• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvalti 1 dilim ekmek kahvaltiliklardn yedim yarim bardak süt bide oglumun yarim krepi kaldi onu yedim

Öğle 5 köfte yogurtlu patlican

Aksam corba tursu 😁

Su cok icemedim bugün çünkü evde su bitmisti yeni geldi olani ogluma icirdim çünkü ben anayim 😂😂😂
Aksam corba ve tursu mu 😶 kiz nasil doyyon ya nasiii 😵 ama ben oglen bardak çorba ictim diye cok aç düştüm heralde bugun sen oglen guzel yemek yemissin bigindim😬

Ay esim evde olmayinca yemek hazirlayasim gelmiyo kizim 1 koca tabak kiymali bulgur pilavi yedi bana kalan 3 kaşık sade bulgur pilavi oldu🤣😂 yarin guzel bi yemek yapimmm🤕sen ne yedin aksam😶
Biz anca cocuklardn kalanlari yeriz 😂😂
Aksam corba ve tursu mu 😶 kiz nasil doyyon ya nasiii 😵 ama ben oglen bardak çorba ictim diye cok aç düştüm heralde bugun sen oglen guzel yemek yemissin bigindim😬
Oglen iyi yiyince aksam acikmiyo insan çözdüm 😁

Aynen ya çocuklardan ne kalirsa 😂 ay yok insan gibi yemek hazirlicam kendime doymadim valla yulaf pişirmeye de üşendim 1 kucuk dilim tambugdaya peynir sürdüm yedim hala bi ufak açim normal mi🤔😂😂 neyse yarin ki kahvaltının hayaliyle yasicam artik ha bi de kahve içtim ☕😬

Aynen ya çocuklardan ne kalirsa 😂 ay yok insan gibi yemek hazirlicam kendime doymadim valla yulaf pişirmeye de üşendim 1 kucuk dilim tambugdaya peynir sürdüm yedim hala bi ufak açim normal mi🤔😂😂 neyse yarin ki kahvaltının hayaliyle yasicam artik ha bi de kahve içtim ☕ 😬
Bende caya suya abandim valla ama tok gibiyim uyucm birazdan 😂 bi yazi okudum az once kahvalti normalde insanin yaratilisinda yokmus cok cok sonra edinilms bi aliskanlikmis ve metebolizmaya ciddi zarar veriyoms ne kadar dogru bilmiyorum ama oglen aksam olarak 2 öğün tuketmek en sagliklisiymis bu sekilde cok kilo veren varmis denesem mi diyorum iyice arastirip

Bu kadar az besinle çok iyi idare ediyorsun valla. Hayran kaldım. Ben süt ürünleri, protein, sebze ve meyve dengesini kurmaya çalışıyorum. Belki bundan 10 kilo daha az olsam bu kadar şey bana da yeter. İşallah o günleri göreceğim :)

Az da noluyor bir adam gibi veremiyorum🤣insallah canim hedfledigin kiloya ulasirsin. o kadar rahatliyor ki insan kilo verince hedefime 4.5 kilo kaldi direniyorum resmen sıkıldım
Sogani sarimsagi cok ozledim 😂😂 esimde gittigine gore rahatlikla yiyebilirim artik 😂

Afiyet olsun canim guzel bence menun🌸 sogani bol bol yemek lazım bende cok seviyorum 😬😬

Ay cok lezzetli ikiside 😅 Ekmek arasina koyup yemeği ozledim:KK42:

Gunaydinn kizlarr
Dünkü menü
Sabah yok

Öğlen

1 kase mercimek corbasi ve 2 tavuk baget ve ayran

Aksam
Bir adet firinda cipura ve gobek salatasi roka

Bir kayisi form cay

2lt su 11972 adim yuruyus

Ya ben sıkıldım sanki biraz ya canim hic olmadık seyler cekiyor:KK12: 4 aydir diyet modu olunca bastılar bana. Ama sonra etraftan gelen "ohaass naptin kizim sen nasil bu hale geldin :skandal::sampiyon:" naralarini duyunca cok hosuma gidiyor. Kiyafetler artik daha guzel duruyor. Sonra diyorum ki DIREN hedefe az kaldi. Bugun ku modum kendimle savasma:KK4:

Az da noluyor bir adam gibi veremiyorum🤣insallah canim hedfledigin kiloya ulasirsin. o kadar rahatliyor ki insan kilo verince hedefime 4.5 kilo kaldi direniyorum resmen sıkıldım

Az kalmış gerçekten... İnşallah hedeflediğimiz kilolara çok rahat bir şekilde ulaşabiliriz.
Karnım guruldayınca, yağlarım ölüyor o yüzden çığlık atıyorlar diye kendimi motive etmeye çalışıyorum ama tansiyonum düşüyor, midem bulanıyor aç kalınca... O da olmasa kendimi acayip iyi hissedicem.

Dün menümü yazayım:

Sabah: Peynir, zeytin, domates, salatalık, 1 tb ekmek, yumurta
Öğlen: küçük bir kase içinde 1 dilim peynir, domates, 10 adet patates kızartması, biber, 1 dilim tb ekmek
Ara: 1 şekersiz türk kahvesi
Akşam: 1 kase şehriye çorbası,1 adet biber dolması, 1 kase yoğurt, 1 dilim tb ekmek
Ara: Limonlu naneli sıcak su ve 1 avuç kuru yemiş

Suyu giderek azaltıyorum. Ne kadar içtiğimi sayamadım bile :(

Gerçekten ya. Çocuk cevizin yarısını yer, meyveden 2 ısırık alır atar hepsi benim mideye. Sonra da kilo veremiyom diye ağlıyorum. Oruç olayına girince bu yediklerimin ne kadar fazla olduğunu anlamıştım :)

Calisinca yenmiyo dimi😁 bnde yiyemiyodum iste cikan salatalarda bile sogani ayiriyodm ofis çünkü illa kokuyo 😂
Gunaydinn kizlarr
Dünkü menü
Sabah yok

Öğlen

Aksam

Bir kayisi form cay

Ay ben daha balik alamadim 😔😔 pazara bi girsem alcm hemen 😍
Ya ben sıkıldım sanki biraz ya canim hic olmadık seyler cekiyor:KK12: 4 aydir diyet modu olunca bastılar bana. Ama sonra etraftan gelen "ohaass naptin kizim sen nasil bu hale geldin :skandal::sampiyon:" naralarini duyunca cok hosuma gidiyor. Kiyafetler artik daha guzel duruyor. Sonra diyorum ki DIREN hedefe az kaldi. Bugun ku modum kendimle savasma:KK4:
Bu kadar az kalmisken diyeti bozmak mi 😱
Dün menümü yazayım:

Öğlen: küçük bir kase içinde 1 dilim peynir, domates, 10 adet patates kızartması, biber, 1 dilim tb ekmek
Akşam: 1 kase şehriye çorbası,1 adet biber dolması, 1 kase yoğurt, 1 dilim tb ekmek

Suyu giderek azaltıyorum. Ne kadar içtiğimi sayamadım bile :KK43:
ekmekle dolmayi ayni ogunde yemeseymisin nasi guzel menuymusss
Gerçekten ya. Çocuk cevizin yarısını yer, meyveden 2 ısırık alır atar hepsi benim mideye. Sonra da kilo veremiyom diye ağlıyorum. Oruç olayına girince bu yediklerimin ne kadar fazla olduğunu anlamıştım :)
😂😂 Ziyan mi olsun 😂 bn oruc olayina girmemeye karar verdim bana uymadi 😂

eve filtre kahve makinesi almaya niyetlendim sonra türk kahvesine alısınca vazgectim, iyi ki almamışım
aman tezgahta yer kaplıyor birde ne gerek var
vallaha çok rahat ediyor ben inanılmaz memnun kaldım, sana kilom durdu acaba değiştirip 3 ogüne mi gecsem demiştim ya meger regl olacakmışım (diyet bitki cayları felan 1 hafta erken getirdi) , regl oldugum gün 1 kilo birden düstü :KK76::KK76:
arada durksar ya normal birde regli döneminmiş nasıl gidiyor şimdi
SchonerDuft SchonerDuft kac kilosun canım bak ensendeyim ona göre :rapci:
ben seni yakalarım sen acele etme :D
Ben dengeli ve guzel buldum menunu afiyet olsun canim🌸

Canim cok yetersiz degil mi menun az geldi bana😫

Neler yapiyosun canim ne sinavina giriceksin yeme sakin bi ders çalışırsan falan atıştırmaya alışırsan birakmasi cok zor oluyor😥

giziiilll bir mini🤓
aynı yerde çalışıyorum şişkoyum yine :D ders çalışırken yicek zaman olmuyor ki not almaktn :( yemiyorumda sadece çay su içiyorum
Ay ben bek guzel dengede tutuyodum ya nasil kilo aldim hic anlamadim valla ama 55 olmam lazim hic sevmiyorum 60 li kiloları 🙁 bu sene cok guzeldi pandemi olmasina rağmen insallah seneye yaza daha guzel isler yaparım 😍 amin kuzum bi bitseydi virus ya bitmiyooooo😩

Cok yıpratırıyo insani bu kilo alip verme demi :KK43: hele de ilac falan kullanip kilo aldigini gormek cok üzüyo insani saglik oldun bebegim insallah tekrar istedigimiz kilolara düşeriz 🤲
bitmesini bekleme canım bitmez canım bir süre böyle devm alışcaz sonra .
evet birde ödem yapıyor ellerim nasıl şiş :( ilaç aldım idrar yolları için o söktürür rtık

Az kalmış gerçekten... İnşallah hedeflediğimiz kilolara çok rahat bir şekilde ulaşabiliriz.
Karnım guruldayınca, yağlarım ölüyor o yüzden çığlık atıyorlar diye kendimi motive etmeye çalışıyorum ama tansiyonum düşüyor, midem bulanıyor aç kalınca... O da olmasa kendimi acayip iyi hissedicem.

mantıklı bir motive sekli:KK48: Ya hayatın akışını etkileyince sıkıntı oluyor. Bende olmaz çok şükür öyle şeyler ama sizde ki gibi oluyorsa da insanı sıkıntıya sokar.

Calisinca yenmiyo dimi😁 bnde yiyemiyodum iste cikan salatalarda bile sogani ayiriyodm ofis çünkü illa kokuyo 😂

Ay ben daha balik alamadim 😔😔 pazara bi girsem alcm hemen 😍

Bu kadar az kalmisken diyeti bozmak mi 😱
Allahtan artık maske var kimse kimsenin yüzüne üflemiyor soğan yesekte kokmuyoruz :-)

evet bence de delilik. ama ara sıra oluyor gelgitler:KK45:

mantıklı bir motive sekli:KK48: Ya hayatın akışını etkileyince sıkıntı oluyor. Bende olmaz çok şükür öyle şeyler ama sizde ki gibi oluyorsa da insanı sıkıntıya sokar.

Allahtan artık maske var kimse kimsenin yüzüne üflemiyor soğan yesekte kokmuyoruz :-)

evet bence de delilik. ama ara sıra oluyor gelgitler:KK45:
Ben pek evden çıkmadığımdan sorun olmuyo 😁 yarinda tartı günüüü

Bende caya suya abandim valla ama tok gibiyim uyucm birazdan 😂 bi yazi okudum az once kahvalti normalde insanin yaratilisinda yokmus cok cok sonra edinilms bi aliskanlikmis ve metebolizmaya ciddi zarar veriyoms ne kadar dogru bilmiyorum ama oglen aksam olarak 2 öğün tuketmek en sagliklisiymis bu sekilde cok kilo veren varmis denesem mi diyorum iyice arastirip
Ben aralikli oruc denedim bunye alisinca iyi oluyo aslinda ama surduremedim artik cok az yemeye degil dengeli yemeye odaklanicam bi al bi ver yapmaktansa az az veriyim daha iyi😶

Lavasa sogan dürüp yemeyi ozledim🤣😶😶
Gunaydinn kizlarr
Dünkü menü
Sabah yok

Öğlen

Aksam

Bir kayisi form cay

Mis gibi bi meni harika🧡
Diren canim birakma almasi cok kolay emeklerini düşün 🌸
Dün menümü yazayım:

Suyu giderek azaltıyorum. Ne kadar içtiğimi sayamadım bile :KK43:
Guzel menu canim afiyet olsun suyu bende az iciyorum ya🤕

aman tezgahta yer kaplıyor birde ne gerek var

arada durksar ya normal birde regli döneminmiş nasıl gidiyor şimdi

ben seni yakalarım sen acele etme :KK70:

aynı yerde çalışıyorum şişkoyum yine :KK70: ders çalışırken yicek zaman olmuyor ki not almaktn :KK43: yemiyorumda sadece çay su içiyorum

bitmesini bekleme canım bitmez canım bir süre böyle devm alışcaz sonra .
evet birde ödem yapıyor ellerim nasıl şiş :KK43: ilaç aldım idrar yolları için o söktürür rtık
Bence açıktan liseye yazilcam kitap aliyo esim bana caliscam bende okucam😟 odeme karsi bol su ic bari nerden kurtarsan kar canim🤕

Ben pek evden çıkmadığımdan sorun olmuyo 😁 yarinda tartı günüüü
Aşurenin kilosunu attim ben yarina biraz eksi oldum mu tamamdir😬 disari cikicam kizimla yemegimi gitmeden yapiyorum gelince gozum donmesin diye mercimek çorbası ve yesil fasulye😋

Back