- 4 Ocak 2020
- 2.198
- 5.973
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.101
Valla ilklerde zor oluyo ama sonradan alisiyosun kuzum gecip gidiyo gunlerAnladım canım bakalım biz ne yapacağız eğer giderse
Manti mikuzummm allah kavuştursun işleriniz rast gitsin deysin bu günlerinizekendine meşgale bulsan evde mantı yapıp satsan yapabiliyorsun diye düşündüm ya da başka uğraş hem kazanç olur sana hem oyalanırsın
Evet canım hem fırsat bu fırsat herkes kendi hesabını bilir belki inşallahValla ilklerde zor oluyo ama sonradan alisiyosun kuzum gecip gidiyo gunler
Manti mibin kilo olaym sonra bi kilo satar 2 kilo yerim
Inşallah kuzum hakkınızda hayırlısıEvet canım hem fırsat bu fırsat herkes kendi hesabını bilir belki inşallah
bence yemezsin satacaksın çünküValla ilklerde zor oluyo ama sonradan alisiyosun kuzum gecip gidiyo gunler
Manti mibin kilo olaym sonra bi kilo satar 2 kilo yerim
Evet canım aslında insanın bı uğraşı bı hedefi oldumu vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun bende düşünüyorum ne yapabilirim diyebence yemezsin satacaksın çünkü
Lap diye atlarım korkarsınızEvet canım aslında insanın bı uğraşı bı hedefi oldumu vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun bende düşünüyorum ne yapabilirim diye
Du bakalım annemde seccade kumaşı varmış onu getircek onu işlemeyi denicembence yemezsin satacaksın çünkü
Herkesler beceremiyo mesela benLap diye atlarım korkarsınızen güzeli örgü
Pilav nr kadar pilaaavv pilav diyip gecirtiremezsnDün menüsü
Sabaheynir,zeytin,yumurta,domates,Salatalık,yarim simit
Öğlen:1 dilim ekmek,2 dilim peynir,ceviz,şekersiz türk kahvesi
Aksam:2 tavuk baget ve pilav
Ara:1 şeftali
Du bakalım annemde seccade kumaşı varmış onu getircek onu işlemeyi denicemolursa eğer beni bayaa oyalar
Ay acayip bosta kaliyorum aksamlari en azindan bi isler yapmis olurum kardesme yegenlerime fln ceyizlik olur yapabilirsem tabiBayag bayag oyaliyor merak etme
Yaparsin yaparsın cok kolay sadece biraz sabır etcen o kadarAy acayip bosta kaliyorum aksamlari en azindan bi isler yapmis olurum kardesme yegenlerime fln ceyizlik olur yapabilirsem tabi
Slm kizlar nabersiniz şükür 500 gr eksi gördüm ben sonunda gelemiyorum kışlık hazırlığa koyuldum gec bile kaldim valla bamya fasulye ayiklandi kavurup aticam buzluga sonra patlıcan dolmalık biber misir bi haftami alir ama değiyo valla kışın rahat oluyorum ilk defa tursu kurcam bide
Hoşgeldin canımLap diye atlarım korkarsınızen güzeli örgü
Kolay gelsin canımSlm kizlar nabersiniz şükür 500 gr eksi gördüm ben sonunda gelemiyorum kışlık hazırlığa koyuldum gec bile kaldim valla bamya fasulye ayiklandi kavurup aticam buzluga sonra patlıcan dolmalık biber misir bi haftami alir ama değiyo valla kışın rahat oluyorum ilk defa tursu kurcam bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?