- Konu Sahibi Pinarbartu
- #3.481
günaydın destina.nasılsın canım.diyet nasıl gidiyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar ben tost yedim biraz öncee çok canım istemişti karışık tost
selam arkadaşlar yeni ve güzel bir diyet listesi buldum.yakın bir arkadaşım bu listeyle 98 kilodan 65 kiloya düştüğünü ve tekrardan almadığını belirtti.ve bu kiloya 4 ay gibi bir sürede düşmüş.liste aynen şu şekilede 1 hafta boyunca sadece meyve yiyorsun sınırsız.sonra bir hafta ara sonra tekrar devam.benimle bu diyeti denemek isteyen arkadaşları diyet listesi sınırsız meyve diyetine bekiliyorum.:lepi:
:roflol::roflol::roflol:hayırlı sabhlar arkadaşlar.sabah 5e 10 kala kalktım.lavmanı hallettim ama bide bana sorun tutamadım ya ben onu içerde fazla.neyse .ses olmasın diye mecbur sekziden sonraya katı sebze ve meyvelerin suyunu sıkıp içmeyi bırakmıştım.az önce yapıp içtim.ııyyy ıyyyyy ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy küsbenin kokusunu biilen varmı bilmiyom.kendimi aynı ahırda küsbenin içinde sandım.ayy bide çook tatlı bu yaa .sabah sabah şerbet ieçr gibi.inşallah 1 haftada tatlıdan tiksinirim busayede.nede olsa şekerin hammamddesi şeker pancarı değilmi.
Kız bır hafta boyunca sadece meyve yenılırmı kahvaltı, yada corba, salata falan olmadan...selam arkadaşlar yeni ve güzel bir diyet listesi buldum.yakın bir arkadaşım bu listeyle 98 kilodan 65 kiloya düştüğünü ve tekrardan almadığını belirtti.ve bu kiloya 4 ay gibi bir sürede düşmüş.liste aynen şu şekilede 1 hafta boyunca sadece meyve yiyorsun sınırsız.sonra bir hafta ara sonra tekrar devam.benimle bu diyeti denemek isteyen arkadaşları diyet listesi sınırsız meyve diyetine bekiliyorum.:lepi:
Slm kızlar
bu hafta 3. olmusuz a.s. kılo veren arkadasları tebrık edıyorum
herhafta ılk 4 de olmak guzel
ben bu sabah guzel bır haftasonu kahvaltısı yaptım-tatlicadiarzu-
ama aksam fazla bırsey yemıcem-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol:
kızzz kılo vermek ugruna neler yapıyoruzlaelaelaelaelae
ınsallah bu cektıgın ezıyetler bosa gıtmez canım-tatlicadiarzu-
canım öncelikle şunu belirteyim ben bunu kesinlikle kilo verme amaçlı yapmıyorum.çünkü bundaki kilonun çoğu su kaybı olur.yapış sebebim karaciğerimi temizlemek için.karaciğer yağlanmam var].nisan başı dr.kontrolüm var.geçen seneden beri hep niyetleniyodum bi türlü yapamadım.bu seferde caymamak için 1 hafta öncesinden herşeyimi hazırladım.böbreklerimde de ağrı oluyo .bu vesileyle geçer inşallah.benim tanıdığım bi çok sağlıklı zayıf kişilerde yapıyo bunu.a.s
kız sibel bide biz seni tebrik edelim artık hadi kilo olarak verde.anam neslihanla ikkiniz gr.gidiyo.
slm kizlar anam suanda gezmedeyim ordan girdim
ne var ne yok bakalim
kiz tugba nasil ama veredigim kiloyu begenmissin sende gel benim gibi kostur kizim anca verirsin sen zaten iyi verdin bu hafta oyle oturuyon su isi spora dokup zayiflamaya ne dersin artik benden korkun pazartesinden itibaren yuruyuse gidecem hahaha sende bence oturup oturup yutusturacagina git yuru ne dersin