- Konu Sahibi Pinarbartu
- #4.501
hoş geldin.. menu süper valla tebrik ederim.. ii ders calışmalar.. bu arada ne okuyorsun
sağol canım eczacılık okuyorum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin.. menu süper valla tebrik ederim.. ii ders calışmalar.. bu arada ne okuyorsun
oo nasılsın nukeraaaayyy.gel artrık yawww.kaç kilosun kilo aldınmı hiç.
sağol canım eczacılık okuyorum ben
kiz akilli benim vakitle isim olmaz benim oyle bir sorunum yok hayatimda 68 kiloyu hic gormedim onu gorsem yeter bana
yaza dugune daha cooook var sen sozunu tut once bana bakacagina
hihoyyyt
iyiyim canım aklım hep sizde inan ilk fırsatta giriyorum buraya
kilo almadım canım vermedimde
senin kızının doğumgünü ne zamandı hedeflediğin kiloya ulaşabilcekmisin o güne kadar
slm kilzar ... bu sabah arabamiz bozuldu cekici cagir bekle derken oglen oldu ....oglen kizimi okuldan aldim atesi cikmis hasta ionunla ilgilendim bu aksam 7 de doktordan rdv aldim anca baska yer yokmus onu goturcem az sonra ... bana gelince sabah 1 saat yurudum kahvaltida cay 2 dilim kepek ekmegi tere yag oglen salata icinde ton baligi makarna zeytin yagli aksmada yine salata yumurta ve pancarli aksma 7 den sonra bisey yemiycem sadece elma olur demi elma yoksa yasakmi ????.gece gelmeye calisrim simdilik by
Allah zihin açıklığı versin
neyse arkadaşlar.şu kızım uyumafdan dua ezberlerini ve cüzünü bi okutayım.bide kız çocuğu olanlara soruyorum... hani atına yapan gaz çıkaran acuıkınca ağlayan bi bebekler varya.onların fiyatı özelliği gibi konularda haberiniz bilginiz varmı.kızm kurana geçince lacam diye söz verdimde.şimdiden araştırayım dedim.
canım hemşom çok ama çok geçmiş olsun.
ya bişey dikkatimi çekti.sen nekaa çok pancar yiyon.evet çok sağlıklı ama şekerin hammaddesi yaaa.ben geçenlerde zor içiyodum sabha suyunu.üstelik başka meyve ve sebzelerle karıştırmama rağmen.allah aşkına napıyon ne ediyon. geçen de bi arkadaşım dediki.pancarı az suda haşlayıp rendeliyolarmış.üstünede sarımsaklı yoğurt çok ama çok güzel oluyomuş.ama kafamda bi türlü şekillendiremedim.bide burda pancar 500-1 ytl iken şimdi kilodu 6-7 ytl oldu.dolayısıyla pek tercih edemedim.hadi gııı bi anlat .
tugba bizim burda pancarlar haslanmis hazir satiliyor internete arastirdim 100gm 35 bilemedin 40 kalori varmis o yuzden yemekten cekinmiyom zaten oglen aksam salata yicem bu hafta zaten oglenleri devamli yiyordum ama .... bi tabak salatada ne kalori olurki bol yesilik yumurta veya ton baligi veya pancar iki dilim kepek ekmekle yiyorum abskada bi sey yemiyorum zaten