Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dünün menüsü
sabah: 1 kase çorba 2 dilim ekmek
öğlen 2 kaşık pilav 4 kaşık sac kavurma ve turşu
akşam 2 dilim pizza
ara öğünlerde toplamda avuç içi kadar leblebi yedim
şuan ki kilom 64.8

Merhaba sali günü katıldım gruba 79 ile bugün 78.7 güncel.
Sabah kahvaltı bir dilim ekmek bir salatalık yarım domates 3 adet sucuk sade detoks çayı
Leslie 30 dk yaptım kahvaltı sonrası

***14.TAKİM 695.Etap***

bircocuklu (61/60.8/0.2/%0.33)
almora34 (63.1///%)hamilelik nedeniyle izine ayrıldı
Mirjam (73.3///%)
SchonerDuft (67.8///%)
Nurdeva (65.7/65.5/0.2/%0.30)
black cat (74.5///%)

14.Takım Ortalamasi:

Kusura bakmayin nihayet gelebildim bugun kizimin kontrolleri felan vardi
Neyse kilom sabit malesef

***14.TAKİM 695.Etap***

bircocuklu (61/60.8/0.2/%0.33)
almora34 (63.1///%) hamilelik nedeniyle izine ayrıldı
Mirjam (73.3///%)sabit
SchonerDuft (67.8///%)sabit
Nurdeva (65.7/65.5/0.2/%0.30)
black cat (74.5///%)

14.Takım Ortalamasi:

Ayy Trabzon guzeldir he gule gule oturun kuzum bende pandemi falan ama guzel is yaptim yaz insallah önümüzdeki yaz daha güzel isler yaparimay kilo vermem gerek ya

Selam .. Bende gruba katılmak istiyorum daha öncede denemiştim bir grupta olmayı ama başaramamıştım ... boy 1.65 kg 79.5 ve arkadaşlar ben diyete 2.nisan da 107 ile başlamıştım
Bildirim aldim , katilmak isti yorum, nasil basliyoruz ?
Bilgi alabilir miyim takıma girmek için ne yapmak lazım sonrası nasıl devam ediyor
Banlıydım bildirim gelmiş bende o aralar misafir olarak sizi takip ediyordum katılsam mı katılmasam mı diye
Bende zayıflamak istiyorum 7 kilo fazlm car nasıl verebilirim ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz
7 kilo fazlam var nasıl verebilirim ? 2 ayda
Kizlar bizim takimda uye sayisi tamamlandi 13. Takumdan büyük bi heyecanla bekleniyosunuz linke tiklayip gidebilirsiniz

Kahvaltı 1 yumurta domates salatalık peynir
Öğle yemeği 1 dilim tahıllı ekmek ile domates
Akşam yemek yapamadım oğlum diş çıkarma döneminde çok huysuzdu bugün dışardan söylemek zorunda kaldık o yüzden biraz bozdum ama kalori sınırını aşmadım ama telafi edicem inşallah
Ara öğün 1 yeşil elma ve yeşil çay tükettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…