Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benide alın kızlar 2 yasinda kizim var hamilelik kilomu doğumdan sonra hemen verdim ama emzirme süresinde cok aldimsonrada veremedim 80 kiloyum 10 kilo versem en azından
Merhabalar bildirimi yeni gördüm 14.gruba katılmak istiyorum. Doldu mu acaba nedir durum ve de ne yapıyorsunuz herkes yediğini ve kaç kilo verdiğini mi yazıyor

Kizlar buzim takim doldu ne yazik ki 13 takim size kucak acmak icinn sabirsizlikla bekliyor

Günaydın kizlaarrr ay nasil uykum var yaa kahvaltimi yaptim evi toplayip temizleyip bi carsiya cikayim diyorum bugün hem yürüyüş olur

Günaydın herkese uyandım ama daha kahvaltı yapmadım ac karnına iki bardak su içip genelde bir saat sonra kahvaltı yapıyorum

Günaydın kızlar
Dünkü menü 6 ekim
Sabah
1kk peynir
Domates
Salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 2 mürdüm. Erği

Akşam
4 kaşık yeşil fasulye
4 kaşık yeşil mercimekli pilav
2 mürdüm eriği
Sonrasında karışık çerez
Spor 1 saat yürüyüş yapıldı P Pinarbartu

Dün pazar yaptım turşuluk malzeme almıştım kışlık turşu yaptım gece 1 de bitti işim sabah yazayım dedim menuüyü

Günaydın herkese uyandım ama daha kahvaltı yapmadım ac karnına iki bardak su içip genelde bir saat sonra kahvaltı yapıyorum
Bnde o sekilde yapmaya calisiyorum uyanir uyanmaz suyumu iciyorum kahvaltiyla arasi olsn diye bekliyorum
2 öğün mü besleniyosn normalde yoksa bi günlük muydu allah agiz tadiyla yedirmeyi nasip etsin cnm bnm bu sene annem yapti tursumu

Evet cnm hep böyle 2 öğün besleniyorum bitek kayınvalıdem gelince 3 öğün olur açlığa dayanamaz kendisi
Teşekkür ederim amin inşallah
Ayy ne kadar şanlısın benim annem benden bekler turşu onada yaptım herşeyimi kendim yaparım annem hiç oralı olmaz maalesef

ben halen elma detoksundayım , gün içerisinde 3 elma 1 kase yoğurt 5 badem bir tabak lorlu yeşil salata yiyorum.
bugün 3. günüm olacak, aslında tartılmamam lazım ama dayanamadım tartıldım 70 görünüyorum ama pazartesiye kadar başka tartılmayacağım. vermediğimi görünce demorilize oluyorum çünkü, 10 kilo var daha..

Merhabalar arkadaşlar dün akşam misafirim olduğu için özel bir menü ayarlayamadım ama az yedim diyebilirim.
Sabah: çeyrek simit yarım açma peynir domates 1 tatlı kaşığı bal.
Ara öğün: 1 şeftali 1 küçük elma amasya elması
Öğlen : sadece 4 kaşık makarna
Akşam: 5 sarma yarım börek 1 dilim çok ince pasta 3 tane irmikli top ( misafir olduğu için ayıp olmasın diye yedim malesef :)

Kahvaltı 10 gibi yaptım menüm bir dilim ekmek bir bütün salatalık yarım domates 10-15 yaprak maydanoz bir haşlanmış yumurta sade kahve
Leslie yaptım 20 dakika üzerine

Günaydın kizçelerr kahvaltımı henüz yeni yapabildim bir dilim ekmek bir adet haslanmis yumurta bir domates bir salatalık ikisde orta boy iki adet sivri biber küçük birde kakalo sur icciem ben iki öğün besleniyorum bunlar 219 kalori yapıyor 1381 kalori alma hakkım daha var onuda tamamlayamam tamamlamam gerek

Kuzum elma detoksu ne kaç gün yapman gerek çok zorlalr seni hemen hızlı kilo vermeye çalışma

Günaydınlarrrr. Dünden bugüne 700gr vermişim çok mutluyummm güncel kilom 64.9
1gunde valla bravo
Annem sagolsun hepimize yetisir ablama da yapmis ama ablam yaptigi icin bana kaldi 2 bidon yaşi buyukse bekler cnm bnm annem genc daha yaslaninca bizde ona yapcaz inşallah
cnm sabret bitsn ondan sonra tartil insan gitmedigini görünce hevesi kaciyo nasil bi detoks o b8zimde haftaya düğün var bi detoks yapsam diyorum 1 2 kilo gitse iyi olcak
Amaneeeennnnnn nasi menuuuuuuuuu gelsin kilolaarr
Kahvaltı 10 gibi yaptım menüm bir dilim ekmek bir bütün salatalık yarım domates 10-15 yaprak maydanoz bir haşlanmış yumurta sade kahve
Leslie yaptım 20 dakika üzerine
Mikeeemmmeeelll
Ara öğün fln yapsan belki tam denk gelir sadece aksm icin cok kalms çünkü

Acikirsam eğer çok yaparım büyük ihtimal bu ara çok sisim kabızlıkda var sizede oluyorum açken çok zayıf hissediyorum azcik yiyim hemen kilo almışım gibi geliyor

Acikirsam eğer çok yaparım büyük ihtimal bu ara çok sisim kabızlıkda var sizede oluyorum açken çok zayıf hissediyorum azcik yiyim hemen kilo almışım gibi geliyor
Kabizlik icin tarcinli su icebilirsin bagirsaklari cok iyi calistiriyo valla sabah uyaninca bende cok zayifim da aksm yatarkn ayni seyi soyleyemicem

Kabizlik icin tarcinli su icebilirsin bagirsaklari cok iyi calistiriyo valla sabah uyaninca bende cok zayifim da aksm yatarkn ayni seyi soyleyemicem
Gerçekten öyle oluyor maydonoz kuru yapiyorum ödem için işte tarçınlı kahve tüketiyorum bir fincanda maydonoz kuru yaprken tarçınlı su içsem problem olur mu ki

Dün menüleri eksik kaldı sabah ekmek arası ince dilim kaşar beyaz beynir yarım domates ile kahvaltı yaptım. öğlen 3 iri dilim patates kızartması 7 zeytin yarım ekmek dilimi ile pekmez yedim. akşam az tavuklu şehriye çorbası az pilav az sulu patates yemeği yedim porsiyonlarımı küçükttüm ama kestane kaçamağım oldu biraz.
Bu sabahki kahvaltım yine aynıydı. öğlen 1 yumurta yarım simit 1 domates 2 bardak şekersiz çay içtim. akşam menüm aynı yemeği fazla yapmıştım. belki pilav yerine salata yaparım kendime.

Allah beterinden korusun ne diyeym 60nereeee 75 nereeeee
Aynen öyle şükret bence bi ara bende 60 kiloyken ağlıyodum buralarda şimdi 69 görsem 69 göbek atarım
Kilo alan dönüyo bende kilolandim 63 e kadar çıkmıştım da 59 um simdi 55 olmak istiyommm napiyosun poncikim ozledim seni
Ya 59 kilosun ve ağlıyosun cıldırıcamm bende özledim kuzum valla Taşındık biz trabzondayız artık eşimle beraberiz cok sükür sen neler yapıyosun nasılsın
Neeeeeeeeee yaa bizim bu kilo seruveni hic bitmicek

Süt çayları icebilirsin cnm rezene anason faydasi oluyo arttiriyo bn her emzirmede sonra 15 er dakika sagdim bi hafta kadar sonra artti suanda var yani sutüm ne kadarlikdi bebegin cnm
Bebeğim iki aylık bana da diyet yapma diyorlar ama bu sayfayı takip edeceğim orada kiler ne yiyor ne içiyor bir bakacağım yani size katılamayabilirim güne doğru düzgün spor var ne yeme içme düzenin belli Şuraya bir gün içinde ne yaptığımı yazmaya kalksam elle tutulur bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…