- 4 Ocak 2020
- 2.198
- 5.971
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.761
Benide alın kızlar 2 yasinda kizim var hamilelik kilomu doğumdan sonra hemen verdim ama emzirme süresinde cok aldimsonrada veremedim 80 kiloyum 10 kilo versem en azından
Merhabalar bildirimi yeni gördüm 14.gruba katılmak istiyorum. Doldu mu acaba nedir durum ve de ne yapıyorsunuz herkes yediğini ve kaç kilo verdiğini mi yazıyor
Bnde o sekilde yapmaya calisiyorum uyanir uyanmaz suyumu iciyorum kahvaltiyla arasi olsn diye bekliyorumGünaydın herkese uyandım ama daha kahvaltı yapmadım ac karnına iki bardak su içip genelde bir saat sonra kahvaltı yapıyorum
2 öğün mü besleniyosn normalde yoksa bi günlük muydu allah agiz tadiyla yedirmeyi nasip etsin cnm bnm bu sene annem yapti tursumuGünaydın kızlar
Dünkü menü 6 ekim
Sabah
1kk peynir
Domates
Salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 2 mürdüm. Erği
Akşam
4 kaşık yeşil fasulye
4 kaşık yeşil mercimekli pilav
2 mürdüm eriği
Sonrasında karışık çerez
Spor 1 saat yürüyüş yapıldı P Pinarbartu
Dün pazar yaptım turşuluk malzeme almıştım kışlık turşu yaptım gece 1 de bitti işim sabah yazayım dedim menuüyü
Evet cnm hep böyle 2 öğün besleniyorum bitek kayınvalıdem gelince 3 öğün olur açlığa dayanamaz kendisiBnde o sekilde yapmaya calisiyorum uyanir uyanmaz suyumu iciyorum kahvaltiyla arasi olsn diye bekliyorum
2 öğün mü besleniyosn normalde yoksa bi günlük muydu allah agiz tadiyla yedirmeyi nasip etsin cnm bnm bu sene annem yapti tursumu
Kuzum elma detoksu ne kaç gün yapman gerek çok zorlalr seni hemen hızlı kilo vermeye çalışmaben halen elma detoksundayım , gün içerisinde 3 elma 1 kase yoğurt 5 badem bir tabak lorlu yeşil salata yiyorum.
bugün 3. günüm olacak, aslında tartılmamam lazım ama dayanamadım tartıldım 70 görünüyorum ama pazartesiye kadar başka tartılmayacağım. vermediğimi görünce demorilize oluyorum çünkü, 10 kilo var daha..
1gunde valla bravoGünaydınlarrrr. Dünden bugüne 700gr vermişim çok mutluyummmgüncel kilom 64.9
Annem sagolsun hepimize yetisir ablama da yapmis ama ablam yaptigi icin bana kaldi 2 bidonEvet cnm hep böyle 2 öğün besleniyorum bitek kayınvalıdem gelince 3 öğün olur açlığa dayanamaz kendisi
Teşekkür ederim amin inşallah
Ayy ne kadar şanlısın benim annem benden bekler turşu onada yaptım herşeyimi kendim yaparım annem hiç oralı olmaz maalesef
cnm sabret bitsn ondan sonra tartil insan gitmedigini görünce hevesi kaciyo nasil bi detoks o b8zimde haftaya düğün var bi detoks yapsam diyorum 1 2 kilo gitse iyi olcakben halen elma detoksundayım , gün içerisinde 3 elma 1 kase yoğurt 5 badem bir tabak lorlu yeşil salata yiyorum.
bugün 3. günüm olacak, aslında tartılmamam lazım ama dayanamadım tartıldım 70 görünüyorum ama pazartesiye kadar başka tartılmayacağım. vermediğimi görünce demorilize oluyorum çünkü, 10 kilo var daha..
Amaneeeennnnnn nasi menuuuuuuuuu gelsin kilolaarrMerhabalar arkadaşlar dün akşam misafirim olduğu için özel bir menü ayarlayamadım ama az yedim diyebilirim.
Sabah: çeyrek simit yarım açma peynir domates 1 tatlı kaşığı bal.
Ara öğün: 1 şeftali 1 küçük elma amasya elması
Öğlen : sadece 4 kaşık makarna
Akşam: 5 sarma yarım börek 1 dilim çok ince pasta 3 tane irmikli top ( misafir olduğu için ayıp olmasın diye yedim malesef :)
MikeeemmmeeelllKahvaltı 10 gibi yaptım menüm bir dilim ekmek bir bütün salatalık yarım domates 10-15 yaprak maydanoz bir haşlanmış yumurta sade kahve
Leslie yaptım 20 dakika üzerine
Ara öğün fln yapsan belki tam denk gelir sadece aksm icin cok kalms çünküGünaydın kizçelerr kahvaltımı henüz yeni yapabildim bir dilim ekmek bir adet haslanmis yumurta bir domates bir salatalık ikisde orta boy iki adet sivri biber küçük birde kakalo sur icciem ben iki öğün besleniyorum bunlar 219 kalori yapıyor 1381 kalori alma hakkım daha var onuda tamamlayamam tamamlamam gerek
Acikirsam eğer çok yaparım büyük ihtimal bu ara çok sisim kabızlıkda var1gunde valla bravo
Annem sagolsun hepimize yetisir ablama da yapmis ama ablam yaptigi icin bana kaldi 2 bidonyaşi buyukse bekler cnm bnm annem genc daha yaslaninca bizde ona yapcaz inşallah
cnm sabret bitsn ondan sonra tartil insan gitmedigini görünce hevesi kaciyo nasil bi detoks o b8zimde haftaya düğün var bi detoks yapsam diyorum 1 2 kilo gitse iyi olcak
Amaneeeennnnnn nasi menuuuuuuuuu gelsin kilolaarr
Mikeeemmmeeelll
Ara öğün fln yapsan belki tam denk gelir sadece aksm icin cok kalms çünkü
Kabizlik icin tarcinli su icebilirsin bagirsaklari cok iyi calistiriyoAcikirsam eğer çok yaparım büyük ihtimal bu ara çok sisim kabızlıkda varsizede oluyorum açken çok zayıf hissediyorum azcik yiyim hemen kilo almışım gibi geliyor
Kabizlik icin tarcinli su icebilirsin bagirsaklari cok iyi calistiriyovalla sabah uyaninca bende cok zayifim da aksm yatarkn ayni seyi soyleyemicem
Aynen öyle şükret benceAllah beterinden korusun ne diyeym60nereeee 75 nereeeee
Ya 59 kilosun ve ağlıyosun cıldırıcammKilo alan dönüyo bende kilolandim63 e kadar çıkmıştım da 59 um simdi 55 olmak istiyommm napiyosun poncikim ozledim seni
Neeeeeeeeeeyaa bizim bu kilo seruveni hic bitmicek
Bebeğim iki aylık bana da diyet yapma diyorlar ama bu sayfayı takip edeceğim orada kiler ne yiyor ne içiyor bir bakacağım yani size katılamayabilirim güne doğru düzgün spor var ne yeme içme düzenin belli Şuraya bir gün içinde ne yaptığımı yazmaya kalksam elle tutulur bir şey yokSüt çayları icebilirsin cnm rezene anason faydasi oluyo arttiriyo bn her emzirmede sonra 15 er dakika sagdim bi hafta kadar sonra artti suanda var yani sutüm ne kadarlikdi bebegin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?