• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayırlı sabhlarrrrr.ee ben ne yazayım şimdii bişey yemedimki... neyse bende 500mllik pancarlı suyumu içtim.üstüne 1 bardakta sıcak su hüplettim.birazdan eime ve kızıma güzel bi kahvaltı kendimede yeşilçay ve kayısı incir hazırlıycam.laf aramızdaa eşim çok kızyo bu beden temizliği işine bi pazarımız var ondada bizmle sofrayı bile paylaşamıyosun diyo.öğlenede dünden kalmış brokoli var onu yerim.sebze suyu da içmeme gerekiyo bende maydonoz kaynatıp içicem.
haa bu arada nolduu.dün migrosa girdim .ayy nerden girdim.lüzumsuzlar bütün tatlı baklava bülbül yuvası şekerpare fıstıklı sarma daha ismini bilmediğim bir sürü tatlı ve pastalar fındıklı çikolatalardan tabağa koymuşlar.gelen geçen alıyo.bende kızıma bi tatlı bide çikolataymış işte ondan aldım.kızımında yemiyeceği tuttu.ayyy ne gegitler yaşadım bi lokmacık dişimin kovuğuna bile gitmez ama yiyemedim sanki maranki gelip baan arkamdan hişşşşşşşşttt napıyon sen at onu çabul diyecekmiş gibi geldi veeee veeeee veeeeeeeeeeeeeee atmadım tabiii eşim geldi hemen ağzına atıverdim adamın.yaaaa şte böyleee

günaydın herkese bende sıcak suyumu içtim üstüne 1kase sütlü kellogs k yedim şimdi yürümeye gidecem 15günde kaç kilo verebilirim acaba adanaya gidene kadar biraz daha zayıflamam lazım..

hayırlı sabhlarrrrr.ee ben ne yazayım şimdii bişey yemedimki... neyse bende 500mllik pancarlı suyumu içtim.üstüne 1 bardakta sıcak su hüplettim.birazdan eime ve kızıma güzel bi kahvaltı kendimede yeşilçay ve kayısı incir hazırlıycam.laf aramızdaa eşim çok kızyo bu beden temizliği işine bi pazarımız var ondada bizmle sofrayı bile paylaşamıyosun diyo.öğlenede dünden kalmış brokoli var onu yerim.sebze suyu da içmeme gerekiyo bende maydonoz kaynatıp içicem.
haa bu arada nolduu.dün migrosa girdim .ayy nerden girdim.lüzumsuzlar bütün tatlı baklava bülbül yuvası şekerpare fıstıklı sarma daha ismini bilmediğim bir sürü tatlı ve pastalar fındıklı çikolatalardan tabağa koymuşlar.gelen geçen alıyo.bende kızıma bi tatlı bide çikolataymış işte ondan aldım.kızımında yemiyeceği tuttu.ayyy ne gegitler yaşadım bi lokmacık dişimin kovuğuna bile gitmez ama yiyemedim sanki maranki gelip baan arkamdan hişşşşşşşşttt napıyon sen at onu çabul diyecekmiş gibi geldi veeee veeeee veeeeeeeeeeeeeee atmadım tabiii eşim geldi hemen ağzına atıverdim adamın.yaaaa şte böyleee

süpersin canım bu iradenin sonuçlarını alırsın inşallah

ben 1saat yürüdüm geldim kızlar hava çok sıcak hiç koşulacak gibi değil,olmazsa akşamda 1saat giderim ya koşmaya ya bisiklet sürmeye..

dıyetım ıyı gıdıyor
dun sabah normal kahvaltı yaptım oglen carsıdaydık dondurma yedım
aksam az bırsey haslanmıs tavuk bu kadar...
bugun sabah sıcak lımonlu suyumu ıctım daha kahvaltı yapmadım bırazdan hazırlıcam-tatlicadiarzu-

Arkadaşlar hepinize kolay gelsin diyorum ....Ve bi iki bilgi paylaşmak istiyorummm

Yemeğe tuz ile başlanırsa beyin tarafından gönderilen bir uyarı sayesinde, midede mukus denilen sindirimi kolaylaştırıcı bir tabaka oluşturduğunu ve midenin sindirime hazırlıksız yakalanmasını önlediğini…

• Yemek yerken yerde oturarak sol ayağı katlayıp sağ ayağı karna çekerek oturulup yenildiğinde, su ile doldurulmuş balon şeklinde olan midenin çıkış kısmını kapatarak yenilen gıdanın tam sindirilmeden bağırsaklara kaçmasını önleyeceğini ve mide dolunca da doygunluk hissi vererek çok fazla yemeden kalkılacağını…

• Yemek yerken yemeğin ortasında su içildiğinde içilen suyun yenilen gıdaların sindirilmesine, gerekli vitaminlerin emilmesine katkıda bulunduğunu ve midede doygunluk hissi vererek az yemeye vesile olduğunu…

• Oturularak ve en az 3 yudumda içilen su, dil ve ağız bölgesinde daha fazla duraksadığından tükürük bezleri için gerekli olan suyun emilimini artırıp anti bakteriyel ve antioksidan etkiye sahip tükürüğün salgılanmasını artırarak ağız ve diş sağlığına katkıda bulunduğunu..

• Uyurken sağ yana dönüp yatıldığında solda olan kalbimizin daha rahat çalışmasına neden olarak, kalbi yormadan dinlenmiş bir vaziyette kalkılabileceğini…

• Tuvalete girerken sol ayakla ilk adım atıldığında kaygan olan zeminde ayağın kayması durumunda sola göre daha güçlü olan sağ ayağın düşmeyi engelleyerek vücudu dengelediğini..

• Banyo yaptıktan sonra ayaklara soğuk su dökmenin kan dolaşımını hızlandırıp sıcak sudan dolayı genleşmiş olan damarların içindeki kanın aktivasyonunu artırarak tansiyon düşüklüğünü önlediğini ve savunma mekanizmasını güçlendirdiğini…

• Kesintisiz uyunan uzun gece uykularının, damarlarda vazodilatasyona neden olduğunu, uyku ortalarında kalkıp el yüz yıkamak (ör: abdest almak) az yorucu egzersizler yapmanın (ör: teheccüd namazı) vazodilatasyonu engellediğini ve daha zinde kalkılabileceğini…

• Bütün bunların, 1600 sene evvel Peygamberimiz (sav) in yaptığı ve ümmeti için de tavsiye ettiği sünnet-i seniyyeler olduğunu...BİLİYORMUYDUNUZ???

--------------------------------------------------------------------------------
çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim.alıntıdır.

slm kizlar iyi pazarlar hepinize
nasilsiniz bakalim ben 5km yurudum ama bu bes kilo km ancak sabah yediklerimi eritti sanirim oyuzden simdi bir elma yedim aksam gezmeye gidecem ordada yerim diye yemiyom
sizler ne yaptiniz bakalim

hoşgeldin neslihaaann.he ye yeee ondan sonra yedim yürüdüm erittim de.senin işinde iyiyimiş.kesin eminsin yani yedikelrinin eridiğine öylemi. ozamn sen 1 hafta yeme ama durmadan yürü hareket et ozamn önceki yewediklerinide eritirsin senin hesabına göre.kaydirigubbakcemile3

kız kaptaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn nerdesiiin.germinle ilgilensene .nereye gittin hemen.çıkmamışsın yeşil ışık yanıyo çünküüü.yalnızlıktan boğuluyom kaptaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canlar ya ben bugün ipin ucunu kaçırdım sabah kahvaltı fena degildi öglen dügüne gittim kavurmalı pilav kadayıf ayran yedim akşamda komşuya çaya çıkıcaz

kız kaptaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn nerdesiiin.germinle ilgilensene .nereye gittin hemen.çıkmamışsın yeşil ışık yanıyo çünküüü.yalnızlıktan boğuluyom kaptaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

burdayim kiz iste ne yapim su 8.takima baktimdaa
aman valla iyi karismis
neyse ona baktim iste siz ne yaptiniz bakim

bende sabah:1kase sütlü kellogs k
ara:1 salatalık
öğlen:2dilim peynirli patatesli börek,ayran
ara:2grissini,1 kivi
akşam:1tabak haşlanmış sebze(havuç,brokoli,karnabahar) üstüne limon sıkıp yedim
bugünü kapattım sabah 1saat yürüyüş yapmıştım,şimdide çıkıp 1saat bisiklet sürecem

Arkadaşlar hepinize kolay gelsin diyorum ....Ve bi iki bilgi paylaşmak istiyorummm

Yemeğe tuz ile başlanırsa beyin tarafından gönderilen bir uyarı sayesinde, midede mukus denilen sindirimi kolaylaştırıcı bir tabaka oluşturduğunu ve midenin sindirime hazırlıksız yakalanmasını önlediğini…

• Yemek yerken yerde oturarak sol ayağı katlayıp sağ ayağı karna çekerek oturulup yenildiğinde, su ile doldurulmuş balon şeklinde olan midenin ..
--------------------------------------------------------------------------------
çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim.alıntıdır.

çok güzel bilgiler canım bi iki tanesini duymustum yemekten önce su icmenin cok faydalı oldugunu falan..
teşekkürler a.s.

bugun yediklerimi yazıyım pazar kacamagı yapmadım bugun hatta bu hafta da hiç kacamak yapmamayı düsünüyorum 1 kilo daha veririm umarım bu hafta..
sabah : yarım dilim ekmek ceyrek simitin ucundan azıcık 2 kasık kekik salatası cok az peynir
arada : bi kac bademle ceviz
öglen : portakalla gecistirmek zorunda kaldım yanında bi bardak süt içtim
aksam : biberli yagsız tavuk sote yanında da biraz brokoli yedim..
çok acıkırsam ki sanmıyorum ama bi tane portakal yiyebilirim..

kizlar ben gidiyomù gezmeye gidecektikte oyuzden
hazirlanmam lazim su aci cehre diye bir ilac varya onu kontrol ettim nasil diye kendim icin degil enistem almista dort gundur kullaniyomus bir fark yok diyo ya bilmiyom
zeynepcim sana da slm verimde gidim oldumu optum seni

Back