• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Akşam yemeği bir kase erişteli mercimek çorbası yanında 3 yemek kaşığı yoğurt. Meyve yemedim bugün kalori saymaya başladım tekrar su an daha doldurmadım günlük miktarı

Günaydın 78.7 güncel kilo
Kahvaltı bir dilim ekmek haşlanmış yumurta detoks çayı yarım domates bir orta boy salatalik 15 dal maydanoz az örgü peyniri

günaydın kızlar...
bu sabah tartıldım. 7600 den 7200 e düşmüşüm tam anlamıyla diyete giremesem de yediklerime dikkat etmenin faydası sanırım inşallah devamı gelir bir düzen oturturum kendime. günlük 2 litre su içmeye gayret ediyorum. bitki çayı içiyorum. asansör kullanmıyorum sabah öğle akşam işyerinde 3 kat inip çıkıyorum. evim yakın olduğu için yürüyorum ama uzun yürüyüşlere henüz çıkmaya başlayamadım. ev iş çocuk derken yürüyüş ve spor için henüz kendime zaman ayarlaması yapamadım.

Ben de dahil olsam mı davet bildirimi ile bir anda aklım karıştı :) 5 aylık bebeğim var ve 20 kilo fazlam : ((((
Nasıl katılım şartları neler yapılıyor, bilgi alabilir miyim?

4 aylık ta bende var ama biz diyet yapamayız herhalde ancak sağlıklı beslenebilir benimde 20kg fazlam var ,😔

Dün kahvaltı: 2 dilim peynir 3 zeytin biraz domates bir çay kaşığı bal. 1 dilim ekmek
öğlen 4 kaşık makarna turşu
Akşam : 1 kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek 2 kaşık pilav 4 kaşık sac kavurma

günaydın kızlar...
bu sabah tartıldım. 7600 den 7200 e düşmüşüm tam anlamıyla diyete giremesem de yediklerime dikkat etmenin faydası sanırım inşallah devamı gelir bir düzen oturturum kendime. günlük 2 litre su içmeye gayret ediyorum. bitki çayı içiyorum. asansör kullanmıyorum sabah öğle akşam işyerinde 3 kat inip çıkıyorum. evim yakın olduğu için yürüyorum ama uzun yürüyüşlere henüz çıkmaya başlayamadım. ev iş çocuk derken yürüyüş ve spor için henüz kendime zaman ayarlaması yapamadım.
Normal den fazla hareket edince bile insan kilo vermeye basliyo gerçekten cok farkediyo
Dün kahvaltı: 2 dilim peynir 3 zeytin biraz domates bir çay kaşığı bal. 1 dilim ekmek
öğlen 4 kaşık makarna turşu
Akşam : 1 kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek 2 kaşık pilav 4 kaşık sac kavurma
Biraz fazla olmus sanki ogle makarna aksam pilav

Normal den fazla hareket edince bile insan kilo vermeye basliyo gerçekten cok farkediyo
Ben hareket etmek istiyorumda işyerinde oturarak çalışıyorum. akşam eve gidince yemek yap mutfağı toparla. 2 yaşında kızım var onunla ilgilenmek derken çabuk yoruluyorum. biraz skolyozum var birde doğumdan sonra kilo eklendi belim ağrıyor ayak bileklerim şişiyor kalakalıyorum. çocuk emmeyi bıraktı ama geç yatıyor geç kalktığı için uyumadan öncede savaş veriyoruz.gecede en az bir defe su içmek için kalkıyor. geri kendi kendine uyuyamıyor. Haliyle uykusuzluk yorgunlukta var. kilo versem biraz daha enerjik olurum hayatımı biraz daha düzene sokarım diye düşünüyorum.

bugün elma detoksumun 4. günü. günde 3adet elma, 1 kase yoğurt, 1 bardak kefir, bol yeşillikli lorlu salata var programda. cumartesi sabah tartılıp 5 günlük sonucumu yazarım :)

Bende katılmak isterim

Cnm 13. Takima gidebilirsin bizim takim doldu ne yazikki ❤️ ordan da sizi bekliyolar 🤩

Cnm 13. Takima gidebilirsin bizim takim doldu ne yazikki ❤ ordan da sizi bekliyolar 🤩
Tamam teşekkür ederim

Back