- 15 Eylül 2020
- 65
- 81
- 3
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.841
Çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlığınıza kavusursunuzçok geçmiş olsun umarım sonuçlar negatif çıkar dualarım sizinle.
Bilgi alabilir miyim takıma girmek için ne yapmak lazım sonrası nasıl devam ediyorTakım arkadaşları aranıyor.....
Bende zayıflamak istiyorum 7 kilo fazlm car nasıl verebilirim ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuzAllah beterinden korusun ne diyeym60nereeee 75 nereeeee
7 kilo fazlam var nasıl verebilirim ? 2 aydaTakım arkadaşları aranıyor.....
Benim turşu guzel olmus yaz turşusu sıcak suyla kurulan var ya onu denediydimbnm.tursumu.annem yaptidigerlerini de halletmstm bi kış twmizligi kaldi onuxa yapmicam
Tek yumurta mi kahvalti icin
Ayy Trabzon guzeldir heAynen öyle şükret bencebi ara bende 60 kiloyken ağlıyodum buralarda şimdi 69 görsem 69 göbek atarım
Ya 59 kilosun ve ağlıyosun cıldırıcammbende özledim kuzum valla ☺ Taşındık biz trabzondayız artık eşimle beraberiz cok sükür sen neler yapıyosun nasılsın
Selam .. Bende gruba katılmak istiyorum daha öncede denemiştim bir grupta olmayı ama başaramamıştım ... boy 1.65 kg 79.5 ve arkadaşlar ben diyete 2.nisan da 107 ile başlamıştım
Bildirim aldim , katilmak isti yorum, nasil basliyoruz ?
Bilgi alabilir miyim takıma girmek için ne yapmak lazım sonrası nasıl devam ediyor
Banlıydım bildirim gelmiş bende o aralar misafir olarak sizi takip ediyordum katılsam mı katılmasam mı diye
Bende zayıflamak istiyorum 7 kilo fazlm car nasıl verebilirim ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz
Kizlar bizim takimda uye sayisi tamamlandi 13. Takumdan büyük bi heyecanla bekleniyosunuz7 kilo fazlam var nasıl verebilirim ? 2 ayda
Ben saglik sorunlarim yuzunden diyet yapamadim ama bu hafta Allahin izniyle cok iyi olcakBu hafta da sonuncu olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?