Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar ben akşam da 1saat bisiklet sürdüm şimdi sıcak suyumu içip yatacam iyi geceler herkese

canimcim evde kondisyon bisikletimi ceviriosun ?bende ceviriyorum kac kilo verebildin?ben baska spor yapamiorum bi tek bisiklet bide cevirdikten sonra terliomusun sertmi ceviriosun normalmia.s.

canimcim evde kondisyon bisikletimi ceviriosun ?bende ceviriyorum kac kilo verebildin?ben baska spor yapamiorum bi tek bisiklet bide cevirdikten sonra terliomusun sertmi ceviriosun normalmia.s.

yok canım kondisyon bisikleti değil normal bisiklet havalar düzeldi artık dışarıda tur atıyorum..canım ben 12kiloya yakın verdim başlayalı 3ay olmak üzere..hergün 1saat kesin yürüyorum sonra ya koşuyorum ya bisiklet sürüyorum..kondisyon bisikletide işe yarar tabi ama öncesinde biraz yürüyüş yapmaya çalış canım hem vücudun ısınmış olur arkasına bisiklet çevirirsin kaydirigubbakcemile5

masallla canimcim cok iyi kilo vermisin canim yuruyus alani yok burada anca alisverise gittigimde oda yuruyusten sayilirmiki bisiklet iki saat yapsam olurmu acaba canim

hayırlı sabahlar kızlar a.s. bugün siftahı ben yapıyım barihihoyyyt
sirkeli suyumu içtim 2 kayısı sıcak su içtim
kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmek sucuklu yumurta domates salatalık
yumurtayı çocuklar bitirmedi dökülmesin diye biraz fazla yedim
çıkıyım işler beni bekliyo mutfak kalkmış gidiyo-tatlicadiarzu-

gunaydın

burda hava yagmurlu canım nısan yagmurları basladı ....

8,takımı okudumda akrep dıskalıfıye olmus....cok sasırdım ....

haftasonuda dıyetı bırakmayanları tebrık edıyorum...cunku benım hormonlar dengeyı sasırdı 1 hafta önce adet oldum...tutamadım kendımı cok yedım yaaa.....2 kg almısım...başa döndum....gece bıraz spor yaptım...sabah kalktım su ıctım sımdıde detoks cayı ıcıyorum....sonra kellogs yerım....öglene dusunuyorum ama cumaya kadar sıkı tutucam ....

görusmek uzere...

günaydın herkese
bugun erkenden geldim teyzem kuzenimi bıraktı bana daha 8 aylık ona bakıyorum bi yandan da buraya yazıyorum
akrebin diskalifiye olmasına cok sasırdım neden oldu acaba :bbo:

hayırlı sabahlar arkadaslar
regl oldum, acayıp belım agrıyor-tatlicadiarzu-
sabah lımonlu sıcak su ıctım
1 bardak kahve ve 2 tuzlu kurabıye yedım

8. takımda ne olmus anlamadım Akrep dıskalıfıyemı olmus:uhm:

kız acı cehreyı bende merak edıyordum nasıl bırsey dıye kkda reklamı varya 1ayda 8 kılo falan dıye dogrumukı bılmıyorum canım enısten turkıyedenmı almıs onu, burdada varmıkı...
gezmeye gıttın yedınmı bırseyler anlat bakalım ne yaptın -tatlicadiarzu-
masallla canimcim cok iyi kilo vermisin canim yuruyus alani yok burada anca alisverise gittigimde oda yuruyusten sayilirmiki bisiklet iki saat yapsam olurmu acaba canim
eskı uyemız hosgeldın canım nasılsın, galıba kıloları almısın-tatlicadiarzu-
tekrar katıl bıze, beraber verelım kıloları
takımda yer yok ama paylasımda bulunabılırsın canımkaydirigubbakcemile5
kız zaten ondan almıyormuyuz kıloları cocuklar yemedı aman cope gıtmesın dıye atıyoruz agzımıza olan bıze oluyor:jeyyar:
günaydın bayanlar hava çok güzel yaa.nasılsınız bakalım?
burada hava cok guzel kac gundur bahar havası ınsanın ıcı acılıyor
ama benı stres sarıyor daha zayıflayamadım dıyeeeee:a015:
günaydın herkese
bugun erkenden geldim teyzem kuzenimi bıraktı bana daha 8 aylık ona bakıyorum bi yandan da buraya yazıyorum
akrebin diskalifiye olmasına cok sasırdım neden oldu acaba :bbo:

ayyy masallah 8 aylık bebekle ugrasmak guzeldır canım
kolay gelsın sanakaydirigubbakcemile5
akrebe bende cok sasırdım neler olduysa merak ettım dogrusu-tatlicadiarzu-

günaydınlar herkese
burada bugün hava kapalı baktım yağmur yağacak gibi oyüzden erkenden çıkıp sporumu yaptım 1saat yürüdüm,45 dk koştum şimdi kellogs k yiyorum herkes iyidir inşallah..kaçamak yapan arkadaşlar kendilerini sporla cezalandırsın sporu 2katına çıkarsınlar, yoksa aç kalınıp verilince 2gün kaçamak yaparsan geri alınıyor

sağol canım,olur tabi ne yapabilsen kar yürüyemiyorsan 10 dk. egzersiz yap evin içinde zıpla,kollarını bacaklarını aç kapa,sonrada bisiklet çevirirsin canım ama düzenli yapmaya çalış..birde akşam 7den sonra hiçbirşey yememeye dikkat et sende verirsin canım
hihoyyyt

geçen haftakilo çizelgemi düzeltmemiştim onu değiştirdim geldim..kimse yok sanırım bende çıkayım pazara gidecem biraz sebze meyve alayım sonrada okula gidecem zaten uğrarım gene kızlar öptüm hepinizi

pazara gitmekten vazgeçtim yağmur çok hızlı yağıyor sırılsıklam olurum bari gelinde muhabbet edelim ben okula gidene kadar kaydirigubbakcemile2

ben bayagı kacamak yaptım kendımı frenleyemedım acayıp acayıp seyler canım ıstemeye basladı noluyoruz dedım...kızarmıs sogan halkasına taktım o da cok su tuttu herhalde...ellerım şiş....elmalı metobalızma cayı yaptım ama ıse yaramadı....sımdı kellogsumu yedım hala acıkmadım...ebru sallının plates cdsını calıstım kızımda tepemden ınmedı konsantre olamadım korktum bırde sakatlıycam bır yerımı dıye... hahaha...havada yagmur aksama acsada yurusem...

boşver canım dengelersin cumaya kadar elmalı çayı içmeye devam et ben hergün içiyorum..evet hava yağmurlu ben erkenden çıkıp yürüdüm iyi yapmışım şimdi çok hızlı yağıyor..evde egzersiz yap canım zıpla,uzan bisiklet çevir alt karın kaslarını çalıştırıyormuşş ben hergün yapıyorum artık yatmadan..birde şişlik için kiraz sapı mısır püskülü al istersen aktardan çok işe yarıyor vücuttaki fazla suyu atıyor hemen

bugün gene kendikendime yazıp duruyorum gelmeyen arkadaşlar iyidir umarım bi aksilik yoktur bende okula gidiyorum kızlar akşam görüşürüz 6gibi gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…