Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oo nasılsın nukeraaaayyy.gel artrık yawww.kaç kilosun kilo aldınmı hiç.

iyiyim canım aklım hep sizde inan ilk fırsatta giriyorum buraya
kilo almadım canım vermedimde
senin kızının doğumgünü ne zamandı hedeflediğin kiloya ulaşabilcekmisin o güne kadar

slm kilzar ... bu sabah arabamiz bozuldu cekici cagir bekle derken oglen oldu ....oglen kizimi okuldan aldim atesi cikmis hasta ionunla ilgilendim bu aksam 7 de doktordan rdv aldim anca baska yer yokmus onu goturcem az sonra ... bana gelince sabah 1 saat yurudum kahvaltida cay 2 dilim kepek ekmegi tere yag oglen salata icinde ton baligi makarna zeytin yagli aksmada yine salata yumurta ve pancarli aksma 7 den sonra bisey yemiycem sadece elma olur demi elma yoksa yasakmi ????.gece gelmeye calisrim simdilik by

Eylülcüm geçmiş olsun kızına canım
Allah şifa versin

akşam 7 den sonra elma yiyebilirsin ben bazen çok acıkırsam meyve yada küçük kase yoğurt yiyorum

kiz akilli benim vakitle isim olmaz benim oyle bir sorunum yok hayatimda 68 kiloyu hic gormedim onu gorsem yeter bana
yaza dugune daha cooook var sen sozunu tut once bana bakacagina
hihoyyyt

işte senin sorununda bu.kendini beğeniyor gibi görünmen.buyüzden mesafe katedemiyon.aslında için içini yiyo demi.için içini yerken sen de yemek yiyon tabii.
bak busefer güzel konuşcam gel dostum elimi şöyle bi omuzuna atayım.:içelim::içelim:
hatayı nerde yaptığımızı anladınmı.siyahında dediği gibi ayyh sabh ymedim akşam yemem demeyle kilo gitmiyo.evet baskülde ibre oynuyo ama malesef su gidiyo.yağlar kene gibi daha da çok yapışıyo ozaman.tecrübeyle sabit.ben 10 gün önce 77yi bile gördüm beee.ama nolduuuu.hooppp normal yemetye başlayınca aynen geldi.oozamn napıyoruz.az sık yiyoruz.
ben az önce pazradan 1 kilo gelincik otu aldım.yıkayıp 1 denmedini yarım demette maydonoz 1 domates doğradım.yarımda limon sıkıp yedim .bundan sonra akşam sadece salta ve yoğurt yiycem.yarın sabah kızımı kursa götürüken kahvaltımı yapcam saat 7:30 gibi.en azından 1 dilim kepek ekmeğine peynir koyup bitki çayıyla içicem.bakalım nolcak.bence sende bi program yaappp ciciiimmm.kız kayın baban oy kullanmıyacakmıı.gelsşn artıkk.pamuk tarlası yokmu.gitsin pamuk mu ekecek toplayacakmı ne yapacaksa yapsın.

iyiyim canım aklım hep sizde inan ilk fırsatta giriyorum buraya
kilo almadım canım vermedimde
senin kızının doğumgünü ne zamandı hedeflediğin kiloya ulaşabilcekmisin o güne kadar

kızımın doğumgünü 22 nisanda canım yaa. nerde ilk baştaki hibi yağsız tatsız tuızsuz yeseydim şimdiye çooooktaaan bitmişti.ama nefis işte.tutamadım şu pis boğazımı.hedeflediğim jkiloya ulaşmama belki ama 7 li rakamlara düşcem inşallah.odas yeter.53 gündür babam vardı.hep bişeyler yapıp ister istemez yedim.aslında babm yapma ,hepimize zararlı dedi ama yazık onuda şişirip gönderdim.abimler çok kızcaklar bana.ama evde misafir olunca bide annem olmayınca üstüne daha fazla düşüyo insan.neyse artık haziranda da pişman olmamak için ipin ucunu sıkı tuıtsam iyi olcak çünkü.:Saruboceq:

canım hemşom çok ama çok geçmiş olsun.
ya bişey dikkatimi çekti.sen nekaa çok pancar yiyon.evet çok sağlıklı ama şekerin hammaddesi yaaa.ben geçenlerde zor içiyodum sabha suyunu.üstelik başka meyve ve sebzelerle karıştırmama rağmen.allah aşkına napıyon ne ediyon. geçen de bi arkadaşım dediki.pancarı az suda haşlayıp rendeliyolarmış.üstünede sarımsaklı yoğurt çok ama çok güzel oluyomuş.ama kafamda bi türlü şekillendiremedim.bide burda pancar 500-1 ytl iken şimdi kilodu 6-7 ytl oldu.dolayısıyla pek tercih edemedim.hadi gııı bi anlat .

neyse arkadaşlar.şu kızım uyumafdan dua ezberlerini ve cüzünü bi okutayım.bide kız çocuğu olanlara soruyorum... hani atına yapan gaz çıkaran acuıkınca ağlayan bi bebekler varya.onların fiyatı özelliği gibi konularda haberiniz bilginiz varmı.kızm kurana geçince lacam diye söz verdimde.şimdiden araştırayım dedim.

Tubacım sen çok azimlisin boğazınıda tutabiliyosun :lepi:
önünde çeşit çeşit yemekler olsa bile yemeden kalkabiliyorsun devam et böyle canım başarıcağından eminim ben :hooray:
Allah kavuştursun babanıda yolculamışsın çok zor gelmiştir sanada
neslihanın kayınpederi gitmedimi daha CADIARZUbaşka çocukları karısı evi işi yokmu bu adamın yaw

merhaba hanımlar geçmişi okudum şimdi yediklerimi yazim
sabah:klasik kahwaltı 2dilim ekmekle
ara:5tane çubuk kraker
öğlen:yarım tabak sulu köfte,1dilim ekmek
ara:1portakal 1kaşık yoğurt
akşam:1tabak yoğutlu semizotu
bukadar kızlar busaatten sora belki bi elma yerim hepinizi öpüyorum

senin kızın kaç yaşında
kuran okumasınımı öğretiyosun MAŞALLAH MAŞALLAH

BENİM KIZIZM VAR AMA BEBEKLE OYNAMA YAŞI GEÇTİĞİ İÇİN BİLEMİYCEM ÖZELLİKLERİNİ

tugba bizim burda pancarlar haslanmis hazir satiliyor internete arastirdim 100gm 35 bilemedin 40 kalori varmis o yuzden yemekten cekinmiyom zaten oglen aksam salata yicem bu hafta zaten oglenleri devamli yiyordum ama .... bi tabak salatada ne kalori olurki bol yesilik yumurta veya ton baligi veya pancar iki dilim kepek ekmekle yiyorum abskada bi sey yemiyorum zaten

kilolar yapisti gitmiyo nukeray cevabin icin tsk acikirsam elma yicem gece ..... 3 ayim kaldi 10 kilo daha verebilsem ii olacak bakalim yilmak yok artik

canım ben kalori açısından sormadım pancarı.tatlımsı tatlımsı olmuyomu tadı nasıl diye sordum. ya çok az besleniyosun bencee.kilo vermen durunca bazan dahada azaltman gerekecek.ozamn napmayı düşünüyosunki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…