Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamamdirrr

Gunaydin mi
Ay benim kiz büyüdü yatiyo artik öğlene kadar bende uyyom vallaeskiden 7 de kalkardi aksam 8 bucukta yatardi simdi 10 bucuk da yatiyo 11 gibi kalkiyo bek guzel vallauykuuuuuuu tabi canli dersleri var artik bi gun 8:30 bi gun 10:00 da

Ay ben bek guzel dengede tutuyodum ya nasil kilo aldim hic anlamadim valla ama 55 olmam lazim hic sevmiyorum 60 li kiloları bu sene cok guzeldi pandemi olmasina rağmen insallah seneye yaza daha guzel isler yaparım amin kuzum bi bitseydi virus ya bitmiyooooo
Cok yıpratırıyo insani bu kilo alip verme demi hele de ilac falan kullanip kilo aldigini gormek cok üzüyo insani saglik oldun bebegim insallah tekrar istedigimiz kilolara düşeriz

Afiyet olsun baya güzel bi menu bence
Gün aydın kızlar bende bugün başlıyorum ama spora ayıracak zamanım yok adım sayıma dikkat edebilirim sadece
Bende biraz diyete adapte oluyum oyle spora donucem

Gunaydin kizlar
Dunku menü
Sabahları yiyemiyorum yemege ayiracagim vakti yuruyuse ayiriyorum yoksa spor fazla yapamam

Oglen
3k pkilav ve 5 k fasulye yogurt ve sogan

Aksam da
Patlıcan salatasi yedim yaklasik bir tabak

2 lt sy
Afiyet olsun canim guzel bence menun sogani bol bol yemek lazım bende cok seviyorum

Menun guzel bence ama aksama yuklenmissin biraz çereze takılmadım ben ama aksamki karbonhidrat fazla olmus ekmegi yemeyip pilavi 2 kasikta biraksaydin daha hafif bi aksam olurdu afiyet olsun

3 kase mi ben bu sene bi tek ablamda 1 kase yedim kimseler yapmadı yaa nasi uzgunum
Ay bi kase yedim tamam dedim yeter sonra bi kase daha bi kase daha cok guzeldi ya bi daha yemem zaten cumaya ekside olucam bak gör Ay 60 dan assagi dusemiyorum ya kilit kilom gibi insallah sizle düşerim

Acil pazara cikmam lazim ama daha 3 gun var evde sebze hic bisey kalmamis aksama köfte yapcam yarin da buzluktan fasulye cikartirim ertesi gunde bezelye çıkartırım iyiki buzluk var
Ben daha kışlık hazirlamadim ya kiş geldibu hafta halletmem lazim buyuk rahatlik valla

Ay benim kiz büyüdü yatiyo artik öğlene kadar bende uyyom vallaeskiden 7 de kalkardi aksam 8 bucukta yatardi simdi 10 bucuk da yatiyo 11 gibi kalkiyo bek guzel vallauykuuuuuuu tabi canli dersleri var artik bi gun 8:30 bi gun 10:00 da
Okula basladi he minicikti yaaa
Ay bi kase yedim tamam dedim yeter sonra bi kase daha bi kase daha cok guzeldi ya bi daha yemem zaten cumaya ekside olucam bak gör Ay 60 dan assagi dusemiyorum ya kilit kilom gibi insallah sizle düşerim
Asure zamani bitiyo zaten istesende yiyemezsn dusersin dusersin bnde cumaya kadar tartilmicm bakam
Ben daha kışlık hazirlamadim ya kiş geldibu hafta halletmem lazim buyuk rahatlik valla
Ben hazirladm bitti salcami da yaptim yufka makarna yapmicam malum kilo aliyoz fasulye bezelye kapya biber barbunya kiydn buzluğa biberde dogradim yemeklik patlicnda koycm kozleyip baska da bisey yapmam nasi rahatm he bide tursu yaptım pek severim

Kiz 3. Sinif benim kizim ben ne zamandir gelmiyom takima kizim okula gitmiyo muydu ki okul basladi ama evde telden canli ders yapiyolar hergun 2 ders bir konu dolma biber de doldur koy buzluga ay cok rahat oluyo bende bu hafta pazara gidip yapcam yesil fasulye bamya közlenmis patlicam firinda kizarmis musakkalik patlican misir koyyum diyorum domates biber koymuştum zaten ay cok rahat oluyo gerçekten tursu kurcam bende ilk defa annem yapmis cok lezzetli yaAksam ne yicem ya sebze yok yulaf lapasi mi yesem ki cok seviyom sicak yukaf lapasi

Su yulaf niye bana itici geliyo dolma bn becrremiyorum ondan hic almiyom

Su yulaf niye bana itici geliyo dolma bn becrremiyorum ondan hic almiyom
Ayy sicak yulaf lapasi denedin mi hic harika oluyo kizztemizlik yaptim cok yoruldum ve aciktim hic yulafi bekleyemedim valla 3 4 kasik bulgur pilaviyla yogurt yiyorum yarim kase resmen hic gozumu doyurmadi umarim karnimi doyurur kiz ne var icinu hazirla doldur koy tencereye az az su ekleye ekleye pisir

Bnde sıkıldım yaaa bartuyu babaannesi götürdü içim şişti tek evde az spor yapip banyoya gircem vakit gexsin

Menümü yazim niye kimse yok takimda ya
Sabah: 1 dilim ev yapimi tambugday ekmeginin uzerine incecik tereyağı ve peynir, 12 zeytin şekersiz cay
Öğle: 1 hazir bardak çorba
Akşam: 3-4 kaşık yarim çorba kasesi kadar bulgur pilavi 1 kasik yoğurt
Hic doymadigim icin yulaf yicem sanirim 2 kaşık yulafla balli yulaf lapasi yaparım Ustune ceviz de koyarim söylimm de

Kahvalti 1 dilim ekmek kahvaltiliklardn yedim yarim bardak süt bide oglumun yarim krepi kaldi onu yedim

Öğle 5 köfte yogurtlu patlican

Aksam corba tursu

Su cok icemedim bugün çünkü evde su bitmisti yeni geldi olani ogluma icirdim çünkü ben anayim

Dogru duzgun yemek hazirla kendine once gozun doysun karnin doyar sonrasinda oyle az az yiyince daha cok yeniyo
Ay esim evde olmayinca yemek hazirlayasim gelmiyo kizim 1 koca tabak kiymali bulgur pilavi yedi bana kalan 3 kaşık sade bulgur pilavi oldu yarin guzel bi yemek yapimmmsen ne yedin aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…