- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.001
Ay benim kiz büyüdü yatiyo artik öğlene kadar bende uyyom vallaTamamdirrr
Gunaydin mi
Ay ben bek guzel dengede tutuyodum ya nasil kilo aldim hic anlamadim valla ama 55 olmam lazim hic sevmiyorum 60 li kilolarıvalla sen uzun zamandır yoktun kilo alman normal ben 1 ay dikkat etmeyim eski halime dönüyorumyarın senin icin bi baslangıc olsun ben basladım sizde bana eslik edin o zamanlar daha yeniydin makyaj konusunda bayagı profesyonel oldun demek ki su pandemi bitsede hepimiz işlerimize dönsek
Cok yıpratırıyo insani bu kilo alip verme demiGördüm canım hoşuma gidiyor tarzın
Off ben senin şuan olduğun kilolara indim biliyor musun 62yi gördüm ilaca başladım derse başladım yedim içtim 69 u gördüm bugünsma.yarin sabahtan başlıyorum toparlamaya
HosbuldumHosgeldiniz, asure olmasaymis supermis gercekten
Afiyet olsun baya güzel bi menu benceNeyse bende menumu paylasip yatim artik,
Sabah, mantarli omlet, zeytin peynir,
4 adet ceviz
Oglen sadece sekersiz kahve
Aksam, 2 kucuk biber dolmasi (bulgurlu, Kiymali, ve bol sebzeli) 1 kase cacik
Su 2 ltreyi gecti
Spor, okul donusu yolumu uzatarak 1 saat bisiklet surdum
8000 adim yuruyus
Bende biraz diyete adapte oluyum oyle spora donucemGün aydın kızlar bende bugün başlıyorum ama spora ayıracak zamanım yok adım sayıma dikkat edebilirim sadece
Afiyet olsun canim guzel bence menunGunaydin kizlar
Dunku menü
Sabahları yiyemiyorum yemege ayiracagim vakti yuruyuse ayiriyorum yoksa spor fazla yapamam
Oglen
3k pkilav ve 5 k fasulye yogurt ve sogan
Aksam da
Patlıcan salatasi yedim yaklasik bir tabak
2 lt sy
Menun guzel bence ama aksama yuklenmissin biraz çereze takılmadım ben ama aksamki karbonhidrat fazla olmus ekmegi yemeyip pilavi 2 kasikta biraksaydin daha hafif bi aksam olurdu afiyet olsunDün için menümü yazayım:
Sabah: Peynir, zeytin, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 1 dilim tb ekmek, 1 çay kaşığı vişne reçeli
Ara:1 şekersiz türk kahvesi
Öğlen: Yarım kase çorba, 3 kaşık erişte, 3 kaşık kadar kızarmış tavuk, salata
Ara:1 şekersiz Türk Kahvesi
Akşam: 3-4 kaşık pirinç pilavı, 1 tabak kıymalı kabak, 1 dilim tb ekmek
2 avuç karışık kuruyemiş(orucumu bozdum)
Su:1.5 lt
Bazen iradesizlik gösterebiliyorum ancak neyse ki kilom genel anlamda düşüş gösteriyor. Her gün 100 gr eksik çıkıyorum :)
Ay bi kase yedim tamam dedim yeter sonra bi kase daha bi kase daha3 kase miben bu sene bi tek ablamda 1 kase yedim kimseler yapmadı yaa nasi uzgunum
AhahahhahababBen biraz okudum da vazgectmaksam 6dan sonra yemem olur biter zor geldi
Ben daha kışlık hazirlamadim ya kiş geldiAcil pazara cikmam lazim ama daha 3 gun varevde sebze hic bisey kalmamis aksama köfte yapcam yarin da buzluktan fasulye cikartirim ertesi gunde bezelye çıkartırım iyiki buzluk var
Okula basladi heAy benim kiz büyüdü yatiyo artik öğlene kadar bende uyyom vallaeskiden 7 de kalkardi aksam 8 bucukta yatardi simdi 10 bucuk da yatiyo 11 gibi kalkiyo bek guzel valla uykuuuuuuu tabi canli dersleri var artik bi gun 8:30 bi gun 10:00 da
Asure zamani bitiyo zaten istesende yiyemezsnAy bi kase yedim tamam dedim yeter sonra bi kase daha bi kase dahacok guzeldi ya bi daha yemem zaten cumaya ekside olucam bak gör Ay 60 dan assagi dusemiyorum ya kilit kilom gibi insallah sizle düşerim
Ben hazirladm bitti salcami da yaptimBen daha kışlık hazirlamadim ya kiş geldibu hafta halletmem lazim buyuk rahatlik valla
Bn bu sene oruc bile tutamadimkız yok o işe hiç girme , 5 gün istediğin herşeyi sınırsız yeyip 2 gün yememek yok bacım bana göre değil
Kiz 3. Sinif benim kizimOkula basladi heminicikti yaaa
Asure zamani bitiyo zaten istesende yiyemezsndusersin dusersin bnde cumaya kadar tartilmicm bakam
Ben hazirladm bitti salcami da yaptimyufka makarna yapmicam malum kilo aliyoz fasulye bezelye kapya biber barbunya kiydn buzluğa biberde dogradim yemeklik patlicnda koycm kozleyip baska da bisey yapmam nasi rahatm he bide tursu yaptım pek severim
Su yulaf niye bana itici geliyoKiz 3. Sinif benim kizimben ne zamandir gelmiyom takima kizim okula gitmiyo muydu ki okul basladi ama evde telden canli ders yapiyolar hergun 2 ders bir konu dolma biber de doldur koy buzluga ay cok rahat oluyo bende bu hafta pazara gidip yapcam yesil fasulye bamya közlenmis patlicam firinda kizarmis musakkalik patlican misir koyyum diyorum domates biber koymuştum zaten ay cok rahat oluyo gerçekten tursu kurcam bende ilk defa annem yapmis cok lezzetli ya Aksam ne yicem ya sebze yok yulaf lapasi mi yesem ki cok seviyom sicak yukaf lapasi
Ayy sicak yulaf lapasi denedin mi hic harika oluyo kizzSu yulaf niye bana itici geliyodolma bn becrremiyorum ondan hic almiyom
Bnde sıkıldım yaaa bartuyu babaannesi götürdü içim şişti tek evde az spor yapip banyoya gircem vakit gexsinAyy sicak yulaf lapasi denedin mi hic harika oluyo kizztemizlik yaptim cok yoruldum ve aciktim hic yulafi bekleyemedim valla 3 4 kasik bulgur pilaviyla yogurt yiyorum yarim kase resmen hic gozumu doyurmadi umarim karnimi doyurur kiz ne var icinu hazirla doldur koy tencereye az az su ekleye ekleye pisir
Ay ben hic doymadim ne yesem ki ya meyve sebze kalmadi hic evdeBnde sıkıldım yaaa bartuyu babaannesi götürdü içim şişti tek evde az spor yapip banyoya gircem vakit gexsin
Dogru duzgun yemek hazirla kendineAy ben hic doymadim ne yesem ki ya meyve sebze kalmadi hic evdeyulaf yicem sanırım
Ay esim evde olmayinca yemek hazirlayasim gelmiyo kizim 1 koca tabak kiymali bulgur pilavi yedi bana kalan 3 kaşık sade bulgur pilavi olduDogru duzgun yemek hazirla kendineonce gozun doysun karnin doyar sonrasinda oyle az az yiyince daha cok yeniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?