- 4 Ocak 2020
- 2.202
- 5.975
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.041
Sen listeye gircn miAşurenin kilosunu attim ben yarina biraz eksi oldum mu tamamdirdisari cikicam kizimla yemegimi gitmeden yapiyorum gelince gozum donmesin diye mercimek çorbası ve yesil fasulye
pınar ben sınava ankaraya gidecem bilet bulamıyrum muhtemelen 1 gece orda kalacam 1 cuma bildirim yapamam tartıya ulaşamam çünkü nasıl yapalım ne dersen onu yapcam normalde eskisi gibi gidecektim 1 güne sığacaktı ama uçuşlar hep aktarmalıMenüm
Sabah kiymali yumurta kahvaktiliklardan 1 dilim ekmk
Öğle bamya yemegi 1 dilim ekmek
Aksam 1 kase corba bamya yemegi yogurt
Su az ictm bugün bamyayi da sabahtan yaptım bütün gün yedim yarin da yerim
Kuzum sinav ne zamandipınar ben sınava ankaraya gidecem bilet bulamıyrum muhtemelen 1 gece orda kalacam 1 cuma bildirim yapamam tartıya ulaşamam çünkü nasıl yapalım ne dersen onu yapcam normalde eskisi gibi gidecektim 1 güne sığacaktı ama uçuşlar hep aktarmalı
Cok gecmis olsun kuzum bi doktora mi gitsen degerlerinde düşüklük var belli ki oyle tuza saldirdigina gore ilk defa duydum yalniz normalde tatli ister insan
3 kase miben bu sene bi tek ablamda 1 kase yedim kimseler yapmadı yaa nasi uzgunum
Bende bugün suze bakincaktim biz geldik siz gittiniz B bircocuklu yla beraber diye
Senin bana gonderdiginde yaziyo mu bnlar bn hala okuyamadim onuo 8 saatte hersey serbest mi peki kolay gibi ya zaten bnm aksam yeme sorunum var dün de aksam yemegimi yedim sonra aciktim tekrar yedim gece agzim.bos durmuuo
Cay icilmesi iyi olms bak iyice arastirip baslayalm bari beraber tam brnlikmis gibi geldi
Teşekkürler ederimGecmis olsun Cnm
Yarin bi kilo bildiriyim bakalimSen listeye gircn mi
Afiyet ola superMenüm
Sabah kiymali yumurta kahvaktiliklardan 1 dilim ekmk
Öğle bamya yemegi 1 dilim ekmek
Aksam 1 kase corba bamya yemegi yogurt
Su az ictm bugün bamyayi da sabahtan yaptım bütün gün yedim yarin da yerim
Bugün pek guzeeellll likee bnm bamya bitmedi bitseydi yarin fasulye yapardimMenum
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği biraz patatesli yumurta ve kahvaltılıklardan az az
Ogle: 1 kase mercimek çorbasi 1 dilim tam buğday ekmeği
Aksam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak yesil fasulye
Süperim
10 ekim ertelenmeziseKuzum sinav ne zamandi
Ben aralikli oruc denedim bunye alisinca iyi oluyo aslinda ama surduremedim artik cok az yemeye degil dengeli yemeye odaklanicam bi al bi ver yapmaktansa az az veriyim daha iyi
Lavasa sogan dürüp yemeyi ozledim
Mis gibi bi meni harika
Diren canim birakma almasi cok kolay emeklerini düşün
Guzel menu canim afiyet olsun suyu bende az iciyorum ya
Bence de supersin guzel bir menu olmusMenum
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği biraz patatesli yumurta ve kahvaltılıklardan az az
Ogle: 1 kase mercimek çorbasi 1 dilim tam buğday ekmeği
Aksam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak yesil fasulye
Süperim
Cok iyi kilo vermissin kuzuGunaydinn
Gecen hafta : 64.5
Bu hafta 63.9
Fark 600 gr
Cok aukur 63n ucu gorundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?