- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.521
senin kızın kaç yaşında
kuran okumasınımı öğretiyosun MAŞALLAH MAŞALLAH
BENİM KIZIZM VAR AMA BEBEKLE OYNAMA YAŞI GEÇTİĞİ İÇİN BİLEMİYCEM ÖZELLİKLERİNİ
canım ben kalori açısından sormadım pancarı.tatlımsı tatlımsı olmuyomu tadı nasıl diye sordum. ya çok az besleniyosun bencee.kilo vermen durunca bazan dahada azaltman gerekecek.ozamn napmayı düşünüyosunki.
SEDACIM BENDE ÇIKIYORUM ÖPTÜM CANIM
sen adanadamı okuyordunn
neyse arkadaşlar.şu kızım uyumafdan dua ezberlerini ve cüzünü bi okutayım.bide kız çocuğu olanlara soruyorum... hani atına yapan gaz çıkaran acuıkınca ağlayan bi bebekler varya.onların fiyatı özelliği gibi konularda haberiniz bilginiz varmı.kızm kurana geçince lacam diye söz verdimde.şimdiden araştırayım dedim.
hayırlı sabahlar
gecmısı okudum geldım kızlar, bu hafta herkes ıyı gıdıyor kacamak macamak yokkk:jeyyar:
sabah 2 kuru kaysı yesıl cay ıctım, bıraz beyaz leblebı yedım
bırazdan egzersızlerımı yapcamhihoyyyt
Tugba kızzz basladınmı spora hanı bu hafta baslıcaktın sayıyordunya yuruyecem, evde bısıklet surucem vs vs. falan dıyeee hanı daha bırsey yaptıgın yokkklülülülülülü
SELAM BAYANLAR bugün fulll hamilemiyim değilmiyim onunla uğraştım.1 günüm geçti test yaptırdım beklenen sonuç çıktı negatif.öğlen tantuni yedim.bugün moralim bozuktu ne bulursam yerdim allahtan fazla bişe bulamadım
yuh biz mi tembeliz hadi canim sende masallah sende cok caliskansin gorduk caliskanligini kilo almakla ugrasip durmusun kaydirigubbakcemile3döndügüne bir sorun olmadıgına valla sevindim ... o evi toparlıyımda gelim diyene kadar bir ay sürer.. ikinizde tenbelsiniz tenbellllllllllllll:icecream::icecream:
anam siz benim verdigim kiloyu neden begenmiyorsunuz bilmiyom vallavarya katıla katıla güldüm okuyunca.. zaten neslinin sana söyledigini söyleyince tam senin dedigini yazacaktım :roflol::roflol:rossdem valla ona hiç vakit daralmıyo.. gittim gekdim şişko hala aynı hiç istifini bozmuyo... du begümde gelsin hele bende bir kilo verim yiyecem ikisinide cig cig...
kiz ne yarisacan bununla bosver sen bunu baksana bana ulascam diye nerdeyse kut diye gidecek gel sen bana takilsiyahhh hadi seninle yarışalım :)
bende 15 nisana 56 olayım ne dersin ?
gecmis olsun canim ya benimkiler yenice iyillestiler havalar cok kotyu burda bir sicak bir soguk salgin hastalik var vallaslm kilzar ... bu sabah arabamiz bozuldu cekici cagir bekle derken oglen oldu ....oglen kizimi okuldan aldim atesi cikmis hasta ionunla ilgilendim bu aksam 7 de doktordan rdv aldim anca baska yer yokmus onu goturcem az sonra ... bana gelince sabah 1 saat yurudum kahvaltida cay 2 dilim kepek ekmegi tere yag oglen salata icinde ton baligi makarna zeytin yagli aksmada yine salata yumurta ve pancarli aksma 7 den sonra bisey yemiycem sadece elma olur demi elma yoksa yasakmi ????.gece gelmeye calisrim simdilik by
anam askolsunben kendimimi begeniyom alakasi yok canim benim sorunum cok guzelim beni kendime biraksalar ben simdiye dal gibi olur dedigin havayi ozaman atardim ama yok iste onunla bununla ugrasip duruyorum halimi bir gorsenişte senin sorununda bu.kendini beğeniyor gibi görünmen.buyüzden mesafe katedemiyon.aslında için içini yiyo demi.için içini yerken sen de yemek yiyon tabii.
bak busefer güzel konuşcam gel dostum elimi şöyle bi omuzuna atayım.:içelim::içelim:
hatayı nerde yaptığımızı anladınmı.siyahında dediği gibi ayyh sabh ymedim akşam yemem demeyle kilo gitmiyo.evet baskülde ibre oynuyo ama malesef su gidiyo.yağlar kene gibi daha da çok yapışıyo ozaman.tecrübeyle sabit.ben 10 gün önce 77yi bile gördüm beee.ama nolduuuu.hooppp normal yemetye başlayınca aynen geldi.oozamn napıyoruz.az sık yiyoruz.
ben az önce pazradan 1 kilo gelincik otu aldım.yıkayıp 1 denmedini yarım demette maydonoz 1 domates doğradım.yarımda limon sıkıp yedim .bundan sonra akşam sadece salta ve yoğurt yiycem.yarın sabah kızımı kursa götürüken kahvaltımı yapcam saat 7:30 gibi.en azından 1 dilim kepek ekmeğine peynir koyup bitki çayıyla içicem.bakalım nolcak.bence sende bi program yaappp ciciiimmm.kız kayın baban oy kullanmıyacakmıı.gelsşn artıkk.pamuk tarlası yokmu.gitsin pamuk mu ekecek toplayacakmı ne yapacaksa yapsın.
yok canim yok kendisi emekli imam oyuzden isi gucu yokneslihanın kayınpederi gitmedimi daha CADIARZUbaşka çocukları karısı evi işi yokmu bu adamın yaw
hayırlı sabahlar
gecmısı okudum geldım kızlar, bu hafta herkes ıyı gıdıyor kacamak macamak yokkk:jeyyar:
sabah 2 kuru kaysı yesıl cay ıctım, bıraz beyaz leblebı yedım
bırazdan egzersızlerımı yapcamhihoyyyt
Tugba kızzz basladınmı spora hanı bu hafta baslıcaktın sayıyordunya yuruyecem, evde bısıklet surucem vs vs. falan dıyeee hanı daha bırsey yaptıgın yokkklülülülülülü
canım 1 gun gecmeyle bellı olmaz, bıraz bekle bakalım hakkında hayırlısı olsun hersey gonlunuzce olur ınsallahSELAM BAYANLAR bugün fulll hamilemiyim değilmiyim onunla uğraştım.1 günüm geçti test yaptırdım beklenen sonuç çıktı negatif.öğlen tantuni yedim.bugün moralim bozuktu ne bulursam yerdim allahtan fazla bişe bulamadım
bende aynen senın gıbı yedıkten sonra pısman oluyorum ama ıs ısten gecmıs oluyor canım bız nasıl kılo vercez bılmıyorum:1no2:slm kizlar ben geldim ne habersiniz ya valla cok kotuyum bugun sabah yedimde yedim cok acikmistim sikintidan yiyesim geliyo surekli sonrada pisman oluyorum ya burayada gelemiyom buraya gelsem biraz tutacam kendimi ama ne yapim dayanamiyorum
slm kizlar ben geldim ne habersiniz ya valla cok kotuyum bugun sabah yedimde yedim cok acikmistim sikintidan yiyesim geliyo surekli sonrada pisman oluyorum ya burayada gelemiyom buraya gelsem biraz tutacam kendimi ama ne yapim dayanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?