- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.561
ya siyahcım.bende de var l carnitin.hani çabuk bozulur diyolar yaa
bnozulmuşmıdur.ekim kasım ayında almıştım 15 gün felan spordan yarım saat önce içiyodum .sonra tansiyonum çıkınca tabi ilaçtan değil bıraktım.nolur banad bişey deee.
yok siyahım çatal karam benim tansiyonum carnşitinden çıkmadı.o dönemlerde yüksek tansiyon problemim ortaya çıktı.dolayısıyla bende sporu bıraktım.ee bırakıncada içmedim bidaha.üstünde nemi çabuk çeker o yüzden açılnca bi ayda bitse iyi olur yazıyoda.ve ben sadece spor yapacağımda yarım saat önce içiyodum .sonra 45 dakika nivea bady 45 dakika yürüyüş yapıyodum.sonrada duş.hem bide sauna eşofman giyiyodum.gerçi omnnun zayıflamaya katkısı varmı bilmiyom hiç
senağlamasiyah benim zayiflayacagima inanmiyormusun:bak aksma 7 den sonra bisey yeemdim du bu gece de oyel yapcam sadece iki elma yicem bide spor yapcam bu gece :a015:COLOR]
yenı evınde gule gule otur canımslm ben geldımmmm ıznım bıttı evımı tasıdım....
hayırlı sabhlar canlarım ciğerlerim gözellerimmmm.vallaha hiç bişey yiyesim yokk.ağzımın tadı yok bugün pek.hep su içesim var.neyse ben şu ortalığı bi tyoplıyayım.12 ye kadar buralardayım.
hayırlı sabahlar
kızlar kahvaltımı yaptım geldım
1 tost, 2-3 zeytın kahve ıctım
ayrıce hersabah ılk once lımonlu sıcak su ıcıyorum, yagları yaksın dıyekaydirigubbakcemile3
sonra bıraz egzersız yaparımhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?