• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben yine kahvaltıda 1 dilim ekmek ve beyaz peynir yedim.
Öğlen mercimek içtim ekmeksiz.
Midem kazınıyor zaten sınava hazırlanırken her an dolabı açıp bir şey yemek istiyorum.2 gündür de reglim😞 Çok zor oluyor çoookk😞 Bir şeyler daha atıştıracağım birazdan..Kadayıf,künefe falan getirdiler ağzımı sürmedim,ve benim payımıda paylaştılar 😑

Dün menüleri eksik kaldı sabah ekmek arası ince dilim kaşar beyaz beynir yarım domates ile kahvaltı yaptım. öğlen 3 iri dilim patates kızartması 7 zeytin yarım ekmek dilimi ile pekmez yedim. akşam az tavuklu şehriye çorbası az pilav az sulu patates yemeği yedim porsiyonlarımı küçükttüm ama kestane kaçamağım oldu biraz.
Bu sabahki kahvaltım yine aynıydı. öğlen 1 yumurta yarım simit 1 domates 2 bardak şekersiz çay içtim. akşam menüm aynı yemeği fazla yapmıştım. belki pilav yerine salata yaparım kendime.
Sabah simit aksm pilav olmaz sankiii
Aynen öyle şükret bence😂 bi ara bende 60 kiloyken ağlıyodum buralarda şimdi 69 görsem 69 göbek atarım😂😂

Ya 59 kilosun ve ağlıyosun cıldırıcamm😬😬 bende özledim kuzum valla ☺ Taşındık biz trabzondayız artık eşimle beraberiz cok sükür sen neler yapıyosun nasılsın😘

😔😔😔
Baslada görürsün tekrar ayni kilolsri 🤩

10bin adim atip geldim.💃 Bartuyla parka gittik bayaaa uzakta onun pesinde kosturdm yuruyerek gittik geldik cok yoruldm valaaa evde de temizlik yapiyodm ysrim birakip ciktiydm simdi devam etcm 😂

10bin adim atip geldim.💃 Bartuyla parka gittik bayaaa uzakta onun pesinde kosturdm yuruyerek gittik geldik cok yoruldm valaaa evde de temizlik yapiyodm ysrim birakip ciktiydm simdi devam etcm 😂
Bende birazdan cikaricam oğlanı parka bizde bol bol koşuyoruz 10000 adıma az kaldı onu da parkta tamamlarım artık

merhaba kızçeler yumurtlama dönemimdeyim malesef iştahıma hakim olamadım ama yine de kalori sayımı yaptım yediklerimde. Şimdi sahile uzun bir yürüyüşe çıkıcam.
sabah: 2 dilim kepekli ekmek, domatesli biberli kavurma sos, tulum peyniri ve zeytin
Öğlen: 150 gr helva :KK61:
Akşam: patates ve patlıcan kızartması yoğurtlu

Sabah 2 bardak şekersiz çay
Öğle 1 avuç ceviz, biraz çiğ çekirdek, 3 tane alıç
Ara 1 şişe maden suyu
Akşam kabak yemeği ve az erişte

Spora vakit yok 2 gündür sabahtan akşama kadar canlı dersim var.

merhaba kızçeler yumurtlama dönemimdeyim malesef iştahıma hakim olamadım ama yine de kalori sayımı yaptım yediklerimde. Şimdi sahile uzun bir yürüyüşe çıkıcam.
sabah: 2 dilim kepekli ekmek, domatesli biberli kavurma sos, tulum peyniri ve zeytin
Öğlen: 150 gr helva :KK61:
Akşam: patates ve patlıcan kızartması yoğurtlu
hay masallaht 😁 saymasaymisin kaloriyi de artik😂
Sabah 2 bardak şekersiz çay
Öğle 1 avuç ceviz, biraz çiğ çekirdek, 3 tane alıç
Ara 1 şişe maden suyu
Akşam kabak yemeği ve az erişte

Spora vakit yok 2 gündür sabahtan akşama kadar canlı dersim var.
Gun icinde yemediğin ixin eristenin zararinolmaz bnce 🤔 okullar aciliyo nasil yapcaksin canim seninde vsr mi okulda sinifin

Sabah kahvaltıda yulaflı yumurtalı omlet domates
Öğle Bamya yoğurt
Ara kahve kuruyemiş
Akşam et kavurma salata turşu
Çayın yanına 3 tane kuru kayısı yedim

hay masallaht 😁 saymasaymisin kaloriyi de artik😂

Gun icinde yemediğin ixin eristenin zararinolmaz bnce 🤔 okullar aciliyo nasil yapcaksin canim seninde vsr mi okulda sinifin
Evet benim öğrencilerim 8.sınıflar ve dört tane şubem var 😄 zaten cumartesi-pazar da kurs için gidiyordum. Bakalım n'olacak? Hayırlısı 😊

Kahvaltı haşlanmış yumurta, yarim domates, 1 yeşil biber, 1 dilim beyaz peynir, yarim dilim beyaz ekmek
Öğle yemeği yarim kase yoğurt, küçük porsiyon erişte
Akşam yemeği küçük porsiyon hamsi, bir kase salata
Arada minnacık bi tatlı kaçamağım oldu regl dönemindeyim tatlı krizine dur diyemedim :kk77:
Spora vakit yok kalori hesabı yaparak denerim bir süre olmadı spora da vakit ayırmaya çalışırım

Back