- 15 Eylül 2017
- 86
- 39
- 88
- 25
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #339.821
Benim kilomda çok iyi hatta zayıfım baya ama neden bilemiyorum gözüme yağlardan dolayı kilolu geliyorum.. yok mu bunun çözümü daha sık beden olmak için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah yarın kesin baslıyorumSabah simit aksm pilav olmaz sankiii
Baslada görürsün tekrar ayni kilolsri
Allah yardımcınız olsun zor günler inşallah covid değildir eşiniz ve sizGece gece uykusuz bir ben bırakayım buraya. Eşimde covid olma ihtimali var.atesini düşüremiyoruz. 3. Günde öksürük de arttı. İşe gidemiyorum.bende var mı onu da bilemiyorum.yarın gidip birlikte test yaptırcaz.
Evde kızım babasının karantinada olduğu odanın kapısına gidip ağlıyor sürekli.o yüzden çizgi film başında dalmasını bekleyip dolaptan acele bisey alıp tıkıyorum ağzıma. Bizim için dua eder misiniz?
***14.TAKİM 695.Etap***
bircocuklu (61/60.8/%0.32)
almora34 (63.1///%)hamilelik nedeniyle izine ayrıldı
Mirjam (73.3///%)
SchonerDuft (67.8///%)
Nurdeva (65.7///%)
black cat (74.5///%)
14.Takım Ortalamasi:
şöyle kuzenim diyetisyen benim 2 dilim ekmek vermişti geçen sene her öğün için eğer pilav türü şeyler yiyeceksen 1 dilim ekmeğe 2 kaşık şeklinde yap dedi ve ben o kurala uyarakk geçen sene 2 ayda 6 kilo verdim ki onun yazdıklarından az bile yedim bir ara listeyi atarım.Normal den fazla hareket edince bile insan kilo vermeye basliyo gerçekten cok farkediyo
Biraz fazla olmus sanki ogle makarna aksam pilav
çok geçmiş olsun umarım sonuçlar negatif çıkar dualarım sizinle.Gece gece uykusuz bir ben bırakayım buraya. Eşimde covid olma ihtimali var.atesini düşüremiyoruz. 3. Günde öksürük de arttı. İşe gidemiyorum.bende var mı onu da bilemiyorum.yarın gidip birlikte test yaptırcaz.
Evde kızım babasının karantinada olduğu odanın kapısına gidip ağlıyor sürekli.o yüzden çizgi film başında dalmasını bekleyip dolaptan acele bisey alıp tıkıyorum ağzıma. Bizim için dua eder misiniz?