Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla sen uzun zamandır yoktun kilo alman normal ben 1 ay dikkat etmeyim eski halime dönüyorum yarın senin icin bi baslangıc olsun ben basladım sizde bana eslik edin o zamanlar daha yeniydin makyaj konusunda bayagı profesyonel oldun demek ki su pandemi bitsede hepimiz işlerimize dönsek

Gordun mu makyajlarimi begendin mi hihhh ayy haklısın valla hic gelmedim vurmaaa buralardayim artikkilo aldim artik zayif degilimmm
Gördüm canım hoşuma gidiyor tarzın
Off ben senin şuan olduğun kilolara indim biliyor musun 62yi gördüm ilaca başladım derse başladım yedim içtim 69 u gördüm bugün sma.yarin sabahtan başlıyorum toparlamaya

Yaaa bende denemek istiyorum bunu bugün arastircaktm sen arastirdin mi denedin mi kuzu fayda gördün mü
Canim ben yapiyorum 15 gundur coook memnunum, öglen 12 kahvalti, ara ögün genelde badem ve sütlü kahve oluyor aksam 6 da protein, sebze, salata dönüsümlü yapiyorum 4 kilo gitti (gerci ödemdir bi kismi), onun disinda çay, sekersiz sütsuz kahve, maden suyu, bitki caylari ile midemi dolduruyorum,. bununla birlikte sekeride kestim ben ve o kadar dinc uyaniyorum ki

Aksam 6ya kadar mi yeniyo sonrasi sivi alimi serbest mi ay cok iyi vermissin uaa

Selam kizlar naber ben bu hafta iyi gitmiyorum pazardan beri sürekli tansiyonum düşüyor midem bulanıyor tuzlu yiyince düzeltiyorum arada kriz geçirip zeytin peynire dalıyorum tuzu neredeyse avuclayassim geliyor dün üretime indim kimyasal kokuyordu midem bulandı eve gelip yattım.. inşallah yarına düzelmiş olurumda cumaya + ile girmem

Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah

Ben menumu yazmaya geldim kizlar annemlerdeyim hala yarin okucam msjlari
Pek ic açıcı degil menum ama yine de yazcam
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta ve kahvaltıliklardan az az sekersiz cay
Öğlen 1 kepekli krep arasina peynir
Akşam 3 kasik bulgur pilavi ustune domatesli biberli kiyma koydum 2 3 kaşık
Hersey superdi taa ki annem asure yapana kadar cok özlemişim 3 kase yedim yaa
Bu arada sabahki kilom başlangıç kilom yani 60.8 P Pinarbartu

Hayirli geceler kizlar ne guzel burasi canlanmis cok sevindim, ugrayamiyorum yogunluktan yazamiyorum kusura bakmayin nolur ama diyetim iyi gidiyor elhamdulillah,
Sadece sabah 6dan gece 10a kadar ayakta kosturuyorum inanin

Hosgeldiniz, asure olmasaymis supermis gercekten

Son düzenleme:
Neyse bende menumu paylasip yatim artik,
Sabah, mantarli omlet, zeytin peynir,
4 adet ceviz

Oglen sadece sekersiz kahve

Aksam, 2 kucuk biber dolmasi (bulgurlu, Kiymali, ve bol sebzeli) 1 kase cacik

Su 2 ltreyi gecti
Spor, okul donusu yolumu uzatarak 1 saat bisiklet surdum
8000 adim yuruyus

Hadi ya tuh neysr denemiş oldun

8 saat yeme kalan süre sadece su çay sütsüz kahve içiliyor

Nerelerdesin nasılsın
Tesekur ederim canim elhamdulillah iyiyim sadece cok yogunum hergun ayni maraton ama diyete devam cok sukur
Sen nasilsin? Nasil gidiyor?

Gunaydin kizlar
Dunku menü
Sabahları yiyemiyorum yemege ayiracagim vakti yuruyuse ayiriyorum yoksa spor fazla yapamam

Oglen
3k pkilav ve 5 k fasulye yogurt ve sogan

Aksam da
Patlıcan salatasi yedim yaklasik bir tabak

2 lt sy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…