Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nasil oluyor bu takim isi ve nerden nasil baslaniyor 14.takim?

Cnm bizim takim doldugu icin daha fazla kimseyi alamiyoruz 13 takima linkten ulasabilirsinn orda bos yer var su an eminim cok ysrdimcit olcaktirlar

Ay ne guzel bnde hareketi arttirinca veriyorum ama kalori sayimi yapamam sanirim
Canım aslında kalori sayımı yapsan daha özgürce her şeyden yiyebiliyorsun 7000 kalori açığı 1kg denk geliyor ve eğer doğru porsiyonu da ayarlarsan direkt yağdan yakıyorsun. Dediğim gibi ben hamur işi gevrek boyoz olmadan kahvaltı yapamadığımdan bana şart

Aynen cnm ister aksam yazarsn ister ertesi ghn sbaah yazarsin menulerimizi tam olarak yaziyoruz ve birbirimize yanlislari dogrulari söylüyoruz caydirici oluyo ve dikkat ediyoruzzz kac cocugun var allah bagislasin
2 çocuğum var ama küç0k olan hiç uyumadığı için zorlanıyoruz

Ödem suyu nedir?

Merhaba ben bugün sabah zeytin, peynir, domates, salatalık yedim ve şekerli çay içtim
Öğlen türk kahvesi
Akşam da sulu köfte yedim tekrar türk kahvesi içtim..
Kötü bir baslangıç ama daha iyi olacak..
Bizim akşam yemeği saatimiz 19.30, nasıl yemeden duracağım bilemiyorum

75 kiloyum hedef 55 eski halime dönmek istiyorum eve spor aleti aldım diyetler kürler herşeyi deneyim 5 kilo vermiştim sıkı program sayesinde küçük bı operasyondan sonra geri aldım o 5 kilo yu

Diyete akşam başladım. O zaman akşam menümü iliştireyim bende şuraya.
Bir parça tavuk pirzola
3 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık yoğurt
Hergün mutlaka 2 litre su içiyorum
Biraz fazla yedim ama emzirmeye devam

Benide alın kızlar 2 yasinda kizim var hamilelik kilomu doğumdan sonra hemen verdim ama emzirme süresinde cok aldimsonrada veremedim 80 kiloyum 10 kilo versem en azından

Ödem suyu nedir?
1 sürahi suyun içine 1 avuç maydonoz, 1 avuç taze nane, 2-3 dilim limon koyup gün boyu içiyorsun. İçine çubuk tarçın da konuluyor ama ben sevmiyorum. Vücuttaki şişliği, ödemi atıyor. Yalnız tansiyonu düşürebilir söyleyeyim. Bana herhangi bir yan etkisi olmuyor, haftada 2-3 kez yapar içerim ben.

Teşekkür ederim deneyeceğim

günaydın kızlar askerler gibi gün sayıyorum 3 gün kaldı ha gayret diyorum gece gündüz birbirine girdi vala menü de yazamıyorum çay kahve uyku çay kahve uyku sonrasında kahvaltı yumurta peynir şeklinde çay kahve sonra yine uyku sonra yemek saat önemli değil 2 saat uyuyup kalktığımdan .

çok meyve olmuş 3 porsiyon meyve en ideali 1 meyve öğlen süt elma çiğ kuru yemiş / hurma yeseydin . çok aç kalınca vücud kendini korumaya alır yemek yediğin zaman deoplama yapar ve kilo veremezsin . umarım ilk günün günahı olur
öğlen ve akşam mı yedin ? bulgur ile yaptıysan 5 6 tane orta büyüklük yenebilir de öğlen ve akşam yediysen pirinçli ise hiç olmaz pirinç yapısında nişanta ve şeker var diyette olabildiğince uzak durmamız bizim hayrımıza olur
Sabah yulaf lapası
Öğle salata iki köfte
İkindi kahve biraz kuruyemiş azcık cips yedim
Akşam soğanlı yumurta yedim
cips hariç olmuş .

Merhabalar bildirimi yeni gördüm 14.gruba katılmak istiyorum. Doldu mu acaba nedir durum ve de ne yapıyorsunuz herkes yediğini ve kaç kilo verdiğini mi yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…