- 11 Ağustos 2016
- 1.176
- 1.820
- 133
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.741
Şu an 73 kiloyum evet olabilirdiSu an kac kilosun canım
Aksama bi corba da olsaymis keskemmm
Süt çayları icebilirsin cnm rezene anason faydasi oluyo arttiriyo bn her emzirmede sonra 15 er dakika sagdim bi hafta kadar sonra artti suanda var yani sutüm ne kadarlikdi bebegin cnmSütüm olsa bu kadar kafaya takmayacam kiloyu oda yok bebeğim mamasız doymuyo
Nasil oluyor bu takim isi ve nerden nasil baslaniyor 14.takim?
Sararken yedim ogelenne cok süt ve meyveeee
Ogle aksam mi sarma yoksa sadece aksam mi
O zmaann cok olmusSararken yedim ogelenyemek tuketmedim o yüzden akşam yemeğinde sadce sarma yedim yoğurt çorba vardı ama tuketmedim
Vallahi çok oldu günlük kalori alımını astım bugün yarına daha hafif inşallah benm 3 kilo fazlam var aslında sadce göbek bölgemde yağlanmaO zmaann cok olmus
Canım aslında kalori sayımı yapsan daha özgürce her şeyden yiyebiliyorsunAy ne guzel bnde hareketi arttirinca veriyorum ama kalori sayimi yapamam sanirim
2 çocuğum var ama küç0k olan hiç uyumadığı için zorlanıyoruzAynen cnm ister aksam yazarsn ister ertesi ghn sbaah yazarsin menulerimizi tam olarak yaziyoruz ve birbirimize yanlislari dogrulari söylüyoruz caydirici oluyo ve dikkat ediyoruzzz kac cocugun var allah bagislasin
Ödem suyu nedir?İyi akşamlar herkese, menümü iliştireyim
Sabah: 3 bardak şekersiz çay
Öğle: 1 avuç ceviz, biraz çiğ çekirdek ve bir havuç
Ara: 1 şişe sade maden suyu
Akşam: fırında tavuk ve köz patlıcan ve kapya yoğurtlaması
Su: 2 litreye yakın ödem suyu içitim, normal su da içtim tabi. Su yatana kadar 2,5 litreyi geçer.
1 sürahi suyun içine 1 avuç maydonoz, 1 avuç taze nane, 2-3 dilim limon koyup gün boyu içiyorsun. İçine çubuk tarçın da konuluyor ama ben sevmiyorum. Vücuttaki şişliği, ödemi atıyor. Yalnız tansiyonu düşürebilir söyleyeyim. Bana herhangi bir yan etkisi olmuyor, haftada 2-3 kez yapar içerim ben.Ödem suyu nedir?
Teşekkür ederim deneyeceğim1 sürahi suyun içine 1 avuç maydonoz, 1 avuç taze nane, 2-3 dilim limon koyup gün boyu içiyorsun. İçine çubuk tarçın da konuluyor ama ben sevmiyorum. Vücuttaki şişliği, ödemi atıyor. Yalnız tansiyonu düşürebilir söyleyeyim. Bana herhangi bir yan etkisi olmuyor, haftada 2-3 kez yapar içerim ben.
çok meyve olmuş 3 porsiyon meyve en ideali 1 meyve öğlen süt elma çiğ kuru yemiş / hurma yeseydin . çok aç kalınca vücud kendini korumaya alır yemek yediğin zaman deoplama yapar ve kilo veremezsin . umarım ilk günün günahı olurSabah 2 haşlanmış yumurta bir tane domates bir tane şeftali yedim birde
Öğlen bir bardak süt içtim 2 tane elma yedim.
Akşam da sadece bir bardak süt içtim.
Bir de bol bol su içmeye çalışıyorum birazdan Ihlamur içeceğim bir tane.
Bir de yarım saatten fazla yürüyüş.
öğlen ve akşam mı yedin ? bulgur ile yaptıysan 5 6 tane orta büyüklük yenebilir de öğlen ve akşam yediysen pirinçli ise hiç olmaz pirinç yapısında nişanta ve şeker var diyette olabildiğince uzak durmamız bizim hayrımıza olurSabah çok güzel iki haşlanmış yumurta bir dilim ekmek sakatlık iki zeytin yedim zeytinyağlı sarma yapmıştım fazla kaçırdım sanırım birde ben maydonoz kürüne başladım dün ekstrda tarçınlı kahve içiyorum iki gün oldu henüz ama bu akşam sadece yaprak sarması yedim
cips hariç olmuş .Sabah yulaf lapası
Öğle salata iki köfte
İkindi kahve biraz kuruyemiş azcık cips yedim
Akşam soğanlı yumurta yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?