• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm

Sabah kiymali yumurta kahvaktiliklardan 1 dilim ekmk

Öğle bamya yemegi 1 dilim ekmek

Aksam 1 kase corba bamya yemegi yogurt

Su az ictm bugün bamyayi da sabahtan yaptım bütün gün yedim yarin da yerim 😂😂
pınar ben sınava ankaraya gidecem bilet bulamıyrum muhtemelen 1 gece orda kalacam 1 cuma bildirim yapamam tartıya ulaşamam çünkü nasıl yapalım ne dersen onu yapcam normalde eskisi gibi gidecektim 1 güne sığacaktı ama uçuşlar hep aktarmalı

Cok gecmis olsun kuzum bi doktora mi gitsen degerlerinde düşüklük var belli ki oyle tuza saldirdigina gore ilk defa duydum yalniz normalde tatli ister insan 🙈

3 kase mi 😱😱 ben bu sene bi tek ablamda 1 kase yedim 😔kimseler yapmadı yaa nasi uzgunum 😂🤜

Bende bugün suze bakincaktim biz geldik siz gittiniz B bircocuklu yla beraber diye 😁

Senin bana gonderdiginde yaziyo mu bnlar bn hala okuyamadim onu 😂 o 8 saatte hersey serbest mi peki kolay gibi ya zaten bnm aksam yeme sorunum var dün de aksam yemegimi yedim sonra aciktim tekrar yedim 🤦 gece agzim.bos durmuuo

Cay icilmesi iyi olms bak iyice arastirip baslayalm bari beraber tam brnlikmis gibi geldi

Menum
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği biraz patatesli yumurta ve kahvaltılıklardan az az
Ogle: 1 kase mercimek çorbasi 1 dilim tam buğday ekmeği
Aksam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak yesil fasulye
Süperim 🥳🥳🥳🥳😂

Menum
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği biraz patatesli yumurta ve kahvaltılıklardan az az
Süperim 🥳🥳🥳🥳😂
Bugün pek guzeeellll likee bnm bamya bitmedi bitseydi yarin fasulye yapardim 😁

Gunaydin arkadaslar, nasilsiniz? Ben ise gitmeden kilomu paylasiyim
Gecen hafta 74,200kg
Bu hafta 74 kg
Malesef reglmin ilk gunu bugun 🙁

***14.TAKİM 692.Etap***altıncı

Pamukprncess(61.5///%)
bircocuklu (61,2///%)
almora34 (64,5///%)

Mirjam (74,20/74/0.2/%0.27)
SchonerDuft ( 63,30///%) 671.etapta izine ayrilan uye geri döndü yüzdesi 22ye bölündü

14.Takım Ortalamasi :%

Ben aralikli oruc denedim bunye alisinca iyi oluyo aslinda ama surduremedim artik cok az yemeye degil dengeli yemeye odaklanicam bi al bi ver yapmaktansa az az veriyim daha iyi😶

Lavasa sogan dürüp yemeyi ozledim🤣😶😶

Mis gibi bi meni harika🧡

Diren canim birakma almasi cok kolay emeklerini düşün 🌸

Guzel menu canim afiyet olsun suyu bende az iciyorum ya🤕

63 e inince adana durum yicem kendime odul🤣
Menum
Süperim 🥳🥳🥳🥳😂
Bence de supersin guzel bir menu olmus🤩

***14.TAKİM 692.Etap***

Pamukprncess(61.5///%)
bircocuklu (61,2///%)
almora34 (64,5/63.9/0.6/%0.93)

Mirjam (74,20/74/0.2/%0.27)
SchonerDuft ( 63,30///%) 671.etapta izine ayrilan uye geri döndü yüzdesi 22ye bölündü

14.Takım Ortalamasi :%

Günaydın kızlar. Geçen cuma 67.9'dum. Bu hafta 67.6 :110:
Buna da şükür ben bu hafta artı gelirim diye düşünüyordum. Çünkü hem misafirlerim var ister istemez yiyorum biraz hem de reglim.

Ben de kilo bildirimi yapayım. Cuma ritüeline katılayım :)

Geçen hafta: 75.7
Bu hafta :75.2
Fark:500 gr
Yüzde:0.83
Adet günüme bir kaç gün kaldı. Sonrasında daha güzel sonuçlar alacağım işallah :)

Back