Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız çatlak karı vakit bana daralıyoda o dar vakit sana hiç uğramıyo heralde.benim düzenim başlıyo artık.evde yalnızım.misafir geldiğindede boğazımı tutarım artyık.bendeğil sen de örnek al siyahı.inana senin daha çok ihityacın var.
haaa babam içinde çok sağol canım.şimdi p*azara çıkcam.bol maydonmoz alcam.

kız deli karıı.ben 76b olcam demedim.6 kilo vercem dedim.83.5 tum başladığımda.imdi 80.2.5 kilo.llen ayın 28ine kadar yemem gene veririm inşalah.da.yanlış ahtırlamıyosam bende varım demiştin.bende sana 64-65 ol demiştim.nedense kendinle ilgili lafları pek bi unutmuşsun.ayrıca.halam 69 yaşında 2 senede 40küsür kiloyu verdi.ben daha 28 yaşındayım.yaza verecem dediysem verecem.yoksa memlekete gidemiycem ben.sen dediğim gibi 67 ile 68 arasında git gel.2 hafta sonra annneler geir 68 olursun.3 haftada 67 olursun.sonra sen gidersin 68 olursun.vs. vs. vs. vs.vs.vs.vs.:roflol::roflol::roflol:

kiz akilli benim vakitle isim olmaz benim oyle bir sorunum yok hayatimda 68 kiloyu hic gormedim onu gorsem yeter bana
yaza dugune daha cooook var sen sozunu tut once bana bakacagina
hihoyyyt

Kızlar karnım cok ac ama yımıcem:dilcikar:
rose tubanın laflarından sonra hele hıc yıyesım gelmedı-tatlicadiarzu-
bu cuma 67 yi gormem sart oldu:jeyyar:

lcarnitini duymustum ben de ender sarac söylüyodu bi ara düzenli spor yapabilsem ben de alıcamda ..
ben kullandım baya menunumm.. o kadar kilo aldımverdim hiç ilaç kullanmadım zaten carnitin zayıflama ilacıda degil... sporla kulanıyorsun bir müsait zamanda ben sana bilgi vereyim spor yaptıgında mutlaka kullan harika bir ürün ..
bu arada kizlar begumle konustum sonunda eve gelmis babasi iyice iyilesmis sonraa kayinvalidesi hastalanmis orda kalmislar daha yeni gelmis eve evle ugrasiyom ama kendimi ve evi toparlayip gelecem dedi haber verim dedim

döndügüne bir sorun olmadıgına valla sevindim ... o evi toparlıyımda gelim diyene kadar bir ay sürer.. ikinizde tenbelsiniz tenbellllllllllllll:icecream::icecream:

allah kavuştursun selametle gitsin gelsin.. sıkma canını bak gene gelecekmiş.. halanda dogru yapmış ama o yaşta o kadar kilo valla süper.. ben o yüzden kızıyorum az yemeyin sık sık yiyin diye duracak metobolizma amca göreceksiniz gününüzü ...hem bak dedigim gibi meyveyle mutlaka bir iki kaşık yogurtt.. bu arada bugün hastaeye diyetisyen gelmiş dediler git.. dedim ne gidecem onun kadar biliyorum neredeyse.. hazır bir liste var elinde kiloya göre eksiltiyo fazlalaştırıyo.. ne bir tahlil yapıyo nede başka bişey.. valla gitmedim.. millet gülüyo... belki 65 olunca 2 hafta koyumaya almayı düşünüyorum o zaman bir liste için gidebilirim...

varya katıla katıla güldüm okuyunca.. zaten neslinin sana söyledigini söyleyince tam senin dedigini yazacaktım :roflol::roflol:rossdem valla ona hiç vakit daralmıyo.. gittim gekdim şişko hala aynı hiç istifini bozmuyo... du begümde gelsin hele bende bir kilo verim yiyecem ikisinide cig cig...

Sıyah kızz sen neler yedın bugun anlat bakiiim

neler yapmadımki bugün neler :sm_cool::sm_cool:
sabah erken kaldım evden erken cıkyım bir saat yürüdüm... kahvaltım 60 gr kepekli ekmek 30 gr peynir arada diyet bisküvi..
öglen havuçlu bişey vardı yaglı tatlılı yogurtlu nasıl bişeyse sulu köfte mercimek corbası.. köftenin sadece köftesinden aldım 7 yane kadar bir kaç kaşıkda yogurt ekmek hiç yemedim. ara ögün yapamamdım.. bugün iyi beslenemedim valla size döndüm... akşama mercimek patlıcan var...
dur dur daha bitmediiiiiii:sm_cool::sm_cool:
15 dakka yürüfüm eve geldim spor aletim var ona bindim step tahtamı cıkardım bandıllarla calıştım step yaptım.. yer hareketleri göbek basen 250 yanede sopa cevirdim 1 saate denk getirdim.. süperim dimi birde güzel yeseydim....
,neslihan catlıyonmuuuuuuuuuuuuuu... buraya catırdı sesleri geliyo ama :roflol::roflol:
valla nisan 15 ben inşallah 70 olcam.. sonrada neslinin begümün kabusu gerçi şimdide öleyim ama siz o zaman görün bendeki havayı :roflol::roflol:

sen nasılsın bakimmmmmmmmŞeniz

siyahh bir geldin pir geldin bacımm
yaptıklarını okuyunca heveslendim valla çıkarayım bende şu stepperımı hemen :)

siyahh bir geldin pir geldin bacımm
yaptıklarını okuyunca heveslendim valla çıkarayım bende şu stepperımı hemen :)
amanda aman benim güzel gelinim gelmiş Şeniz.. yav keşke gene hepimiz aynı gurupta tolanaydık.. valla zöledim eski günleri... nazcım bismillah dedim bakalım artık iyi kötü gene verecem bu kiloları allahın izniyle :jeyyar:
siyahhh hadi seninle yarışalım :)
bende 15 nisana 56 olayım ne dersin ?

valla nazcım nisan 15 kesin görmem lazım 70 i sadece korkum nisanın ilk haftası erzurumdayım sınavlarım var hafta sonu.. orada ksin yerim hareketde edeme.. onu için şimdiden dikkate tmem gerekliki aldıgım kilo olursa vereyim nisan 15 70 tamamlayayım.. sende olcan tabi 56 olcan dimiii klava: olcan olcan :roflol:
hadi bakalım kıslarrrrrrrrrr bunuda tarih atın bakim ben ni,san 15 de 70 naz 56 olacak...
tarih demişken nesliyede bir tarih attım nazzz. bana şişko dedi kendi ne bakmadan tek tek söledigi herşeyi yedirecem o şişkoyaaaaaa:mymeka::mymeka:

: canım benimde bir an çnce kilo vermem gerek zaten felaket şiş durumdayım ve benim korkumda gelen gidenimin çok olması ve annemlere gittiğimde bir kaç gün kalmam ordayken sağolsunlar yedirdikçe yediriyorlar dolayısyla da verdiğimi kat kat alıyorum
belki seninle yarış yaparsam hırslanır veririm dimi :)
neslihan ıda alırız yarışımıza

evdekilere pilav yapmam lazım şunu üzerine atım gelim.. birazdan içeri girerler eşimde oglumda.

bende kalkıp yemek yapayım tatlım sonrasında da spor yoksa rüyamda görürüm ben 56 yı:)

kızlar ben hızınıza yetişemiyorumm:asigim:senağlama

siyahçım bizim takımı canlandırdın vallahi bir girip çıkıyorum sayfalarca yazılmış
bu gün yediklerimi yazayım
sabah klasik kahvaltı
öğle sadece madensuyu
ev gezmesindeydim tabağımdakilerin çoğunu yedim
akşam yemeği olrak sütlü ekmek yiycem
bu gün 1 saat spor yaptım birde

sen o zamanda annengilden gizli yapıyordun degilmi diyetinin cogunu yanlış hatırlamıyorsam.. anlıyorum sen şimdi taze gelinsin kaydirigubbakcemile3 olacak o kadar giden gelen yemekler ee sen gidecenn.. hadi bakalım gerçi kilondada bişey yok ama .. nazcım valla senslinin kendini kıpırdatacak hali yok.. bıraktım gittim tenbel geldim hala yenbel bu kızzzzlülülülülülülülülülülülü valla şimdilik yazıyorum nisanın ilk haftası cumadan sonra artık yazamam nöbet yerim degişiyor.. şimdi yerimden bilgisayar var arada kaçıyorum ama dedigim tarihden sonra sadece akşamları aranızda olacagım..
anacım sizde canlanın biraz yavvv .. bugün bekledim akşama kadar gelip giden cok azz sadece benlede olmuyor ama.. :çok üzgünüm:

canlandı canlandı ama sizin yüzünüzden püsküüt ten dayak yemezsem iyi
seni sefiyom püsküüt sengözlerimebaksanab

neyse kızlar ben cıkıyorum bugünlük benden bu kadar.. gelmeye calışırım ama sanmıyorum.. iyi bakın kendinize allaha eamnet olun hepinizi kocaman öptümmmmmmmm

siyahçım bende bir oğlan var onun yüzünden evde bilgisayarı açamıyoruz
şimdi komşuya gitti bende buraya geldim yoksa daha çok buraya yazardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…