- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.221
kız susu duyan olacak şimdii.en çok benim çıtır omamı istiyomuşsun yaa.nesliii bi duyarsa dellenebilri yinee.ama çok ama çok teşekkür ederim ve inşallah amin diyeyim..ya sen başta kaç kiloydun ve nekadar zamnda kilo vermiştin bi hatırlatırmızsın.ŞenizŞeniz
sedaaaaaa
yerimi sana teslim ediyorumsenağlama hakkını ver yerimin takip edicem seni
iyi geceler hemşom.iyiyim demk adet olmuş.iyiyyim mi bilmiyorum.sırtım çok ağrıyo.hatta sol arka kürek kemiğimin altı çok ağrıyo.hele yatınca nefes alırken çok zorlanıyorum.çok uzun sureditr hatta 3 sendir felan bu ağrı var.korkumdan bu konuda hiç doktora gideemedim.ama şimdi de dehşet ağrıyo.kas gevşeltici kullanınca biraz rahatlıyodum ama artık onuda kullanmıyorum.nedir acabayaa.inana yatmak istemiyorum .çünkü yatınca daha çok ağrıyo.
sen nasılsın hemşom.
canım geçmiş olsun doktora gitmelisin bence ihmal etme bak 3sene diyorsun bi görün tatlım doktora..haklısın insan bıkıyor ve korkuyor doktora gitmekten ama mecburuz napalım allah dermansız hastalık vermesin :Saruboceq:
tuğbacım geçmiş olsun canım bende ilk mesajını okurken safra kesesi aklmıma geldi
tuğbacım patlıcan haşlıyorum demiştin ya patlıcanı soyupmu haşlayacaz soymadanmı???
canım alacalı soy istersen.yani pijama gibi
,sonra az suda haşla.afiyet olsunbende brokoli haşlıyorum şimdi
iyice terkedilmiş kasaba oldu bugün burası herkesin işi var sanırım bugün,şansa bak bugünde ben evdeyim benneyaptımki
iyi geceler hemşom.iyiyim demk adet olmuş.iyiyyim mi bilmiyorum.sırtım çok ağrıyo.hatta sol arka kürek kemiğimin altı çok ağrıyo.hele yatınca nefes alırken çok zorlanıyorum.çok uzun sureditr hatta 3 sendir felan bu ağrı var.korkumdan bu konuda hiç doktora gideemedim.ama şimdi de dehşet ağrıyo.kas gevşeltici kullanınca biraz rahatlıyodum ama artık onuda kullanmıyorum.nedir acabayaa.inana yatmak istemiyorum .çünkü yatınca daha çok ağrıyo.
sen nasılsın hemşom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?