- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.021
Aksam corba ve tursu muKahvalti 1 dilim ekmek kahvaltiliklardn yedim yarim bardak süt bide oglumun yarim krepi kaldi onu yedim
Öğle 5 köfte yogurtlu patlican
Aksam corba tursu
Su cok icemedim bugün çünkü evde su bitmisti yeni geldi olani ogluma icirdim çünkü ben anayim
Biz anca cocuklardn kalanlari yerizAy esim evde olmayinca yemek hazirlayasim gelmiyo kizim 1 koca tabak kiymali bulgur pilavi yedi bana kalan 3 kaşık sade bulgur pilavi olduyarin guzel bi yemek yapimmm sen ne yedin aksam
Oglen iyi yiyince aksam acikmiyo insan çözdümAksam corba ve tursu mukiz nasil doyyon ya nasiii ama ben oglen bardak çorba ictim diye cok aç düştüm heralde bugun sen oglen guzel yemek yemissin bigindim
Aynen ya çocuklardan ne kalirsaBiz anca cocuklardn kalanlari yeriz
Oglen iyi yiyince aksam acikmiyo insan çözdüm
Bende caya suya abandim valla ama tok gibiyim uyucm birazdanAynen ya çocuklardan ne kalirsaay yok insan gibi yemek hazirlicam kendime doymadim valla yulaf pişirmeye de üşendim 1 kucuk dilim tambugdaya peynir sürdüm yedim hala bi ufak açim normal mi neyse yarin ki kahvaltının hayaliyle yasicam artik ha bi de kahve içtim
Bu kadar az besinle çok iyi idare ediyorsun valla. Hayran kaldım. Ben süt ürünleri, protein, sebze ve meyve dengesini kurmaya çalışıyorum. Belki bundan 10 kilo daha az olsam bu kadar şey bana da yeter. İşallah o günleri göreceğim :)
Sogani sarimsagi cok ozledimesimde gittigine gore rahatlikla yiyebilirim artik
Afiyet olsun canim guzel bence menunsogani bol bol yemek lazım bende cok seviyorum
Az kalmış gerçekten... İnşallah hedeflediğimiz kilolara çok rahat bir şekilde ulaşabiliriz.Az da noluyor bir adam gibi veremiyoruminsallah canim hedfledigin kiloya ulasirsin. o kadar rahatliyor ki insan kilo verince hedefime 4.5 kilo kaldi direniyorum resmen sıkıldım
Ay cok lezzetli ikisideEkmek arasina koyup yemeği ozledim
Gerçekten ya. Çocuk cevizin yarısını yer, meyveden 2 ısırık alır atar hepsi benim mideye. Sonra da kilo veremiyom diye ağlıyorum. Oruç olayına girince bu yediklerimin ne kadar fazla olduğunu anlamıştım :)Biz anca cocuklardn kalanlari yeriz
Oglen iyi yiyince aksam acikmiyo insan çözdüm
Calisinca yenmiyo dimiAz da noluyor bir adam gibi veremiyoruminsallah canim hedfledigin kiloya ulasirsin. o kadar rahatliyor ki insan kilo verince hedefime 4.5 kilo kaldi direniyorum resmen sıkıldım
Ay ben daha balik alamadimGunaydinn kizlarr
Dünkü menü
Sabah yok
Öğlen
1 kase mercimek corbasi ve 2 tavuk baget ve ayran
Aksam
Bir adet firinda cipura ve gobek salatasi roka
Bir kayisi form cay
2lt su 11972 adim yuruyus
Bu kadar az kalmisken diyeti bozmak miYa ben sıkıldım sanki biraz ya canim hic olmadık seyler cekiyor4 aydir diyet modu olunca bastılar bana. Ama sonra etraftan gelen "ohaass naptin kizim sen nasil bu hale geldin " naralarini duyunca cok hosuma gidiyor. Kiyafetler artik daha guzel duruyor. Sonra diyorum ki DIREN hedefe az kaldi. Bugun ku modum kendimle savasma
ekmekle dolmayi ayni ogunde yemeseymisin nasi guzel menuymusssDün menümü yazayım:
Sabah: Peynir, zeytin, domates, salatalık, 1 tb ekmek, yumurta
Öğlen: küçük bir kase içinde 1 dilim peynir, domates, 10 adet patates kızartması, biber, 1 dilim tb ekmek
Ara: 1 şekersiz türk kahvesi
Akşam: 1 kase şehriye çorbası,1 adet biber dolması, 1 kase yoğurt, 1 dilim tb ekmek
Ara: Limonlu naneli sıcak su ve 1 avuç kuru yemiş
Suyu giderek azaltıyorum. Ne kadar içtiğimi sayamadım bile
Gerçekten ya. Çocuk cevizin yarısını yer, meyveden 2 ısırık alır atar hepsi benim mideye. Sonra da kilo veremiyom diye ağlıyorum. Oruç olayına girince bu yediklerimin ne kadar fazla olduğunu anlamıştım :)
aman tezgahta yer kaplıyor birde ne gerek vareve filtre kahve makinesi almaya niyetlendim sonra türk kahvesine alısınca vazgectim, iyi ki almamışım
arada durksar ya normal birde regli döneminmiş nasıl gidiyor şimdivallaha çok rahat ediyor ben inanılmaz memnun kaldım, sana kilom durdu acaba değiştirip 3 ogüne mi gecsem demiştim ya meger regl olacakmışım (diyet bitki cayları felan 1 hafta erken getirdi) , regl oldugum gün 1 kilo birden düstü
ben seni yakalarım sen acele etme
aynı yerde çalışıyorum şişkoyum yineBen dengeli ve guzel buldum menunu afiyet olsun canim
Canim cok yetersiz degil mi menun az geldi bana
Neler yapiyosun canim ne sinavina giriceksin yeme sakin bi ders çalışırsan falan atıştırmaya alışırsan birakmasi cok zor oluyor
giziiilll bir mini
bitmesini bekleme canım bitmez canım bir süre böyle devm alışcaz sonra .Ay ben bek guzel dengede tutuyodum ya nasil kilo aldim hic anlamadim valla ama 55 olmam lazim hic sevmiyorum 60 li kilolarıbu sene cok guzeldi pandemi olmasina rağmen insallah seneye yaza daha guzel isler yaparım amin kuzum bi bitseydi virus ya bitmiyooooo
Cok yıpratırıyo insani bu kilo alip verme demihele de ilac falan kullanip kilo aldigini gormek cok üzüyo insani saglik oldun bebegim insallah tekrar istedigimiz kilolara düşeriz
Az kalmış gerçekten... İnşallah hedeflediğimiz kilolara çok rahat bir şekilde ulaşabiliriz.
Karnım guruldayınca, yağlarım ölüyor o yüzden çığlık atıyorlar diye kendimi motive etmeye çalışıyorum ama tansiyonum düşüyor, midem bulanıyor aç kalınca... O da olmasa kendimi acayip iyi hissedicem.
Allahtan artık maske var kimse kimsenin yüzüne üflemiyor soğan yesekte kokmuyoruzCalisinca yenmiyo dimibnde yiyemiyodum iste cikan salatalarda bile sogani ayiriyodm ofis çünkü illa kokuyo
Ay ben daha balik alamadimpazara bi girsem alcm hemen
Bu kadar az kalmisken diyeti bozmak mi
Ben pek evden çıkmadığımdan sorun olmuyomantıklı bir motive sekliYa hayatın akışını etkileyince sıkıntı oluyor. Bende olmaz çok şükür öyle şeyler ama sizde ki gibi oluyorsa da insanı sıkıntıya sokar.
Allahtan artık maske var kimse kimsenin yüzüne üflemiyor soğan yesekte kokmuyoruz
evet bence de delilik. ama ara sıra oluyor gelgitler
Ben aralikli oruc denedim bunye alisinca iyi oluyo aslinda ama surduremedim artik cok az yemeye degil dengeli yemeye odaklanicam bi al bi ver yapmaktansa az az veriyim daha iyiBende caya suya abandim valla ama tok gibiyim uyucm birazdanbi yazi okudum az once kahvalti normalde insanin yaratilisinda yokmus cok cok sonra edinilms bi aliskanlikmis ve metebolizmaya ciddi zarar veriyoms ne kadar dogru bilmiyorum ama oglen aksam olarak 2 öğün tuketmek en sagliklisiymis bu sekilde cok kilo veren varmis denesem mi diyorum iyice arastirip
Lavasa sogan dürüp yemeyi ozledimAz da noluyor bir adam gibi veremiyoruminsallah canim hedfledigin kiloya ulasirsin. o kadar rahatliyor ki insan kilo verince hedefime 4.5 kilo kaldi direniyorum resmen sıkıldım
Mis gibi bi meni harikaGunaydinn kizlarr
Dünkü menü
Sabah yok
Öğlen
1 kase mercimek corbasi ve 2 tavuk baget ve ayran
Aksam
Bir adet firinda cipura ve gobek salatasi roka
Bir kayisi form cay
2lt su 11972 adim yuruyus
Diren canim birakma almasi cok kolay emeklerini düşünYa ben sıkıldım sanki biraz ya canim hic olmadık seyler cekiyor4 aydir diyet modu olunca bastılar bana. Ama sonra etraftan gelen "ohaass naptin kizim sen nasil bu hale geldin " naralarini duyunca cok hosuma gidiyor. Kiyafetler artik daha guzel duruyor. Sonra diyorum ki DIREN hedefe az kaldi. Bugun ku modum kendimle savasma
Guzel menu canim afiyet olsun suyu bende az iciyorum yaDün menümü yazayım:
Sabah: Peynir, zeytin, domates, salatalık, 1 tb ekmek, yumurta
Öğlen: küçük bir kase içinde 1 dilim peynir, domates, 10 adet patates kızartması, biber, 1 dilim tb ekmek
Ara: 1 şekersiz türk kahvesi
Akşam: 1 kase şehriye çorbası,1 adet biber dolması, 1 kase yoğurt, 1 dilim tb ekmek
Ara: Limonlu naneli sıcak su ve 1 avuç kuru yemiş
Suyu giderek azaltıyorum. Ne kadar içtiğimi sayamadım bile
Bence açıktan liseye yazilcam kitap aliyo esim bana caliscam bende okucamaman tezgahta yer kaplıyor birde ne gerek var
arada durksar ya normal birde regli döneminmiş nasıl gidiyor şimdi
ben seni yakalarım sen acele etme
aynı yerde çalışıyorum şişkoyum yineders çalışırken yicek zaman olmuyor ki not almaktn yemiyorumda sadece çay su içiyorum
bitmesini bekleme canım bitmez canım bir süre böyle devm alışcaz sonra .
evet birde ödem yapıyor ellerim nasıl şişilaç aldım idrar yolları için o söktürür rtık
Aşurenin kilosunu attim ben yarina biraz eksi oldum mu tamamdirBen pek evden çıkmadığımdan sorun olmuyoyarinda tartı günüüü
youtube da videolar da var canım takıldığında yaz video bulalım sanaBence açıktan liseye yazilcam kitap aliyo esim bana caliscam bende okucamodeme karsi bol su ic bari nerden kurtarsan kar canim
Cok iyi olur canim bende bilgi sıfır nerden başlayacağım bilmiyorum insallah becerebilirimyoutube da videolar da var canım takıldığında yaz video bulalım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?