- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.281
selam kızlar ben akşam da 1saat bisiklet sürdüm şimdi sıcak suyumu içip yatacam iyi geceler herkese
canimcim evde kondisyon bisikletimi ceviriosun ?bende ceviriyorum kac kilo verebildin?ben baska spor yapamiorum bi tek bisiklet bide cevirdikten sonra terliomusun sertmi ceviriosun normalmia.s.
kız acı cehreyı bende merak edıyordum nasıl bırsey dıye kkda reklamı varya 1ayda 8 kılo falan dıye dogrumukı bılmıyorum canım enısten turkıyedenmı almıs onu, burdada varmıkı...kizlar ben gidiyomù gezmeye gidecektikte oyuzden
hazirlanmam lazim su aci cehre diye bir ilac varya onu kontrol ettim nasil diye kendim icin degil enistem almista dort gundur kullaniyomus bir fark yok diyo ya bilmiyom
zeynepcim sana da slm verimde gidim oldumu optum seni
eskı uyemız hosgeldın canım nasılsın, galıba kıloları almısın-tatlicadiarzu-masallla canimcim cok iyi kilo vermisin canim yuruyus alani yok burada anca alisverise gittigimde oda yuruyusten sayilirmiki bisiklet iki saat yapsam olurmu acaba canim
kız zaten ondan almıyormuyuz kıloları cocuklar yemedı aman cope gıtmesın dıye atıyoruz agzımıza olan bıze oluyor:jeyyar:hayırlı sabahlar kızlar a.s. bugün siftahı ben yapıyım barihihoyyyt
sirkeli suyumu içtim 2 kayısı sıcak su içtim
kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmek sucuklu yumurta domates salatalık
yumurtayı çocuklar bitirmedi dökülmesin diye biraz fazla yedim
çıkıyım işler beni bekliyo mutfak kalkmış gidiyo-tatlicadiarzu-
burada hava cok guzel kac gundur bahar havası ınsanın ıcı acılıyorgünaydın bayanlar hava çok güzel yaa.nasılsınız bakalım?
günaydın herkese
bugun erkenden geldim teyzem kuzenimi bıraktı bana daha 8 aylık ona bakıyorum bi yandan da buraya yazıyorum
akrebin diskalifiye olmasına cok sasırdım neden oldu acaba :bbo:
masallla canimcim cok iyi kilo vermisin canim yuruyus alani yok burada anca alisverise gittigimde oda yuruyusten sayilirmiki bisiklet iki saat yapsam olurmu acaba canim
ben geldım sedacım...naber
ben bayagı kacamak yaptım kendımı frenleyemedım acayıp acayıp seyler canım ıstemeye basladı noluyoruz dedım...kızarmıs sogan halkasına taktım o da cok su tuttu herhalde...ellerım şiş....elmalı metobalızma cayı yaptım ama ıse yaramadı....sımdı kellogsumu yedım hala acıkmadım...ebru sallının plates cdsını calıstım kızımda tepemden ınmedı konsantre olamadım korktum bırde sakatlıycam bır yerımı dıye... hahaha...havada yagmur aksama acsada yurusem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?