- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.121
Evde kalmadım anneme tütüne yardıma gittim menü düzensiz o sebepleDünkü menü yarım omlet peynir zeytin domates salatalık. TK bal iki dilim ekmek
Öğlen haşlama ve 4 kaşık pilav
Akşam yeşil fasulye iki dilim ekmek
Şu 2;lt
Yakaladın beni kaptanım :) 6-7 kaşık kadar vardırPilav nr kadar pilaaavv pilav diyip gecirtiremezsn
Bravo :) Süpersin. Ben de öğlen yürüyüşümü yapıcam. Öğlen tatiline son 1 saat :)Kizlar günaydin, sabah yine 10bin adımımı yaptim üzerine yarim saat cardio ohh inanilmaz huzur doluyumbenim vaktim olmadigi icin spor yapamiyormusum onu anladim ben
Ne kaaa guzell. Tam yurunecek havada ben yuruyemedim bugun. Geri kalan 4 gun yurucem insaallahKizlar günaydin, sabah yine 10bin adımımı yaptim üzerine yarim saat cardio ohh inanilmaz huzur doluyumbenim vaktim olmadigi icin spor yapamiyormusum onu anladim ben
Valla bravo bn anca 2 bin küsur adim atmisimKizlar günaydin, sabah yine 10bin adımımı yaptim üzerine yarim saat cardio ohh inanilmaz huzur doluyumbenim vaktim olmadigi icin spor yapamiyormusum onu anladim ben
Bnm hafta sonu da felakettiiiii ayyy ne cok yedimGunaydinn herkese.
Benim hafta sonu bol kalorili gecti. Ya ben hafta sonlarin da fazla dikkat edemiyirum ya. sadece 5 gun dikkat edebiliyorum.Ama hemen bu dikkatsizlik tartiya yansiyor ya cok sinirrr.
Sagol canim Rabbim agiz tadıyla yemeyi nasip etsin hepimizeYaparsin yaparsın cok kolay sadece biraz sabır etcen o kadar
Kolay gelsinnnben bir tek bezelye barbunya attim. Digerleri kayinvalidem sagolsun yapti yolladi
yalan soylemeyim bende dondurma abur cubur falan yedim ama hep oglr vaktinde ve az yedim -500 deyim şükür ay inmeye basladi kilom ya bi 59 a ineydimBnm hafta sonu da felakettiiiii ayyy ne cok yedim
Cok heycanli valla olacak mi olmucak miHoşgeldin canım ❤ nasılsın
Ayy örgüyü pek beceremiyorum ya mesela bı video açıyorum patik başlıyorum sonra ertesi gün bidaha kaldığım yerden devam edemiyorum unutuyorum ve sil baştan bidaha başlıyorum
Kolay gelsin canım
Bende bu sene 3 kavanoz biber kurdum ilk defa geçen birini açtık baktık fena olmamış sankibide salatalık kornişon yapacam nasipse
Şimdiden afiyet olsun canımCok heycanli valla olacak mi olmucak miannem kurmus enfesti bende salatalik aci biber sarimsak koycam sadece
Bnde tartıya pil alayim kilomuda bilmiyom ama gobegim biraz indi sanki yaayalan soylemeyim bende dondurma abur cubur falan yedim ama hep oglr vaktinde ve az yedim -500 deyim şükür ay inmeye basladi kilom ya bi 59 a ineydim
Onu nasi yaotinHarika bir öğlen yürüyüşü oldu :) Sabahtan itibaren adım sayacım 12000 adımı gösteriyor.
Bundan sonra bir sorun olmazsa her gün bunu yapacağım.
Sabah işe giderken de bir miktar yürüyorum. Şantiyede sahaya çıktım. Katlar arası merdiven inip çıktım. Öğlen de 12.10-13.00 arası 50 dakika çok tempolu bir yürüyüş yaptım. Kendimi iyi hissediyorum. :)Onu nasi yaotinmasallahhhhh
Tebrik ediyorum darisi basima diyorumSabah işe giderken de bir miktar yürüyorum. Şantiyede sahaya çıktım. Katlar arası merdiven inip çıktım. Öğlen de 12.10-13.00 arası 50 dakika çok tempolu bir yürüyüş yaptım. Kendimi iyi hissediyorum. :)
el işi yatkınlığın var mı ? tülbent kenarı örenler çok ınstadan satanda çok iğne oyası hele herkes yapamaz onuEvet canım aslında insanın bı uğraşı bı hedefi oldumu vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun bende düşünüyorum ne yapabilirim diye
valla güzel fikir zaman geçer hemDu bakalım annemde seccade kumaşı varmış onu getircek onu işlemeyi denicemolursa eğer beni bayaa oyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?