• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizlar naber ben bu hafta iyi gitmiyorum pazardan beri sürekli tansiyonum düşüyor midem bulanıyor tuzlu yiyince düzeltiyorum arada kriz geçirip zeytin peynire dalıyorum tuzu neredeyse avuclayassim geliyor dün üretime indim kimyasal kokuyordu midem bulandı eve gelip yattım.. inşallah yarına düzelmiş olurumda cumaya + ile girmem
Gecmis olsun Cnm

Gunaydin kizlarr
Dunku menu

Sabah yemedim
Kayisi cayi

Oglen ezogelin corbasi

Bir yarim haslanmis mısır

Aksam bir kucuk kase gevrek ve sut

2 lt su 45 dk dans
Bu kadar az besinle çok iyi idare ediyorsun valla. Hayran kaldım. Ben süt ürünleri, protein, sebze ve meyve dengesini kurmaya çalışıyorum. Belki bundan 10 kilo daha az olsam bu kadar şey bana da yeter. İşallah o günleri göreceğim :)

Yaaa bende denemek istiyorum bunu bugün arastircaktm sen arastirdin mi denedin mi kuzu fayda gördün mü
Ben 3-4 gün devam etmiştim. Baya fark etmişti. Ama dayanamadım. Benim gibi eli sürekli bişeyleri mideye indirmeye meyilli bir insan için zor. Benim ofisten bir arkadaşım akşam 8 den ertesi gün 12'ye kadar olan şekilde 16 saatlik oruç yapıyor. 4 haftada düzenli şekilde her hafta yarım kilodan 2 kilo verdi.
Ben de dün başladım en azıdan 13 saat oruç tutayım diye. Ama dayanamadım, biraz kuruyemişle bozdum. :( Sen genel anlamda az yemeye alışkın olduğun için daha iyi adapte olursun, etkisini daha güzel görürsün diye düşünüyorum.

Dün için menümü yazayım:

Sabah: Peynir, zeytin, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 1 dilim tb ekmek, 1 çay kaşığı vişne reçeli
Ara:1 şekersiz türk kahvesi
Öğlen: Yarım kase çorba, 3 kaşık erişte, 3 kaşık kadar kızarmış tavuk, salata
Ara:1 şekersiz Türk Kahvesi
Akşam: 3-4 kaşık pirinç pilavı, 1 tabak kıymalı kabak, 1 dilim tb ekmek
2 avuç karışık kuruyemiş(orucumu bozdum)

Su:1.5 lt
Bazen iradesizlik gösterebiliyorum ancak neyse ki kilom genel anlamda düşüş gösteriyor. Her gün 100 gr eksik çıkıyorum :)

Selam kizlar naber ben bu hafta iyi gitmiyorum pazardan beri sürekli tansiyonum düşüyor midem bulanıyor tuzlu yiyince düzeltiyorum arada kriz geçirip zeytin peynire dalıyorum tuzu neredeyse avuclayassim geliyor dün üretime indim kimyasal kokuyordu midem bulandı eve gelip yattım.. inşallah yarına düzelmiş olurumda cumaya + ile girmem
Cok gecmis olsun kuzum bi doktora mi gitsen degerlerinde düşüklük var belli ki oyle tuza saldirdigina gore ilk defa duydum yalniz normalde tatli ister insan 🙈
Ben menumu yazmaya geldim kizlar annemlerdeyim hala yarin okucam msjlari 🥳
Pek ic açıcı degil menum ama yine de yazcam😐
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta ve kahvaltıliklardan az az sekersiz cay
Öğlen 1 kepekli krep arasina peynir
Akşam 3 kasik bulgur pilavi ustune domatesli biberli kiyma koydum 2 3 kaşık
Hersey superdi taa ki annem asure yapana kadar cok özlemişim 3 kase yedim yaa😫😩
Bu arada sabahki kilom başlangıç kilom yani 60.8 P Pinarbartu 😶😶
3 kase mi 😱😱 ben bu sene bi tek ablamda 1 kase yedim 😔kimseler yapmadı yaa nasi uzgunum 😂🤜
Hayirli geceler kizlar ne guzel burasi canlanmis cok sevindim, ugrayamiyorum yogunluktan yazamiyorum kusura bakmayin nolur ama diyetim iyi gidiyor elhamdulillah,
Sadece sabah 6dan gece 10a kadar ayakta kosturuyorum inanin 😓
Bende bugün suze bakincaktim biz geldik siz gittiniz B bircocuklu yla beraber diye 😁
P Pinarbartu tugbaFB tugbaFB sütlü kahve yi if saatları dışında içmiyorsunuz değil mi. Alışınca kolay oluyor bende listeye bakarım bugün if tarzı başlarım yarın
Senin bana gonderdiginde yaziyo mu bnlar bn hala okuyamadim onu 😂 o 8 saatte hersey serbest mi peki kolay gibi ya zaten bnm aksam yeme sorunum var dün de aksam yemegimi yedim sonra aciktim tekrar yedim 🤦 gece agzim.bos durmuuo
Hadi ya tuh neysr denemiş oldun

8 saat yeme kalan süre sadece su çay sütsüz kahve içiliyor

Nerelerdesin nasılsın
Cay icilmesi iyi olms bak iyice arastirip baslayalm bari beraber tam brnlikmis gibi geldi

Gunaydin kizlar
Dunku menü
Sabahları yiyemiyorum yemege ayiracagim vakti yuruyuse ayiriyorum yoksa spor fazla yapamam😁

Oglen
3k pkilav ve 5 k fasulye yogurt ve sogan:ıslık:

Aksam da
Patlıcan salatasi yedim yaklasik bir tabak

2 lt sy
Sogani sarimsagi cok ozledim 😂😂 esimde gittigine gore rahatlikla yiyebilirim artik 😂

Ben 3-4 gün devam etmiştim. Baya fark etmişti. Ama dayanamadım. Benim gibi eli sürekli bişeyleri mideye indirmeye meyilli bir insan için zor. Benim ofisten bir arkadaşım akşam 8 den ertesi gün 12'ye kadar olan şekilde 16 saatlik oruç yapıyor. 4 haftada düzenli şekilde her hafta yarım kilodan 2 kilo verdi.
Ben de dün başladım en azıdan 13 saat oruç tutayım diye. Ama dayanamadım, biraz kuruyemişle bozdum. :KK43: Sen genel anlamda az yemeye alışkın olduğun için daha iyi adapte olursun, etkisini daha güzel görürsün diye düşünüyorum.
Ay yok bnmde aksam agzim.bos durmuyo gundz sorun yokta 🤦 ama bu aliskanligimi yenmek icin uygun olabilir iyice arastirip basliyayim zaten gundz kahvalti yapmam 11 12 yi buluyo

Bu if tarzi beslenme nasil bisey?🤔 Bende bi bakiyim karataydan cok sıkıldim
aralıklı oruç sabah kahvaltı ile akşam yemeği bitiş saatleri arası 8 saat olması gibi
Yok canim süt yok malesef 😋 sade türk kahvesine alistim bende bu sürecte
trk kahvesi daha keyifli ya bende bıktım bu ara filtreden falan çok içtim
Cok gecmis olsun kuzum bi doktora mi gitsen degerlerinde düşüklük var belli ki oyle tuza saldirdigina gore ilk defa duydum yalniz normalde tatli ister insan 🙈

3 kase mi 😱😱 ben bu sene bi tek ablamda 1 kase yedim 😔kimseler yapmadı yaa nasi uzgunum 😂🤜

Bende bugün suze bakincaktim biz geldik siz gittiniz B bircocuklu yla beraber diye 😁

Senin bana gonderdiginde yaziyo mu bnlar bn hala okuyamadim onu 😂 o 8 saatte hersey serbest mi peki kolay gibi ya zaten bnm aksam yeme sorunum var dün de aksam yemegimi yedim sonra aciktim tekrar yedim 🤦 gece agzim.bos durmuuo

Cay icilmesi iyi olms bak iyice arastirip baslayalm bari beraber tam brnlikmis gibi geldi
yazıyordur ccanım ben besmele ile 1.seviyeye başlyacam ama zor oluyor ben yaparsam akşamları bulgur yerim ama diyim şimdiden

aralıklı oruç sabah kahvaltı ile akşam yemeği bitiş saatleri arası 8 saat olması gibi

yazıyordur ccanım ben besmele ile 1.seviyeye başlyacam ama zor oluyor ben yaparsam akşamları bulgur yerim ama diyim şimdiden
Ben biraz okudum da vazgectm 😂😂😂 aksam 6dan sonra yemem olur biter zor geldi 😂

eve filtre kahve makinesi almaya niyetlendim sonra türk kahvesine alısınca vazgectim, iyi ki almamışım

Acil pazara cikmam lazim ama daha 3 gun var 🤦 evde sebze hic bisey kalmamis aksama köfte yapcam yarin da buzluktan fasulye cikartirim ertesi gunde bezelye çıkartırım 😂 iyiki buzluk var 😂

Ben de dün için menümü paylaşayım:

Sabah: Peynir(1 kb), zeytin (10 tane küçük), 1 yumurta, 1 dilim tb ekmek, ufak bir parça ekmeğe tereyağı ve reçel
Öğlen: 1 kase zeytinyağlı fasülye, 3 kaşık pilav, 1.5 dilim tb ekmek
Ara: Şekersiz Türk kahvesi
Akşam: 5-6 kaşık kıymalı makarna, salata
Ara: 1 şeftali

Su:2 lt
Spor: 7500 adım.
Ben dengeli ve guzel buldum menunu afiyet olsun canim🌸
Gunaydin kizlarr
Dunku menu

Sabah yemedim
Kayisi cayi

Oglen ezogelin corbasi

Bir yarim haslanmis mısır

Aksam bir kucuk kase gevrek ve sut

2 lt su 45 dk dans
Canim cok yetersiz degil mi menun az geldi bana😫
günaydın kızlar sınavıma çok az kaldı geceleri ders gündüzleri de iş çalışıyorum çok yoğunum ve yeme eğilimim olmaya başladı :KK43:
Neler yapiyosun canim ne sinavina giriceksin yeme sakin bi ders çalışırsan falan atıştırmaya alışırsan birakmasi cok zor oluyor😥
Diyete baslamisimdirrrrr 😍
Herkese gunaydinnnnnnnnn
giziiilll bir mini🤓

Back