kesin baska sorunlar da cikartirdi sana sen icini feraht tut sanci kotuyse doktora gorun masaj seyanslari iste sykysan damari gevsetsinler bizim burda oyle yapiyoruz kine masaj seyanslari uygular ii gelir....gunluk ne kadar su iciyorsun bilmiyorum ama 1.5 ,2 litreyi gecersen bobrekler agri verir vucudun gunluk ihtiyaci olan ve vucutan atigi belirli su orani vardir bunu gecersen vucut atmaya zorlanir ve agrilar olur bunu arastirabilirsin internet sayfalarinda aynisi yaziyo biazr uzun oldu ama ihmale gelmez saglik sorun olsa bile ilk basta mudahale edildigi zaman daha ii sonuc alinir kendine cok ama cok ii bak hemsom sali gunu tekrar aranizdayim kismetsea.s.

Back