• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dün menüm:

Sabah: Peynir, zeytin, yumurta,domates, salatalık, 1 dilim ekmek
Öğlen: 2 biber dolma, 1 kase yoğurt
Ara: Şekersiz Türk Kahvesi, üzüm
Akşam: Salata, 2 kaşık karışık kızartma, 1 dilim tb ekmek
Ara: Şeftali

Su:2 lt

Günaydın kızlar. Geçen cuma 67.9'dum. Bu hafta 67.6 :110:
Buna da şükür ben bu hafta artı gelirim diye düşünüyordum. Çünkü hem misafirlerim var ister istemez yiyorum biraz hem de reglim.
Ben de kilo bildirimi yapayım. Cuma ritüeline katılayım :)

Geçen hafta: 75.7
Bu hafta :75.2
Fark:500 gr
Yüzde:0.83
Adet günüme bir kaç gün kaldı. Sonrasında daha güzel sonuçlar alacağım işallah :)
Kizlar tebrikleeerrrr 😍😍😍

***14.TAKİM 692.Etap***

Pamukprncess(61.5///%)
bircocuklu (61,2///%)
almora34 (64,5/63.9/0.6/%0.93)

Mirjam (74,20/74/0.2/%0.27)
SchonerDuft ( 63,30///%) 671.etapta izine ayrilan uye geri döndü yüzdesi 22ye bölündü
Nurdeva (67.9/67.6/0.3/%0.44) basl.k:71.5 basl.t:17temmuz hedef:

14.Takım Ortalamasi :%

Adet günüme bir kaç gün kaldı. Sonrasında daha güzel sonuçlar alacağım işallah :)
Kuzu bizim seni listeye almamaz icin bi sebep mi var 😂 bn unuttum da diskalifiye vs bi durumun var miydi

Dünkü menü yude araya sıkıştıralım
Sabah yok

Öğlen
Tavuk sote 4 kasik , 3 kasik pilav
Bir cay 2 sekerli

Aksam
2 tavuk baget😅
2 incir

Esim yemedigi icin Eve giderken ua da okulda pismis tavuk aliyorumda bazen o yuzden tavuk cok oluyor menumde 🤣

2lt su 9737 adim yürüyüş

***14.TAKİM 692.Etap***

Pamukprncess(61.5///%)
bircocuklu (61,2///%)

SchonerDuft ( 63,30///%) 671.etapta izine ayrilan uye geri döndü yüzdesi 22ye bölündü
Nurdeva (67.9/67.6/0.3/%0.44) basl.k:71.5 basl.t:17temmuz hedef:

Pamukprncess Pamukprncess B bircocuklu SchonerDuft SchonerDuft kizlar siz kaldiniz

Dünkü menü yude araya sıkıştıralım
Sabah yok

Öğlen
Tavuk sote 4 kasik , 3 kasik pilav
Bir cay 2 sekerli

Aksam
2 tavuk baget😅
2 incir

Esim yemedigi icin Eve giderken ua da okulda pismis tavuk aliyorumda bazen o yuzden tavuk cok oluyor menumde 🤣

2lt su 9737 adim yürüyüş
Keske tavukla salata da yeseymisin yada baharatli guzellll yogurt😋

Cok iyi kilo vermissin kuzu 😍😍😍
Cok şükür bu hafta oldu 😍 iste bazen guzel oluyir bazen olmuyor. Neyse bu beni biraz daha gaza getirir:KK76:
Ayyy sabah bi hevesle tartilaym dedm.tarti hata verdi 🤦🤦🤦🤦 sinirim bozuldu yaa
Pili bitince ve ya zayıflayınca tarti kafayi yiyor.
Günaydın kızlar. Geçen cuma 67.9'dum. Bu hafta 67.6 :110:
Buna da şükür ben bu hafta artı gelirim diye düşünüyordum. Çünkü hem misafirlerim var ister istemez yiyorum biraz hem de reglim.

Kizlar super :KK19:durmak yok yola devam

Cok şükür bu hafta oldu 😍 iste bazen guzel oluyir bazen olmuyor. Neyse bu beni biraz daha gaza getirir:KK76:

Pili bitince ve ya zayıflayınca tarti kafayi yiyor.

Kizlar super :KK19:durmak yok yola devam
Az az gitsin saglam gitsin 💪 carsiya çıkınca bi pil alirim artik nasi hevesle uyandiydim tartilcm diye amannn

Kuzu bizim seni listeye almamaz icin bi sebep mi var 😂 bn unuttum da diskalifiye vs bi durumun var miydi
Canım benim telefon bozuldu, kpss girdi araya falan. Listeye girecekken biraz koptum. Sen bilirsin istersen listeye al, istersen bir süre daha böyle devam edelim. Kaptan ne derse o :)

Canım benim telefon bozuldu, kpss girdi araya falan. Listeye girecekken biraz koptum. Sen bilirsin istersen listeye al, istersen bir süre daha böyle devam edelim. Kaptan ne derse o :)
He tm bn bi ara gelmedigini hatirliyorum da acaba dedm bi sorun mu olmustu. Önceden yarismamistn dimi hic bi takimda. Haftaya guzel kilo ver alalm seni listeue 😍

***14.TAKİM 692.Etap***

Pamukprncess(61.5/62.7/1.2/%-1.95)
bircocuklu (61,2///%)

[/QUOTE]

Sevgili takımım sizden çok özür dileyerek başlıyorum sözüme :( regl öncesinde ve alkol alımından dolayı fazlasıyla odemliyim ve bende yarım kilo alabilecek kadar da yemisimdir bunun için kendimi kötü hissediyorum bugün çıkmaza girdim sonunda 60 tim ben ve şuan durumuma bakin. Evet ciddi kararlar aldım belki 100. Kez bakalım yine fos mu çıkacağız bilmiyorum kendime inancımı yitirmek üzereyim daha önce de 60 tan 66 ya çıkmıştım ve kendimi çok kötü hissediyordum nasıl çabalarla gram gram zayıfladım kaptan iyi bilir o da bunu görünce bana çok kızacak bende kendime çok kızıyorum özür dilerim kendimden emegimden. Ve sizden

Günaydın kizlar bu hafta hiç ugrayamadim. Daha önce söylemiştim ya bu hafta bı mide bulantısı baş dönmesi işten sonra ev işi biraz sonra çocukla ilgilenme çamaşır bile kaldıracağım hafta sonundan beri askıda ütü desen anca o günün kunu utuleyebiliyorum bu haftada diyete fazla dikkat edemedim sürekli bı tuz ihtiyacı ile tulum peyniri ekmege saldırdım. Ama yine de az bişey vermisim😅
(61.2/61.0/0.2/%0.3)

***14.TAKİM 692.Etap***

bircocuklu (61,2///%)

SchonerDuft ( 63,30/68,10/+4,80/-%0,34) 671.etapta izine ayrilan uye geri döndü yüzdesi 22ye bölündü

Sevgili takımım sizden çok özür dileyerek başlıyorum sözüme :KK43: regl öncesinde ve alkol alımından dolayı fazlasıyla odemliyim ve bende yarım kilo alabilecek kadar da yemisimdir bunun için kendimi kötü hissediyorum bugün çıkmaza girdim sonunda 60 tim ben ve şuan durumuma bakin. Evet ciddi kararlar aldım belki 100. Kez bakalım yine fos mu çıkacağız bilmiyorum kendime inancımı yitirmek üzereyim daha önce de 60 tan 66 ya çıkmıştım ve kendimi çok kötü hissediyordum nasıl çabalarla gram gram zayıfladım kaptan iyi bilir o da bunu görünce bana çok kızacak bende kendime çok kızıyorum özür dilerim kendimden emegimden. Ve sizden
Kuzum diyet döneminde hepimiz dagitabiliuoruz ama sen cok fazla kilo almaya basladin yani dur demen lazim iradene sahip cikman lazim sonucta hepimizin hedefleri var ve bu hedeflere ulasmak için biseyler vazgecmemiz dur dememiz lazim bundan sonrasi icin kendine güven guzel bi programla pazartesi tekrar basla 💪
Günaydın kizlar bu hafta hiç ugrayamadim. Daha önce söylemiştim ya bu hafta bı mide bulantısı baş dönmesi işten sonra ev işi biraz sonra çocukla ilgilenme çamaşır bile kaldıracağım hafta sonundan beri askıda ütü desen anca o günün kunu utuleyebiliyorum bu haftada diyete fazla dikkat edemedim sürekli bı tuz ihtiyacı ile tulum peyniri ekmege saldırdım. Ama yine de az bişey vermisim😅
(61.2/61.0/0.2/%0.3)
Gunaydin cnm en azindan almamissin oule düşün 😁
***14.TAKİM 692.Etap***

bircocuklu (61,2///%)

SchonerDuft ( 63,30/68,10/+4,80/-%0,34) 671.etapta izine ayrilan uye geri döndü yüzdesi 22ye bölündü

Hadi hayirli olsundu 💃

Back