- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #4.481
bu arada tugbacim allah kavustursin canim
valla bence artik sende halan gibimi yapacan kim gibi yapacaksan biran once yap vakit daraliyo
siyahtan ornek al bak iki hafta sonra 6li rakamlara gecer benden once gicik sinir ooldum zaten 74.900 mus
hanfendi ahanda bana yaklasti bile gicik seyy
canım oncelıkle Allah kavustursun babanı
hem ben 28 mart ıcın soz vermedımkı canım ama sen 28 martda 76 olucam dıye tutturmustunlülülülülülü gorecez bakalımlülülülülülü
halanda ıyı kılo vermıs -tatlicadiarzu-
ozman senıde 2 sene sonra 70 goruruz :roflol::roflol::roflol:
kız çatlak karı vakit bana daralıyoda o dar vakit sana hiç uğramıyo heralde.benim düzenim başlıyo artık.evde yalnızım.misafir geldiğindede boğazımı tutarım artyık.bendeğil sen de örnek al siyahı.inana senin daha çok ihityacın var.
haaa babam içinde çok sağol canım.şimdi p*azara çıkcam.bol maydonmoz alcam.
ben kullandım baya menunumm.. o kadar kilo aldımverdim hiç ilaç kullanmadım zaten carnitin zayıflama ilacıda degil... sporla kulanıyorsun bir müsait zamanda ben sana bilgi vereyim spor yaptıgında mutlaka kullan harika bir ürün ..lcarnitini duymustum ben de ender sarac söylüyodu bi ara düzenli spor yapabilsem ben de alıcamda ..
bu arada kizlar begumle konustum sonunda eve gelmis babasi iyice iyilesmis sonraa kayinvalidesi hastalanmis orda kalmislar daha yeni gelmis eve evle ugrasiyom ama kendimi ve evi toparlayip gelecem dedi haber verim dedim
allah kavuştursun selametle gitsin gelsin.. sıkma canını bak gene gelecekmiş.. halanda dogru yapmış ama o yaşta o kadar kilo valla süper.. ben o yüzden kızıyorum az yemeyin sık sık yiyin diye duracak metobolizma amca göreceksiniz gününüzü ...hem bak dedigim gibi meyveyle mutlaka bir iki kaşık yogurtt.. bu arada bugün hastaeye diyetisyen gelmiş dediler git.. dedim ne gidecem onun kadar biliyorum neredeyse.. hazır bir liste var elinde kiloya göre eksiltiyo fazlalaştırıyo.. ne bir tahlil yapıyo nede başka bişey.. valla gitmedim.. millet gülüyo... belki 65 olunca 2 hafta koyumaya almayı düşünüyorum o zaman bir liste için gidebilirim...kız sibeelll ben unutmadım 28 martı daa.sen ne alemdesin.şimdi babamı yolcu ettik.vallaha çok kötüyüm.o benim yanındayken çok rahattım.neyse 1-2 aya jadar tekrar gelcek nasipse.
sabah halamla konuştum.halam 140 kilo belkiş daha fazlaydı.2 senede 95 kiloya düştü.hedefi 60-70 arasıymış.ben demiştimki aslında hala öncedende bişey yemzdin ama veremiyodun diye.oda dediki.:işte onlar yağ yapmış dedi.şimdi yine öyle yesem dr hemen diyo bişey yememişsin yemeyince vücut yağ depolamış diye diyo.bide sabahları kalkar kalkmaz limonlu su içiyorum.kahvaltıda maydonozu doğrayıp üstüne peynir veya lor koyup limon azda yağla yiyorum dedi.ardaa 1 elma veya başka bi meyva ve yanında 2kaşık yoğurt.öğlen çorba iki kaşık sebze yemeği.akşamda en geç saat 7de yiyomuş.bende yarından itibaren öyle yapcam inşallah.
kız çatlak karı vakit bana daralıyoda o dar vakit sana hiç uğramıyo heralde.benim düzenim başlıyo artık.evde yalnızım.misafir geldiğindede boğazımı tutarım artyık.bendeğil sen de örnek al siyahı.inana senin daha çok ihityacın var.
haaa babam içinde çok sağol canım.şimdi p*azara çıkcam.bol maydonmoz alcam.
Sıyah kızz sen neler yedın bugun anlat bakiiim
amanda aman benim güzel gelinim gelmiş Şeniz.. yav keşke gene hepimiz aynı gurupta tolanaydık.. valla zöledim eski günleri... nazcım bismillah dedim bakalım artık iyi kötü gene verecem bu kiloları allahın izniyle :jeyyar:siyahh bir geldin pir geldin bacımm
yaptıklarını okuyunca heveslendim valla çıkarayım bende şu stepperımı hemen :)
siyahhh hadi seninle yarışalım :)
bende 15 nisana 56 olayım ne dersin ?
canım benimde bir an çnce kilo vermem gerek zaten felaket şiş durumdayım ve benim korkumda gelen gidenimin çok olması ve annemlere gittiğimde bir kaç gün kalmam ordayken sağolsunlar yedirdikçe yediriyorlar dolayısyla da verdiğimi kat kat alıyorumamanda aman benim güzel gelinim gelmiş Şeniz.. yav keşke gene hepimiz aynı gurupta tolanaydık.. valla zöledim eski günleri... nazcım bismillah dedim bakalım artık iyi kötü gene verecem bu kiloları allahın izniyle :jeyyar:
hoşbuldum bitanemm utandırma beni
bende çok özledim valla zaten nickini görür görmez atladım takıma
inşallah vereceğiz tatlım bende felaket durumdayım çünkü
valla nazcım nisan 15 kesin görmem lazım 70 i sadece korkum nisanın ilk haftası erzurumdayım sınavlarım var hafta sonu.. orada ksin yerim hareketde edeme.. onu için şimdiden dikkate tmem gerekliki aldıgım kilo olursa vereyim nisan 15 70 tamamlayayım.. sende olcan tabi 56 olcan dimiiiklava: olcan olcan :roflol:
hadi bakalım kıslarrrrrrrrrr bunuda tarih atın bakim ben ni,san 15 de 70 naz 56 olacak...
tarih demişken nesliyede bir tarih attım nazzz. bana şişko dedi kendi ne bakmadan tek tek söledigi herşeyi yedirecem o şişkoyaaaaaa:mymeka::mymeka:
evdekilere pilav yapmam lazım şunu üzerine atım gelim.. birazdan içeri girerler eşimde oglumda.
sen o zamanda annengilden gizli yapıyordun degilmi diyetinin cogunu yanlış hatırlamıyorsam.. anlıyorum sen şimdi taze gelinsin kaydirigubbakcemile3 olacak o kadar giden gelen yemekler ee sen gidecenn.. hadi bakalım gerçi kilondada bişey yok ama .. nazcım valla senslinin kendini kıpırdatacak hali yok.. bıraktım gittim tenbel geldim hala yenbel bu kızzzzlülülülülülülülülülülülü:
canım benimde bir an çnce kilo vermem gerek zaten felaket şiş durumdayım ve benim korkumda gelen gidenimin çok olması ve annemlere gittiğimde bir kaç gün kalmam ordayken sağolsunlar yedirdikçe yediriyorlar dolayısyla da verdiğimi kat kat alıyorum
belki seninle yarış yaparsam hırslanır veririm dimi :)
neslihan ıda alırız yarışımıza
bende kalkıp yemek yapayım tatlım sonrasında da spor yoksa rüyamda görürüm ben 56 yı:)
valla şimdilik yazıyorum nisanın ilk haftası cumadan sonra artık yazamam nöbet yerim degişiyor.. şimdi yerimden bilgisayar var arada kaçıyorum ama dedigim tarihden sonra sadece akşamları aranızda olacagım..kızlar ben hızınıza yetişemiyorumm:asigim:senağlama
siyahçım bizim takımı canlandırdın vallahi bir girip çıkıyorum sayfalarca yazılmış
bu gün yediklerimi yazayım
sabah klasik kahvaltı
öğle sadece madensuyu
ev gezmesindeydim tabağımdakilerin çoğunu yedim
akşam yemeği olrak sütlü ekmek yiycem
bu gün 1 saat spor yaptım birde
sende kendine iyi bak canımŞenizneyse kızlar ben cıkıyorum bugünlük benden bu kadar.. gelmeye calışırım ama sanmıyorum.. iyi bakın kendinize allaha eamnet olun hepinizi kocaman öptümmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?