- Konu Sahibi Pinarbartu
- #339.801
Şuan çok acıktım ama yiyemem güzel ve temiz beslendim bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her gun o saatte uyanip yuruyuse gidiyorum tatlim bu arada izin aldigim kiloma cok cok az kaldi bi ara listeye gireyimde mezun olayimGünaydın kizllaaarrrrr ❤ gunaydin dedigime bakmayin 6 bucujta uyandım
Bnm icin cok anormal bi saatti hadi sende mezun olda cik aradanBen her gun o saatte uyanip yuruyuse gidiyorum tatlim bu arada izin aldigim kiloma cok cok az kaldi bi ara listeye gireyimde mezun olayim
Ben de dahil olsam mı davet bildirimi ile bir anda aklım karıştı :) 5 aylık bebeğim var ve 20 kilo fazlam : ((((
Nasıl katılım şartları neler yapılıyor, bilgi alabilir miyim?
Normal den fazla hareket edince bile insan kilo vermeye basliyo gerçekten cok farkediyogünaydın kızlar...
bu sabah tartıldım. 7600 den 7200 e düşmüşüm tam anlamıyla diyete giremesem de yediklerime dikkat etmenin faydası sanırım inşallah devamı gelir bir düzen oturturum kendime. günlük 2 litre su içmeye gayret ediyorum. bitki çayı içiyorum. asansör kullanmıyorum sabah öğle akşam işyerinde 3 kat inip çıkıyorum. evim yakın olduğu için yürüyorum ama uzun yürüyüşlere henüz çıkmaya başlayamadım. ev iş çocuk derken yürüyüş ve spor için henüz kendime zaman ayarlaması yapamadım.
Biraz fazla olmus sanki ogle makarna aksam pilavDün kahvaltı: 2 dilim peynir 3 zeytin biraz domates bir çay kaşığı bal. 1 dilim ekmek
öğlen 4 kaşık makarna turşu
Akşam : 1 kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek 2 kaşık pilav 4 kaşık sac kavurma
Ben hareket etmek istiyorumda işyerinde oturarak çalışıyorum. akşam eve gidince yemek yap mutfağı toparla. 2 yaşında kızım var onunla ilgilenmek derken çabuk yoruluyorum. biraz skolyozum var birde doğumdan sonra kilo eklendi belim ağrıyor ayak bileklerim şişiyor kalakalıyorum. çocuk emmeyi bıraktı ama geç yatıyor geç kalktığı için uyumadan öncede savaş veriyoruz.gecede en az bir defe su içmek için kalkıyor. geri kendi kendine uyuyamıyor. Haliyle uykusuzluk yorgunlukta var. kilo versem biraz daha enerjik olurum hayatımı biraz daha düzene sokarım diye düşünüyorum.Normal den fazla hareket edince bile insan kilo vermeye basliyo gerçekten cok farkediyo
Bende katılmak isterim
Tamam teşekkür ederimCuma Zayıflama Yarışması - 13. Takım
Kızlar kızlar hemen paylaşım alanına koşun. Bireysel sıralama listesini paylaştı @seaBahAR cım veeeee hepimiz güzel yerlerdeyiz. :KK68::KK24::KK24: Hadi herkes bi koşu inceleyip gelsin :KK71: Nereye bakcaz canımwww.kadinlarkulubu.com
Cnm 13. Takima gidebilirsin bizim takim doldu ne yazikki ❤ ordan da sizi bekliyolar