Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Anladım canım bakalım biz ne yapacağız eğer giderse
Valla ilklerde zor oluyo ama sonradan alisiyosun kuzum gecip gidiyo gunler
kuzummm allah kavuştursun işleriniz rast gitsin deysin bu günlerinize kendine meşgale bulsan evde mantı yapıp satsan yapabiliyorsun diye düşündüm ya da başka uğraş hem kazanç olur sana hem oyalanırsın
Manti mi bin kilo olaym sonra bi kilo satar 2 kilo yerim

Uyuyamayan bir ben koyayım şuraya...
Cuma günü menüsü:
Sabaheynir,zeytin,domates,Salatalık, haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek
Öğlen:küçük kase karışık kızartma,salata,1 dilim ekmek
Ara:şekersiz türk kahvesi,üzüm
Aksam:6 kaşık makarna, 1 kase yoğurt
Ara:ceviz,3 bisküvi

Reglimin 1.günü olması nedeniyle şekerli şeyler yedim.ama telafi edicem

Dün menüsü
Sabaheynir,zeytin,yumurta,domates,Salatalık,yarim simit
Öğlen:1 dilim ekmek,2 dilim peynir,ceviz,şekersiz türk kahvesi
Aksam:2 tavuk baget ve pilav
Ara:1 şeftali

Slm kizlar nabersiniz şükür 500 gr eksi gördüm ben sonunda gelemiyorum kışlık hazırlığa koyuldum gec bile kaldim valla bamya fasulye ayiklandi kavurup aticam buzluga sonra patlıcan dolmalık biber misir bi haftami alir ama değiyo valla kışın rahat oluyorum ilk defa tursu kurcam bide

Ay acayip bosta kaliyorum aksamlari en azindan bi isler yapmis olurum kardesme yegenlerime fln ceyizlik olur yapabilirsem tabi
Yaparsin yaparsın cok kolay sadece biraz sabır etcen o kadar

Kolay gelsinnn ben bir tek bezelye barbunya attim. Digerleri kayinvalidem sagolsun yapti yolladi

Lap diye atlarım korkarsınız en güzeli örgü
Hoşgeldin canım nasılsın
Ayy örgüyü pek beceremiyorum ya mesela bı video açıyorum patik başlıyorum sonra ertesi gün bidaha kaldığım yerden devam edemiyorum unutuyorum ve sil baştan bidaha başlıyorum
Kolay gelsin canım
Bende bu sene 3 kavanoz biber kurdum ilk defa geçen birini açtık baktık fena olmamış sanki bide salatalık kornişon yapacam nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…