- 7 Ekim 2019
- 1.078
- 4.914
- 133
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #338.961
P Pinarbartu beni bu cuma da asıl listeye alma da malum hem misafirler var hem de hâlâ regl olamadım sıkıntıdayım. Listeye girmek bana nasip olmayacak bu gidişle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla sen uzun zamandır yoktun kilo alman normal ben 1 ay dikkat etmeyim eski halime dönüyorum yarın senin icin bi baslangıc olsun ben basladım sizde bana eslik edin o zamanlar daha yeniydin makyaj konusunda bayagı profesyonel oldun demek ki su pandemi bitsede hepimiz işlerimize dönsekO zaman hepimiz ayniyiz kilo bizim kaderimiz birakmiyo yakamızı yine en ince ben olup hava atmam lazim bu kiloyla yapamam sen kac kilosun kiz ben kac senedir 60 li kilolari gormemistim 60 kusurum sanirim yarin sabah tartilcam bugun tok karnina 61.3 üm
Bu arada hosbuldum canim çalışıyom ben makyaj yapiyom pandemiden kalmadi makyaj yaptiran artik
Haftaya diyelim bu gidisle listeye girmedne zayiflicnP Pinarbartu beni bu cuma da asıl listeye alma da malum hem misafirler var hem de hâlâ regl olamadım sıkıntıdayım. Listeye girmek bana nasip olmayacak bu gidişle
Gördüm canım hoşuma gidiyor tarzınGordun mu makyajlarimi begendin mi hihhh ayy haklısın valla hic gelmedim vurmaaa buralardayim artikkilo aldim artik zayif degilimmm
Buki yapardı fırında güzel oluyor diyorduAkşama mücver yapayim diyorum firinda deneyen oldu mu hic tavada cok yagli olcak
Canim ben yapiyorum 15 gundur coook memnunum, öglen 12 kahvalti, ara ögün genelde badem ve sütlü kahve oluyor aksam 6 da protein, sebze, salata dönüsümlü yapiyorum 4 kilo gitti (gerci ödemdir bi kismi), onun disinda çay, sekersiz sütsuz kahve, maden suyu, bitki caylari ile midemi dolduruyorum,. bununla birlikte sekeride kestim ben ve o kadar dinc uyaniyorum kiYaaa bende denemek istiyorum bunu bugün arastircaktm sen arastirdin mi denedin mi kuzu fayda gördün mü
Hic biseye benzemedi yaaa zorla yedomBuki yapardı fırında güzel oluyor diyordu
Aksam 6ya kadar mi yeniyo sonrasi sivi alimi serbest mi ay cok iyi vermissin uaaCanim ben yapiyorum 15 gundur coook memnunum, öglen 12 kahvalti, ara ögün genelde badem ve sütlü kahve oluyor aksam 6 da protein, sebze, salata dönüsümlü yapiyorum 4 kilo gitti (gerci ödemdir bi kismi), onun disinda çay, sekersiz sütsuz kahve, maden suyu, bitki caylari ile midemi dolduruyorum,. bununla birlikte sekeride kestim ben ve o kadar dinc uyaniyorum ki
Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallahSelam kizlar naber ben bu hafta iyi gitmiyorum pazardan beri sürekli tansiyonum düşüyor midem bulanıyor tuzlu yiyince düzeltiyorum arada kriz geçirip zeytin peynire dalıyorum tuzu neredeyse avuclayassim geliyor dün üretime indim kimyasal kokuyordu midem bulandı eve gelip yattım.. inşallah yarına düzelmiş olurumda cumaya + ile girmem
Hosgeldiniz, asure olmasaymis supermis gercektenBen menumu yazmaya geldim kizlar annemlerdeyim hala yarin okucam msjlari
Pek ic açıcı degil menum ama yine de yazcam
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta ve kahvaltıliklardan az az sekersiz cay
Öğlen 1 kepekli krep arasina peynir
Akşam 3 kasik bulgur pilavi ustune domatesli biberli kiyma koydum 2 3 kaşık
Hersey superdi taa ki annem asure yapana kadar cok özlemişim 3 kase yedim yaa
Bu arada sabahki kilom başlangıç kilom yani 60.8 P Pinarbartu
Hadi ya tuh neysr denemiş oldunHic biseye benzemedi yaaa zorla yedom
8 saat yeme kalan süre sadece su çay sütsüz kahve içiliyorAksam 6ya kadar mi yeniyo sonrasi sivi alimi serbest mi ay cok iyi vermissin uaa
Nerelerdesin nasılsınGecmis olsun canim Allah sifa versin insallah
Tesekur ederim canim elhamdulillah iyiyim sadece cok yogunum hergun ayni maraton ama diyete devam cok sukurHadi ya tuh neysr denemiş oldun
8 saat yeme kalan süre sadece su çay sütsüz kahve içiliyor
Nerelerdesin nasılsın
Bu if tarzi beslenme nasil bisey? Bende bi bakiyim karataydan cok sıkıldimP Pinarbartu tugbaFB sütlü kahve yi if saatları dışında içmiyorsunuz değil mi. Alışınca kolay oluyor bende listeye bakarım bugün if tarzı başlarım yarın