- 31 Temmuz 2014
- 360
- 782
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.981
Gecmis olsun CnmSelam kizlar naber ben bu hafta iyi gitmiyorum pazardan beri sürekli tansiyonum düşüyor midem bulanıyor tuzlu yiyince düzeltiyorum arada kriz geçirip zeytin peynire dalıyorum tuzu neredeyse avuclayassim geliyor dün üretime indim kimyasal kokuyordu midem bulandı eve gelip yattım.. inşallah yarına düzelmiş olurumda cumaya + ile girmem
Bu kadar az besinle çok iyi idare ediyorsun valla. Hayran kaldım. Ben süt ürünleri, protein, sebze ve meyve dengesini kurmaya çalışıyorum. Belki bundan 10 kilo daha az olsam bu kadar şey bana da yeter. İşallah o günleri göreceğim :)Gunaydin kizlarr
Dunku menu
Sabah yemedim
Kayisi cayi
Oglen ezogelin corbasi
Bir yarim haslanmis mısır
Aksam bir kucuk kase gevrek ve sut
2 lt su 45 dk dans
Ben 3-4 gün devam etmiştim. Baya fark etmişti. Ama dayanamadım. Benim gibi eli sürekli bişeyleri mideye indirmeye meyilli bir insan için zor. Benim ofisten bir arkadaşım akşam 8 den ertesi gün 12'ye kadar olan şekilde 16 saatlik oruç yapıyor. 4 haftada düzenli şekilde her hafta yarım kilodan 2 kilo verdi.Yaaa bende denemek istiyorum bunu bugün arastircaktm sen arastirdin mi denedin mi kuzu fayda gördün mü
Ilk basladigin zaman 6 saat zorlayabilir 8 saatte yapabilirsin, belirledigin 8 saat icinde yiyorsun diger zamanlar sivi alimiAksam 6ya kadar mi yeniyo sonrasi sivi alimi serbest mi ay cok iyi vermissin uaa
Yok canim süt yok malesefP PinarbartutugbaFB sütlü kahve yi if saatları dışında içmiyorsunuz değil mi. Alışınca kolay oluyor bende listeye bakarım bugün if tarzı başlarım yarın
Cok gecmis olsun kuzum bi doktora mi gitsen degerlerinde düşüklük var belli ki oyle tuza saldirdigina gore ilk defa duydum yalniz normalde tatli ister insanSelam kizlar naber ben bu hafta iyi gitmiyorum pazardan beri sürekli tansiyonum düşüyor midem bulanıyor tuzlu yiyince düzeltiyorum arada kriz geçirip zeytin peynire dalıyorum tuzu neredeyse avuclayassim geliyor dün üretime indim kimyasal kokuyordu midem bulandı eve gelip yattım.. inşallah yarına düzelmiş olurumda cumaya + ile girmem
3 kase miBen menumu yazmaya geldim kizlar annemlerdeyim hala yarin okucam msjlari
Pek ic açıcı degil menum ama yine de yazcam
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta ve kahvaltıliklardan az az sekersiz cay
Öğlen 1 kepekli krep arasina peynir
Akşam 3 kasik bulgur pilavi ustune domatesli biberli kiyma koydum 2 3 kaşık
Hersey superdi taa ki annem asure yapana kadar cok özlemişim 3 kase yedim yaa
Bu arada sabahki kilom başlangıç kilom yani 60.8 P Pinarbartu
Bende bugün suze bakincaktim biz geldik siz gittiniz B bircocuklu yla beraber diyeHayirli geceler kizlar ne guzel burasi canlanmis cok sevindim, ugrayamiyorum yogunluktan yazamiyorum kusura bakmayin nolur ama diyetim iyi gidiyor elhamdulillah,
Sadece sabah 6dan gece 10a kadar ayakta kosturuyorum inanin
Senin bana gonderdiginde yaziyo mu bnlar bn hala okuyamadim onuP PinarbartutugbaFB sütlü kahve yi if saatları dışında içmiyorsunuz değil mi. Alışınca kolay oluyor bende listeye bakarım bugün if tarzı başlarım yarın
Cay icilmesi iyi olms bak iyice arastirip baslayalm bari beraber tam brnlikmis gibi geldiHadi ya tuh neysr denemiş oldun
8 saat yeme kalan süre sadece su çay sütsüz kahve içiliyor
Nerelerdesin nasılsın
Sogani sarimsagi cok ozledimGunaydin kizlar
Dunku menü
Sabahları yiyemiyorum yemege ayiracagim vakti yuruyuse ayiriyorum yoksa spor fazla yapamam
Oglen
3k pkilav ve 5 k fasulye yogurt ve sogan
Aksam da
Patlıcan salatasi yedim yaklasik bir tabak
2 lt sy
Ay yok bnmde aksam agzim.bos durmuyo gundz sorun yoktaBen 3-4 gün devam etmiştim. Baya fark etmişti. Ama dayanamadım. Benim gibi eli sürekli bişeyleri mideye indirmeye meyilli bir insan için zor. Benim ofisten bir arkadaşım akşam 8 den ertesi gün 12'ye kadar olan şekilde 16 saatlik oruç yapıyor. 4 haftada düzenli şekilde her hafta yarım kilodan 2 kilo verdi.
Ben de dün başladım en azıdan 13 saat oruç tutayım diye. Ama dayanamadım, biraz kuruyemişle bozdum.Sen genel anlamda az yemeye alışkın olduğun için daha iyi adapte olursun, etkisini daha güzel görürsün diye düşünüyorum.
Aynen oluyosa 8 saatle basliyayim ben sonra 6 ya dusureyimIlk basladigin zaman 6 saat zorlayabilir 8 saatte yapabilirsin, belirledigin 8 saat icinde yiyorsun diger zamanlar sivi alimi
Haftada 2 kez 24 saat oruc diyeIlk basladigin zaman 6 saat zorlayabilir 8 saatte yapabilirsin, belirledigin 8 saat icinde yiyorsun diger zamanlar sivi alimi
aralıklı oruç sabah kahvaltı ile akşam yemeği bitiş saatleri arası 8 saat olması gibiBu if tarzi beslenme nasil bisey?Bende bi bakiyim karataydan cok sıkıldim
trk kahvesi daha keyifli ya bende bıktım bu ara filtreden falan çok içtimYok canim süt yok malesefsade türk kahvesine alistim bende bu sürecte
yazıyordur ccanım ben besmele ile 1.seviyeye başlyacam ama zor oluyor ben yaparsam akşamları bulgur yerim ama diyim şimdidenCok gecmis olsun kuzum bi doktora mi gitsen degerlerinde düşüklük var belli ki oyle tuza saldirdigina gore ilk defa duydum yalniz normalde tatli ister insan
3 kase miben bu sene bi tek ablamda 1 kase yedim kimseler yapmadı yaa nasi uzgunum
Bende bugün suze bakincaktim biz geldik siz gittiniz B bircocuklu yla beraber diye
Senin bana gonderdiginde yaziyo mu bnlar bn hala okuyamadim onuo 8 saatte hersey serbest mi peki kolay gibi ya zaten bnm aksam yeme sorunum var dün de aksam yemegimi yedim sonra aciktim tekrar yedim gece agzim.bos durmuuo
Cay icilmesi iyi olms bak iyice arastirip baslayalm bari beraber tam brnlikmis gibi geldi
Ben biraz okudum da vazgectmaralıklı oruç sabah kahvaltı ile akşam yemeği bitiş saatleri arası 8 saat olması gibi
trk kahvesi daha keyifli ya bende bıktım bu ara filtreden falan çok içtim
yazıyordur ccanım ben besmele ile 1.seviyeye başlyacam ama zor oluyor ben yaparsam akşamları bulgur yerim ama diyim şimdiden
alışınca çok rahat oluyor mide rahat ediyorBen biraz okudum da vazgectmaksam 6dan sonra yemem olur biter zor geldi
kız yok o işe hiç girme , 5 gün istediğin herşeyi sınırsız yeyip 2 gün yememek yok bacım bana göre değilHaftada 2 kez 24 saat oruc diye
eve filtre kahve makinesi almaya niyetlendim sonra türk kahvesine alısınca vazgectim, iyi ki almamışımaralıklı oruç sabah kahvaltı ile akşam yemeği bitiş saatleri arası 8 saat olması gibi
trk kahvesi daha keyifli ya bende bıktım bu ara filtreden falan çok içtim
yazıyordur ccanım ben besmele ile 1.seviyeye başlyacam ama zor oluyor ben yaparsam akşamları bulgur yerim ama diyim şimdiden
vallaha çok rahat ediyor ben inanılmaz memnun kaldım, sana kilom durdu acaba değiştirip 3 ogüne mi gecsem demiştim ya meger regl olacakmışım (diyet bitki cayları felan 1 hafta erken getirdi) , regl oldugum gün 1 kilo birden düstüalışınca çok rahat oluyor mide rahat ediyor
Ben dengeli ve guzel buldum menunu afiyet olsun canimBen de dün için menümü paylaşayım:
Sabah: Peynir(1 kb), zeytin (10 tane küçük), 1 yumurta, 1 dilim tb ekmek, ufak bir parça ekmeğe tereyağı ve reçel
Öğlen: 1 kase zeytinyağlı fasülye, 3 kaşık pilav, 1.5 dilim tb ekmek
Ara: Şekersiz Türk kahvesi
Akşam: 5-6 kaşık kıymalı makarna, salata
Ara: 1 şeftali
Su:2 lt
Spor: 7500 adım.
Canim cok yetersiz degil mi menun az geldi banaGunaydin kizlarr
Dunku menu
Sabah yemedim
Kayisi cayi
Oglen ezogelin corbasi
Bir yarim haslanmis mısır
Aksam bir kucuk kase gevrek ve sut
2 lt su 45 dk dans
Neler yapiyosun canim ne sinavina giriceksin yeme sakin bi ders çalışırsan falan atıştırmaya alışırsan birakmasi cok zor oluyorgünaydın kızlar sınavıma çok az kaldı geceleri ders gündüzleri de iş çalışıyorum çok yoğunum ve yeme eğilimim olmaya başladı
giziiilll bir miniDiyete baslamisimdirrrrr
Herkese gunaydinnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?