- 4 Ocak 2020
- 2.198
- 5.973
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.381
Ne rahat insanlar oyle
Yakinda esra erola cikmasinlartam onluk bi konu
Listeye aldığın için teşekkür ederim. :)***14.TAKİM 693.Etap***
bircocuklu (61.3///%)
almora34 (63.4/63.1/0.3/%0.47)
Mirjam (73.6/73.3/0.3/%0.41)
SchonerDuft (67,90//%)
Nurdeva (67.1/65.7/1.4/%2.08)
black cat (75.2/74.5/0.7/%0.93) basl.k:75 basl.t:22temmuz hedef65
14.Takım Ortalamasi:
daha yeniyim ben bu gündüz kuşagındaMüge anli bulurbakalm nerden cikcak birinin yanina gitmistr muhtemelen ama zaten ev sahibi evden cikartick mecbur gelip esya toplicaklar
Valla bnde bakmamaya calisiyorum
daha yeniyim ben bu gündüz kuşagında
iş yerinde arkadaşım telefonundan açıp müge anlıyı izlerdi. ben de netflix şifremi verdim al burdan güzel filmler izlersin izleme böyle şeyleri psikolojini bozma derkengeçen gün eşimi kalk kalk aleynayı öldüren adamın annesi intihar etmiş koş derken buldum
daha yeniyim ben bu gündüz kuşagında
iş yerinde arkadaşım telefonundan açıp müge anlıyı izlerdi. ben de netflix şifremi verdim al burdan güzel filmler izlersin izleme böyle şeyleri psikolojini bozma derkengeçen gün eşimi kalk kalk aleynayı öldüren adamın annesi intihar etmiş koş derken buldum
O kisi benimmmValla bnde bakmamaya calisiyorumzaten ev isleri anca halloluyo millet nasi oturup saatlerce izliyo islerini kim yapiyo bilmem
stüdyoya gitmeyi dün bi an bende düşündümO kisi benimmm10 seneden beri takipcisiyim lise de sınava calisrken biLe izliyordum. Mesela okuldan geliyorum ya ne is yapiyorsam kulakligi takiyorum bir yandan mugecim konusuyor bir yandan is yapiyorum mutfakta telimi koyuyirun kenara hem yemek yapiyorum hem muge Hatta yakinima geldi stüdyo bir gun ansizin gidebilirim
O kisi benimmm10 seneden beri takipcisiyim lise de sınava calisrken biLe izliyordum. Mesela okuldan geliyorum ya ne is yapiyorsam kulakligi takiyorum bir yandan mugecim konusuyor bir yandan is yapiyorum mutfakta telimi koyuyirun kenara hem yemek yapiyorum hem muge Hatta yakinima geldi stüdyo bir gun ansizin gidebilirim
Oooooovvvv vaaayy gezmeler bitttii miiii doydunuz mu goncanla birbirineeee
Yok bitmedi daha yeni evli sayılırız çiçeğimiz burnumuzdaOooooovvvv vaaayy gezmeler bitttii miiii doydunuz mu goncanla birbirineeee
Ooo hoşgeldin canımYok bitmedi daha yeni evli sayılırız çiçeğimiz burnumuzda
Hoşbuldum canım ama ben seni çıkaramadımOoo hoşgeldin canım ❤
Bir garip benHoşbuldum canım ama ben seni çıkaramadımyeni misin
***14.TAKİM 693.Etap***
bircocuklu (61.3/61/0.3/%0.48
almora34 (63.4/63.1/0.3/%0.47)
Mirjam (73.6/73.3/0.3/%0.41)
SchonerDuft (67,90//%)
Nurdeva (67.1/65.7/1.4/%2.08)
14.Takım Ortalamasi:
AynennYok bitmedi daha yeni evli sayılırız çiçeğimiz burnumuzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?