Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol

***14.TAKİM 692.Etap***

Pamukprncess(61.5/62.7/1.2/%-1.95)
bircocuklu (61,2/61/0.2/%0.33)
almora34 (64,5/63.9/0.6/%0.93)

Mirjam (74,20/74/0.2/%0.27)
SchonerDuft ( 63,30/68,10/+4,80/-%0,34) 671.etapta izine ayrilan uye geri döndü yüzdesi 22ye bölündü
Nurdeva (67.9/67.6/0.3/%0.44) basl.k:71.5 basl.t:17temmuz hedef:

14.Takım Ortalamasi :%-0.053

Bu hafta yuzdemiz berbbaaaaattttttttttt
SekerPancarii verdin mi kilo alalm seni de listeye belki faydan olur
Ay dünkü menumu gördün valla cok hafif beslendim ama sıfır yani 100 gr bile vermemisim esim yeni gitti ise anca geldim 60.8 im hala ama asure yedigim gun 61.1 olmustum ertesi gun onu verdim 60.8 e düştüm sonra dunde diyet yaptim hic düşmedim 60.8 im hala 2 gundur diyet yapıyorum ama oyle dusunmek lazim başlangıç kilomu asure sabahi olarak baz almak istiyorum ben 61.1 den 60.8 e düştüm sonuçta yeni geldim ben takima

tugbaFB SchonerDuft kizlar bi bakin hata yoksa paylasayim

canım yüzde dogru sadece nurdeva nın hedef kilosunu unutma
hedef kilosu 60 imis

Kaptancim şu saate kadar dikkat ettim inşallah devamı gecek artık buraya da yazacağım

Menümü yaziiiimm
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeğiyle peynirli kasarli tost zeytin
Ogle : 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kase mercimek çorbası
Ara: 2 biskuvi az bisey patlamis misir
Aksam : 1 tabak eristeli yesil mercimek çorbasi , 1 kucuk kase yesil fasulye
Ara: ruseymli bulgul gevreği (torkunun nesquie benzer topcuklarindan) kizim yerken azcik atıştırdım kıtır kıtır
Bence iyiyim yani kendim yapiyim yorumumu acik aralar ekledim bugun evde cok sıkıldım yine de iyi sanki he

Menüm sabah iki dilim ekmek bal TK. Domates salatalık, zeytin peynir kk yoğurt
Ara kuru incir iki
Öğlen 5 kaşık pilav türlü
Akşam yoğurt sadece
Şu 2 lt

Menuuuu

Sabah yok

Oglen ton balikli salata

Bir adet muz

Aksam
Bir tabak taze fasulye,bir kase tarhana cornasi , 3 kaşık erişte bol salata ve yogurt(annede olunca menu biraz genişliyor )

Valla midye gomucem simdi onuda soyliyim

Su cok az bugun aklima gelmedi yogunluktan

Bartu uyuyunca bi yalnizlik hissediyorum anlatamam uyanikken nasil geciyo zmn anlamiyorm da uyurken esimin yoklugunu cok hissediyorim yaa
kuzummm allah kavuştursun işleriniz rast gitsin deysin bu günlerinize kendine meşgale bulsan evde mantı yapıp satsan yapabiliyorsun diye düşündüm ya da başka uğraş hem kazanç olur sana hem oyalanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…