Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

senin kızın kaç yaşında
kuran okumasınımı öğretiyosun MAŞALLAH MAŞALLAH

BENİM KIZIZM VAR AMA BEBEKLE OYNAMA YAŞI GEÇTİĞİ İÇİN BİLEMİYCEM ÖZELLİKLERİNİ

canım kızm bi ay sonra 5 yaşında olcak inşallah.şuan cüzdeyiz.ama maşallah çok iyi.mantığını kavramış yani harflerin.kurana geçince ödüllendircem demiştim.ben o bebklerdn alcam dedim.eşimde başka bişey alcak.bebği çok istiyo.nete baktım 100 ytlden fazla.napcam bilmiyom.biraz uygununu bulup almam lazım.
haa bana güvendiğin içinde çok sağol canım.burda benim zayıflayacağıma inanlardan sın.her nekadar sibel ve neslihan gibi inanmaynlarda olsa.sizlerin yüzünü kara çıkarmıycam anşallah.ayy şöyle kabataslak hesap edincee.nisan mayıs haziran şeklinde ayda 5 kilodan verince bu iş bitiyooo.evin her tarafına bunu yazmam lazım.

evet tugba tatli tadi var pancarin cok severim o yuzden salatada kulaniyorum ya tugba cok az besleniyon diyonda bununla bile veremiyom artik ne edecm ben akil verin dengeliyim su isi ben az once elma yedim hala ac hissediyom kendimi.....

günaydın hanımlar geçmişe bakmaya geldim ama artmamış sayfalar şimdi sınava gidiyorum akşam uğrarım öpüldünüz hepiniz

hayırlı sabahlar
gecmısı okudum geldım kızlar, bu hafta herkes ıyı gıdıyor kacamak macamak yokkk:jeyyar:
sabah 2 kuru kaysı yesıl cay ıctım, bıraz beyaz leblebı yedım
bırazdan egzersızlerımı yapcamhihoyyyt
Tugba kızzz basladınmı spora hanı bu hafta baslıcaktın sayıyordunya yuruyecem, evde bısıklet surucem vs vs. falan dıyeee hanı daha bırsey yaptıgın yokkklülülülülülü

Masallah kızına 5 yasında kuran okuyacak, cok guzel
benım kızıma gecen yaz annennesı dua okuyan bebek getırmıstı cok guzel 18ytlye almıs elıne, ayagına karnına basınca herbırınde ayrı ayrı duaları okuyor cok egıtıcı guzel tavsıye ederımyerimseniben

hayırlı sabhlar.bende sabah limonlu suyumu içtim.sonra bi dilim kepek ekmeğinimn üstüne lor koyup maybonozla onu yedim.daha çay may içmedim.birazdanbi yeşil çy felan içerim artık.
hııımmmmm şimciiiiii gelelim sana şekeriiiimm.ne o kız yanımda mıydın dün.yürüyüşümü yaptım.ama diğerlerini yapamadım.dün pazar ev babama hazırlık kızn dersi kendi drsim akşama yemek derken egzersiz yapmaya vaktim kalmadı.ama bugün bişeyler yapcam inşallah.önce şu evi halldeyim.sonra biraz dersten sonraa spor da yapcam.pazartesi salı çarşamba ben çok yoğun oluyorum.ayrıyeten kızm içi dediklerinede çok teşekkür edrim. o dua eden bbeği istiyorum ama kızm ötekimlerden istiyo.çok özeniyo mama yedirip altını değiştirmeye felan.napcam bilmiyorum.

slm kizlar acaip uykusuzum kizim sabah kadar uyumadi atesi cikti durdu.... bu sabha cay ekmek tere yag ve recel yedim oglen tekrar salatami hazirladim ...... dun gece iki tane elma yedim 7 den sonra zarari olmaz demi... simdilik bu kadar ikindin gorusuruz by

oglen yemegi fasli biti salata ve suda haslanmis karni baharin ustune kasar peyniri katim onu yedim bi tabak ama acaip sisdim ya boyle nasil kilo verecez???

SELAM BAYANLAR bugün fulll hamilemiyim değilmiyim onunla uğraştım.1 günüm geçti test yaptırdım beklenen sonuç çıktı negatif.öğlen tantuni yedim.bugün moralim bozuktu ne bulursam yerdim allahtan fazla bişe bulamadım

canim ya canini sikma olur insallah hayirlisi mevlam ne eylerse guzel eylerr
allahtan hayirlisini iste canim
hhem oyle birseylere saldirarakta cikartma acisini
kendin kaybedersin pismanlikla sonuclanir okadar oyuzden kendini tut bence

slm kizlar ben geldim ne habersiniz ya valla cok kotuyum bugun sabah yedimde yedim cok acikmistim sikintidan yiyesim geliyo surekli sonrada pisman oluyorum ya burayada gelemiyom buraya gelsem biraz tutacam kendimi ama ne yapim dayanamiyorum

gecmisi okuyim biraz hic bakmadim direk daldim
kimsede yok sanirim oyuzden ben biraz sonra gelirim ogleden sonra burdayim yani kimse yok evde su islerimi bitireyilde milleti yenice gonderdim

döndügüne bir sorun olmadıgına valla sevindim ... o evi toparlıyımda gelim diyene kadar bir ay sürer.. ikinizde tenbelsiniz tenbellllllllllllll:icecream::icecream:
yuh biz mi tembeliz hadi canim sende masallah sende cok caliskansin gorduk caliskanligini kilo almakla ugrasip durmusun kaydirigubbakcemile3
anam siz benim verdigim kiloyu neden begenmiyorsunuz bilmiyom valla
gorecez bakalim nasil olacak bu sefer yagma yok gecemezsin beni sekerim istedigin kadar ugras yap sporunu cek mekigini ama bosuna sisko senssin bu seferrr :roflol:

siyahhh hadi seninle yarışalım :)
bende 15 nisana 56 olayım ne dersin ?
kiz ne yarisacan bununla bosver sen bunu baksana bana ulascam diye nerdeyse kut diye gidecek gel sen bana takil
kiz gel senide transfer edelim bizim takima hi ne dersin

gecmis olsun canim ya benimkiler yenice iyillestiler havalar cok kotyu burda bir sicak bir soguk salgin hastalik var valla
anam askolsunben kendimimi begeniyom alakasi yok canim benim sorunum cok guzelim beni kendime biraksalar ben simdiye dal gibi olur dedigin havayi ozaman atardim ama yok iste onunla bununla ugrasip duruyorum halimi bir gorsen
program yaparim yapmasinada iste uyabilsem herhafta soz veriyorum bu hafta daha cok dikkat edecem diye olmuyo anam gitmiyo ve neden oluyo bende biliyorum
inanki bir senedir tabagimi doldurup yemek yedigimi hatirlamiyorum
iste cocuklarin artiklari sunlar bunlar oyuzdne kendimi toparlayamadim gitti haklisiniz yani ama bakma iste gevezelige vuruyom kendimi

neslihanın kayınpederi gitmedimi daha CADIARZUbaşka çocukları karısı evi işi yokmu bu adamın yaw
yok canim yok kendisi emekli imam oyuzden isi gucu yok
karisida mazallah cok konusuyo karisiyo diye benim yanima postaliyolar iste gercek diyom ha abartmiyorum resmen boyle yani cocuguda burda zaten 5 senedir yanimda kaliyo onun yanina geliyo iste guya
anliyacagin o gider kayin validem gelir ben bos kalmiyorum hic evimde

valla ben arada yapiyom da caktirma iste
kiz su tugbaya catma dover ha
hani sende bu hafta yap artik birseyler benim gibi olma bacim verde kurtul su kilolardan sende

canım 1 gun gecmeyle bellı olmaz, bıraz bekle bakalım hakkında hayırlısı olsun hersey gonlunuzce olur ınsallah
moralınıde bozup kendını yemege verme:jeyyar:
buraya takıl, hayatını yasakaydirigubbakcemile2

slm kizlar ben geldim ne habersiniz ya valla cok kotuyum bugun sabah yedimde yedim cok acikmistim sikintidan yiyesim geliyo surekli sonrada pisman oluyorum ya burayada gelemiyom buraya gelsem biraz tutacam kendimi ama ne yapim dayanamiyorum
bende aynen senın gıbı yedıkten sonra pısman oluyorum ama ıs ısten gecmıs oluyor canım bız nasıl kılo vercez bılmıyorum:1no2:
gram gram bıle gıtse sevınıyorum-tatlicadiarzu-

valla ben arada yapiyom da caktirma iste
kiz su tugbaya catma dover ha
hani sende bu hafta yap artik birseyler benim gibi olma bacim verde kurtul su kilolardan sende
[/QUOTE]

bak bende tugbayı doverım boyle:mymeka: tatlıları, boreklerı yerse:mymeka: ah yaparım
aradada kendı kafama tabııklava:klava:
:roflol:

sabah egzersızden sonra
1 dılım kepek ekmegı krem peynır yedım
arada: 1 kase pudıng
oglen 1 tabak sutle kellogs
arada beyaz leblebı atıyorum agzıma
aksam menude kurufasulye pılav, tursu, salata var
onlardan bıraz yerım-tatlicadiarzu-

Neslihan Hanım merhaba,

acaba grubunuzda bana yer varmı ? Bende cuma zayıflama yarışmasında olmak istiyorum.
Sizin grupta yer yoksa beni yönlendireceğiniz bir grup varmı ?

Boy 168 cm kilo 61 hedef 54.

cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum

teşekkürler

selam herkese bugun pek konusmamıssınız-tatlicadiarzu-
o kadar cok mesguldum ki anca gelebildim kusura bakmayın :sm_confused:
sabah biraz peynir bi dilim ekmek domates klasik kahvaltı yani
arada bişey yiyemedim kötü oldu
öglen yarım hamburger yemek zorunda kaldım dısardaydım cünkü 3de yedim daha yeni geldim yeni oturdum yakmısımdır umarım :1closedeyes:
aksam icin de ne yesem diye düsünüyorum şimdii ..CADIARZU

neslihaaan yeme artık yaz geliyooo delikafaduldendelikafadulden

herkese iyi akşamlarr a.s.:1hug:
geçmişe bakamamdım.. ev ahalisi geldi yemeklerini koyum yemegimi yiyim birazdan gelirim birileri varsa kaybolmasın Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…