Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim kilomda çok iyi hatta zayıfım baya ama neden bilemiyorum gözüme yağlardan dolayı kilolu geliyorum.. yok mu bunun çözümü daha sık beden olmak için

***14.TAKİM 695.Etap***

bircocuklu (61///%)
almora34 (63.1///%)hamilelik nedeniyle izine ayrıldı
Mirjam (73.3///%)
SchonerDuft (67.8///%)
Nurdeva (65.7///%)
black cat (74.5///%)

14.Takım Ortalamasi:

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar
Kahvaltı 1 yumurta, 1 dilim tahıllı ekmek, domates, peynir, yarim salatalık
Öğle yemeği 3 yemek kaşığı yoğurt, bir tutam dereotu, minik bir parca cigkofte
Akşam yemeği 1 yumurta ve 1 kaşık yulafla omlet, domates, bir dilim tahıllı ekmek
Arada yarim muz, yarim mandalina yedim

Akşam yemeği bir tabak mantı ile kalori sınırımı doldurdum. Bugün 8000 adım attım hava yağmurlu diye dışarı çıkamadık.

Sabah kapya biber mantar ve kaşar tavada yaptım yanına domates maydanoz
Öğle sütlü kahve 3 hurma fıstık
Akşam patlıcan yemeği 2 kaşık bulgur pilavı salata 2 kaşık sütlaç

Gece gece uykusuz bir ben bırakayım buraya. Eşimde covid olma ihtimali var.atesini düşüremiyoruz. 3. Günde öksürük de arttı. İşe gidemiyorum.bende var mı onu da bilemiyorum.yarın gidip birlikte test yaptırcaz.
Evde kızım babasının karantinada olduğu odanın kapısına gidip ağlıyor sürekli.o yüzden çizgi film başında dalmasını bekleyip dolaptan acele bisey alıp tıkıyorum ağzıma. Bizim için dua eder misiniz?

7 ekim menü
Sabah:domates salatalık 1.5 yumurtadan kaşarlı mantarlı omlet 1.5 dilim peynir,5 zeytin,1 dilim tb ekmek
Öglen:1 tabak barbunya,1 dilim tb ekmek, 2 büyük kırmızı erik
Ara:şekersiz türk kahvesi,2 erik
Akşam:yarim tabak karışık kızartma,1 dilim peynir,yarim kase çorba
Ara:yarim salkım üzüm

8 ekim menüsünü takip bile edemedim.yinede yarın tartılıp yazacağım.

Allah yardımcınız olsun zor günler inşallah covid değildir eşiniz ve siz

Başlangıç kilo 72.8
Güncel kilom 70.9
69 a kadar çabuk inerimde ö emli olan sonrası
Hepimizin bol eksileri olsun inşallah

***14.TAKİM 695.Etap***

bircocuklu (61///%)
almora34 (63.1///%)hamilelik nedeniyle izine ayrıldı
Mirjam (73.3///%)
SchonerDuft (67.8///%) sabit
Nurdeva (65.7///%)
black cat (74.5///%)

14.Takım Ortalamasi:

Günaydın
Geçen cuma 65.7
Bu cuma 65.5
Fark 200 g
Regl olmak üzereyim, ayrıca kabızlık da var bunların etkileridir umarım

Günaydın kizlar bu hafta 200 Gr vermişşim. Az ama benim için önemli çünkü 61 kilo ile hamile kalmıştım. Haftasonu kabak diyeti yapacağım inşallah en az yarım kilo veririm.

Normal den fazla hareket edince bile insan kilo vermeye basliyo gerçekten cok farkediyo

Biraz fazla olmus sanki ogle makarna aksam pilav
şöyle kuzenim diyetisyen benim 2 dilim ekmek vermişti geçen sene her öğün için eğer pilav türü şeyler yiyeceksen 1 dilim ekmeğe 2 kaşık şeklinde yap dedi ve ben o kurala uyarakk geçen sene 2 ayda 6 kilo verdim ki onun yazdıklarından az bile yedim bir ara listeyi atarım.

çok geçmiş olsun umarım sonuçlar negatif çıkar dualarım sizinle.

Dünkü menüm tam buğday ekmeği arası domates peynir öğlen haslanmış yumurta patates domates akşam yemeği yarım tabak bulgur pilavı tavuk sote 2 kaşık salata yoğurt sabah tartıldım verdiğim 400 grmı koruyorum. bu sabah ekmeğim yoktu hazır sandiviç aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…