• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

regliydim canım o yüzden veremedim sanırım daha dogrusu öyle gözüktü..
cünkü bugun baktım 65.1im delikafadulden
ben zaten yediklerimi hep yazmaya calısıyorum daha iyi oluyo hem bi çekince cok yemiyim yazıcam diye :D
himm anladim canim yok sen bu kkonunda cok hassasin zaten
neyse artik bu hafta senden en az bir kilo gider ozaman cok sevindim adina canim

gunaydın neslıhan

2 kase ben 3 kase kızım ıctı ayol aaaa............

bu hafta regl dönemı acayıp şişim ama 79 ym şiş oldugum halde....bol su ıcıyorum ve bıtkı cayı....cumaya en fazla 500 gr verırım söyleyım bak ama hava guzel olursa aksamları yuruyunce cok ıyı gelıyor...
gunaydin canim
tamam tamam kizma dedim uc kase ictiyse cok icmissin
kiz ne aaaa yok oyle yemek bundan sonra tututn bogazinizi ben anlamam
hii u arada 500 gr yetmez haberin olsun bal haftanin basindayizz sende motive ol siki diyete basla en az bir kilo gitsin giris parayla en az bir kilo vermessen olmaz oldumuu

[tamam tamam kizma dedim uc kase ictiyse cok icmissin
hii u arada 500 gr yetmez haberin olsun bal haftanin basindayizz sende motive ol siki diyete basla en az bir kilo gitsin giris parayla en az bir kilo vermessen olmaz oldumuu[/I][/QUOTE]

hahaha benım elımde olsa hepsını bır haftada verıcemde haftada bır kılo cok fazla degılmı yaa bu arada?

[tamam tamam kizma dedim uc kase ictiyse cok icmissin
hii u arada 500 gr yetmez haberin olsun bal haftanin basindayizz sende motive ol siki diyete basla en az bir kilo gitsin giris parayla en az bir kilo vermessen olmaz oldumuu[/I]

hahaha benım elımde olsa hepsını bır haftada verıcemde haftada bır kılo cok fazla degılmı yaa bu arada?

yok kiz ne fazlasi en sagliklisi bu canim tabi daha fazlada verebilirsin bu senin elinde sen simdi yeni basliyorsun emin ol kendini tutarsan iki kilo bile verbilirsin ama sen bilirsin tabiki

canim neden okadar izin istiyorsun
hic gelmiyecekmisin yoksa diyettenmi cikacaksin istersen seni mezun edelim svermiyorsan kilo ama herzamn burda ol yanimizda paylasimda bulun yine ayni devam edelim ama mezun olmus olaak kilonu korumak icin yanimizda olursun yine hep
ne dersin tabi sen bilirsin yine yok ben yarismada kalim yine her hafta kkilomu bildirim dersen kesinlikle kabulumdur ha yanlis anlama sen bu takimin olmassa olmazlaridansin ona goree
sen dusun fikrini soyle guzelim yine izin istersen izin senindir sen bu takimin medari iftarisin cunkuu

canım benim çok teşekkür edrim düşüncen için ara vermek istememdeki sebeb bu aralar yapamıyorum inan rejim sitresinden biraz çıkmak istiyorum
burda olmak istiyorum tabiki
hedefledigim kiloma inmek istiyorum sadece bir süre kilo bildirimine giirmek istemiyorum okadar hem dikkat etmeyip hemde bildirimde bulunmam gerekmesini çok stres yapıyorum
gelecek olan misafirlerim var onlarıda bu arada atlatıyım sonra devam
yine paylaşımda bulunurum kabul etmezseniz çıkcam
yoksa yarışma dışında olmak istemiyorum tamamen

canım benim çok teşekkür edrim düşüncen için ara vermek istememdeki sebeb bu aralar yapamıyorum inan rejim sitresinden biraz çıkmak istiyorum
hedefledigim kiloma inmek istiyorum sadece bir süre kilo bildirimine giirmek istemiyorum okadar hem dikkat etmeyip hemde bildirimde bulunmam gerekmesini çok stres yapıyorum

tamam canim ozaman paylasimda bulun ama cuma gunleri seni ayni kilda yazim izinli ol oldumuu
seninde benimde su misafirlerin bitmedi gitti valla ne yapalim bizimde sansiniz boyleymis

kizlar benden bu kadar eger vaktim olursa yine gelirim gidim islerimi halledim simdi babamda kalkar yakalanmiyak sunun basinda hic sevmiyor cunkuu
neyse hadi hepinize iyi gunler
bu arada bende birseyler yemedim gidimde kahve icim oglen corba yaptim bir kasede corba icerim aksama allah buyuk

neslihancım çok teşekkür edrim inan kendi halime kalsam çok rahat yapabiliyorum ama imisafirlerle olmuyor bugünde baya kalabalık misafirlerim var iftara gelcekler bana bu hafta hep doluyum inş fazla kilo almam

Merhaba kızlar
sabah kızımı okula bıraktım sonra markete ugradım alısverıs yaptım, onları yerlestır falan derken anca geldım, bu sabah erkencısınız kızlar bırazdan gecmısı okuyacagım...
daha agzıma bırsey almadım kahve ıcerım bırazdan-tatlicadiarzu-

Haysem kız tamam ızınlı ol ama fırsat buldukca gel buraya paylasımda bulun canım
bızlerı yalnız bırakma alıstık sana:teselli:

kizlar benden bu kadar eger vaktim olursa yine gelirim gidim islerimi halledim simdi babamda kalkar yakalanmiyak sunun basinda hic sevmiyor cunkuu
neyse hadi hepinize iyi gunler
bu arada bende birseyler yemedim gidimde kahve icim oglen corba yaptim bir kasede corba icerim aksama allah buyuk

kız sabah kahve oglen corba ıcersen aksamı dusunemıyorum-tatlicadiarzu- aclıktan masada ne varsa yersın heralde:roflol::roflol:

slm hepinize bu sabah yine 1 saat yuruyusumu yaptim sonra kahvaltimi guzel yaptim saat 10 gibi o yuzden oglen sadece yogurt ve bir meyve yerim ya elma ya muz simdilik bu kadar... haysem izinin kulan yine gel senin cizelgeye bakip hirslananlardanim ona gorea.s.izini haketin sen ......

sabah yedıklerım
1dılım ekmek 12 puan
peynır 1 puan
domates 10 puan
arada mandalına 9 puan
toplam 32 oldu-tatlicadiarzu-

neslihancım çok teşekkür edrim inan kendi halime kalsam çok rahat yapabiliyorum ama imisafirlerle olmuyor bugünde baya kalabalık misafirlerim var iftara gelcekler bana bu hafta hep doluyum inş fazla kilo almam
kiz ne tesekuru sende dedigim gibi sen nasil istersen oyle olsun canimama bir sartla tabiki kilo almak yok sonra paylasimdada bulun ondan sonrda nezaman yaparsan yap bildirimini tamamami canim opuldun
kız sabah kahve oglen corba ıcersen aksamı dusunemıyorum-tatlicadiarzu- aclıktan masada ne varsa yersın heralde:roflol::roflol:

kiz zaten sbah kahve ictim oglende lapa yedim lapa yapmaya karar verdim son anda dunku yediklerim beni fena sucluluk duygusuna itti oyuzden acisini bugun cikartacam lapayla ne yapim anliyacagin lapa yedim aksamda lapa yiyecegimm canim yemin ettim bozmam korkma

lapami
canim lapa pirincten yapiliyo iki gunluk sok diyet oluyo kendileri
bir bardak pirince uc bardak su koyup pisriyorsun sonrada her ogun iki gun boyunca onu yiyorsun meyve felan yiyebilirsin yag tuz yok iki kilo lkaybediliyo en cok fakat ben bir gun yapiyorum vede sonucunu cok guzel aliyorum soyle benim verdigim kilolarin yarisi lapa sayesindedirr

vay be
supermıs yaa...yanında yogurt falan serbestse ben hergun yerım valla hahhaa:)

ama bayagı oluyordur ondan dımı 1 bardak pırıncten cok cıkar cunku....pekı ödem mı atıyorsun yoksa metobalızmayla alakası varmı?

vay be
supermıs yaa...yanında yogurt falan serbestse ben hergun yerım valla hahhaa:)

ama bayagı oluyordur ondan dımı 1 bardak pırıncten cok cıkar cunku....pekı ödem mı atıyorsun yoksa metobalızmayla alakası varmı?

canim bencede super ama yogurt serbest degil ama ben yiyorum yinede gdiyo
odem atiyorum canim genelde regl zaaninda yapiliyo ama ben onceden her persembe yapardim simdi artik fazla yapmiyirum arada cunku artik tijsindim diyebilirim ben zaten uzun sureli diyetler yapamiyorum benim icin oyuzden bu iyi bir gun superr tavsiye ederim canim sende dene istersen bu hafat

Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....

9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html

Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Back