Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben yine kahvaltıda 1 dilim ekmek ve beyaz peynir yedim.
Öğlen mercimek içtim ekmeksiz.
Midem kazınıyor zaten sınava hazırlanırken her an dolabı açıp bir şey yemek istiyorum.2 gündür de reglim Çok zor oluyor çoookk Bir şeyler daha atıştıracağım birazdan..Kadayıf,künefe falan getirdiler ağzımı sürmedim,ve benim payımıda paylaştılar

Sabah simit aksm pilav olmaz sankiii
Baslada görürsün tekrar ayni kilolsri

10bin adim atip geldim. Bartuyla parka gittik bayaaa uzakta onun pesinde kosturdm yuruyerek gittik geldik cok yoruldm valaaa evde de temizlik yapiyodm ysrim birakip ciktiydm simdi devam etcm

10bin adim atip geldim. Bartuyla parka gittik bayaaa uzakta onun pesinde kosturdm yuruyerek gittik geldik cok yoruldm valaaa evde de temizlik yapiyodm ysrim birakip ciktiydm simdi devam etcm
Bende birazdan cikaricam oğlanı parka bizde bol bol koşuyoruz 10000 adıma az kaldı onu da parkta tamamlarım artık

merhaba kızçeler yumurtlama dönemimdeyim malesef iştahıma hakim olamadım ama yine de kalori sayımı yaptım yediklerimde. Şimdi sahile uzun bir yürüyüşe çıkıcam.
sabah: 2 dilim kepekli ekmek, domatesli biberli kavurma sos, tulum peyniri ve zeytin
Öğlen: 150 gr helva
Akşam: patates ve patlıcan kızartması yoğurtlu

Sabah 2 bardak şekersiz çay
Öğle 1 avuç ceviz, biraz çiğ çekirdek, 3 tane alıç
Ara 1 şişe maden suyu
Akşam kabak yemeği ve az erişte

Spora vakit yok 2 gündür sabahtan akşama kadar canlı dersim var.

hay masallaht saymasaymisin kaloriyi de artik
Gun icinde yemediğin ixin eristenin zararinolmaz bnce okullar aciliyo nasil yapcaksin canim seninde vsr mi okulda sinifin

Sabah kahvaltıda yulaflı yumurtalı omlet domates
Öğle Bamya yoğurt
Ara kahve kuruyemiş
Akşam et kavurma salata turşu
Çayın yanına 3 tane kuru kayısı yedim

hay masallaht saymasaymisin kaloriyi de artik

Gun icinde yemediğin ixin eristenin zararinolmaz bnce okullar aciliyo nasil yapcaksin canim seninde vsr mi okulda sinifin
Evet benim öğrencilerim 8.sınıflar ve dört tane şubem var zaten cumartesi-pazar da kurs için gidiyordum. Bakalım n'olacak? Hayırlısı

Kahvaltı haşlanmış yumurta, yarim domates, 1 yeşil biber, 1 dilim beyaz peynir, yarim dilim beyaz ekmek
Öğle yemeği yarim kase yoğurt, küçük porsiyon erişte
Akşam yemeği küçük porsiyon hamsi, bir kase salata
Arada minnacık bi tatlı kaçamağım oldu regl dönemindeyim tatlı krizine dur diyemedim
Spora vakit yok kalori hesabı yaparak denerim bir süre olmadı spora da vakit ayırmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…