Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaaa bende denemek istiyorum bunu bugün arastircaktm sen arastirdin mi denedin mi kuzu fayda gördün mü

Kuzu sinavin ne zamandi sen sinavi atlatip oyle gelsene listeye stressiz sakin daha iyi olmaz mi senin icin
SINAV SONRASI 75 olurum ders çalışırken yemek yemiyorum ondan listeye uyarım sadece çaya şeker atmaya başladım onu azaltmam lazım sen uygun zamanda bak ben girersem dikkat ederim memnun değilim halimden sınav 10 ekim de ertelenmezs

Tm ben bakayim simdi sende guncel kilonu yaz bana

**14.TAKİM 671.ETAP*** 17-24 nisan

SchonerDuft ( 63,30///%) izine ayrılmak istiyor

Guncel kilo 67.8

Fark 4.5

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 3 aydan daha uzun süreli izin döneminden VE kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır. Burada önemli olan hem zaman hem de alınan kilo yüzdesi koşulunun birlikte sağlanıyor olmasıdır

Zipzip- kuzum zaman sarti uyuyo kilosunun yuzde 5 i de 3.17 fln sanirim bu hafta listeye girebiliyo dimi sartlara uydugu icin

Ben spor işinde bi rutin tutturabilsem keşke korurum kiloyuda işte spor işi sıkıntı
Yarın evrak işlerim var erkenden cikicaz evden ama en kısa zamanda bı dur demem lazım olmuyor böyle
İpin ucu kacmadan hemen toparla valla sonra saliyo insan amaan yaparim diyo

nefes alyon mu kuzu sen nerelerdesin hiç mi merak etmedin özlemedin bizi söle çabuk
ınstadan kaç kere yazcaktım sonra eşin falan görür diye yazmaktan vazgeçtim .
Gordun mu makyajlarimi begendin mi hihhh ayy haklısın valla hic gelmedim vurmaaa buralardayim artikkilo aldim artik zayif degilimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…